Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltévedt üzenet? A férjem telefonján egy üzenet volt:Rendben vagy ugye lesz puszi. Ezt két nappal ezelőtt kapta. Véleményetekre lennék kíváncsi, vagy csak véletlen?
A nagy várakozásban gondolkodhatok hangosan?
Oké, félremegy egy sms. A tartalmából ítélve a küldőnek fontos a címzett, tehát nem egy felejtendő dolog, hogy rákérdeztem, hogy minden okés-e vele. Felhívod a küldőt, hogy ő küldött-e üzenetet, és erre azt mondja, hogy ő nem küldött SENKINEK??? Ha én küldenék egy számomra fontos személynek üzenetet, ami tévedésből(?-a fontos emberek száma benne van a telefonkönyvemben, nem úgy kell bepötyögni, ahol esetleg félreüthetek)félremegy, max annyit mondok, hogy okés, tényleg küldtem x számra üzenetet, és bocsi, hogy félrement, nem pedig letagadom. Sőt hálálkodnék, hogy szóltál, mert addigra megenne a penész hogy az, akinek tudtommal küldtem, miért nem reagált még...
Szóval csak ennyit akartam hangosan végigfuttatni.
Fejlemény?
Amúgy korrekt az előttem lévő "hangos gondolkozó". Ha névvel el van mentve a telefonszáma a férjed telefonjába nem nagyon lehet "rossz helyre küldött sms".
A férjem telefonján egy üzenet volt:Rendben vagy ugye lesz puszi. <- valami nagyon értelmes nő lehet, ha ilyet mond : ugye lesz puszi ?
Amúgy a férjed nem furcsállja, hogy az a nő, olyan emberre bukik, akinek már felesége van, és nem következtet abból, hogy nem ő lesz az első eset ? Amúgy a tippek nagyon jók.Tetszik.
Sok sikert, hogy kiderüljön ez a probléma.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!