Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Eltévedt üzenet? A férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltévedt üzenet? A férjem telefonján egy üzenet volt:Rendben vagy ugye lesz puszi. Ezt két nappal ezelőtt kapta. Véleményetekre lennék kíváncsi, vagy csak véletlen?

Figyelt kérdés
Természetesen kérdőre vontam a drágámat,de értelmes magyarázatot nem adott inkább csak próbálta kimagyarázni.Mivel az sms írójának megvan a telefonszáma felhívtam őt is egy nő vette fel.Megkérdeztem tőle,hogy miért írt sms-t a férjemnek azt mondta,hogy nem írt senkinek.Érdekes mondom,mert most olvastam és ez alapján hívtam fel,de akkor kinek akart ,mert nem jó telefonszámra küldte!?Ö nem emlékszik!Kérdem én,ha két napja küldök egy üzenetet amit fel is olvasnak ,nem emlékszem rá?Ha meg rossz telefonra megy nem kérek elnézést?
2009. szept. 1. 16:46
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
100%
Hol tart az ügy?
2009. szept. 2. 21:42
 32/58 A kérdező kommentje:
Egy-két nap múlva remélem többet tudok és akkor megírom.
2009. szept. 3. 08:30
 33/58 anonim ***** válasza:
92%
Bakker! Rendesen minden reggel megnézem, hogy hol áll az ügy? (az életem már romokban hever, remélem a tiéd még menthető, persze csak ha akarod)
2009. szept. 3. 10:17
 34/58 anonim ***** válasza:
90%
É is várom a fejleményeket nap mint nap :)
2009. szept. 3. 14:36
 35/58 anonim ***** válasza:
44%
Már én is kaptam ilyen üzit a saját telefonomra. Gőzöm nincs ki volt. Több telefon van az országban, mint ember tehát ne zárjunk ki semmit, elég ha egy számot elír valaki és valahol lőttek a családi békének.
2009. szept. 3. 20:14
 36/58 anonim ***** válasza:
80%
Hihetetlen alig bírom kivárni a fejleményeket.
2009. szept. 4. 10:20
 37/58 anonim ***** válasza:
100%

A nagy várakozásban gondolkodhatok hangosan?

Oké, félremegy egy sms. A tartalmából ítélve a küldőnek fontos a címzett, tehát nem egy felejtendő dolog, hogy rákérdeztem, hogy minden okés-e vele. Felhívod a küldőt, hogy ő küldött-e üzenetet, és erre azt mondja, hogy ő nem küldött SENKINEK??? Ha én küldenék egy számomra fontos személynek üzenetet, ami tévedésből(?-a fontos emberek száma benne van a telefonkönyvemben, nem úgy kell bepötyögni, ahol esetleg félreüthetek)félremegy, max annyit mondok, hogy okés, tényleg küldtem x számra üzenetet, és bocsi, hogy félrement, nem pedig letagadom. Sőt hálálkodnék, hogy szóltál, mert addigra megenne a penész hogy az, akinek tudtommal küldtem, miért nem reagált még...

Szóval csak ennyit akartam hangosan végigfuttatni.

2009. szept. 8. 23:35
 38/58 anonim ***** válasza:
100%

Fejlemény?

Amúgy korrekt az előttem lévő "hangos gondolkozó". Ha névvel el van mentve a telefonszáma a férjed telefonjába nem nagyon lehet "rossz helyre küldött sms".

2009. szept. 13. 16:54
 39/58 A kérdező kommentje:
Sziasztok!A tel.számot felhívta egy ismerősöm.Aki a sokadik kicsengésre felvette azt állította,hogy nem az övé a telefon,hanem a lakótársé ,akit Mónikának hívnak a vezetéknevét nem lehetett kiszedni belőle és Győrben laknak.Elkezdtem kutakodni a férjem iwiw-jén és mit látok,27 éves több, mint valószínű egyedülálló lány Győrből és egyedül az én párom van megjelölve a mi városunkból.Véletlen lehet?Az eszem és a női megérzésem hadakozik napok óta,ha esetleg ő az ,akkor miért nem törölte az ismerősei közül a párom ,mert minden mást beleértve a telót is jelszóval véd ,ez az egy amit megtudok nézni.Ja és Győrbe a munka miatt havonta egyszer-kétszer eltud menni.Esetleg azért,mert annak a híve,hogy tagadni mindent hisz kézzel fogható bizonyítékom soha nem lesz vagy csak egy futó kalandnak induló valami volt?Én semmi mást nem szeretnék csak az igazat,hogy amikor ébren vagyok este ne keljen ezen agyalnom többet.Köszönöm,hogy elolvastátok!
2009. szept. 15. 21:17
 40/58 anonim ***** válasza:
100%

A férjem telefonján egy üzenet volt:Rendben vagy ugye lesz puszi. <- valami nagyon értelmes nő lehet, ha ilyet mond : ugye lesz puszi ?

Amúgy a férjed nem furcsállja, hogy az a nő, olyan emberre bukik, akinek már felesége van, és nem következtet abból, hogy nem ő lesz az első eset ? Amúgy a tippek nagyon jók.Tetszik.

Sok sikert, hogy kiderüljön ez a probléma.:)

2009. szept. 15. 21:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!