Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltévedt üzenet? A férjem telefonján egy üzenet volt:Rendben vagy ugye lesz puszi. Ezt két nappal ezelőtt kapta. Véleményetekre lennék kíváncsi, vagy csak véletlen?
én is csak azt tudom mondani, hogy ez nem véletlen :(
sikerült valamit megtudnod?
szerintem kérdezz rá egyértelműen, és mondd meg a férjednek, hogy ne szórkozzon, ne hazudozzon!
Arra azért számíts, hogy mivel lebuktak nem biztos hogy a "Szia Csilla" telefonhívásra be fog mutatkozni. Gondolhatja, hogy nem fogd annyiban hagyni a dolgot. Ilyenkor nyugodtan legyél az a tipikus bunkó telefonáló aki bemutatkozás nélkül megkérdezi hogy kivel beszél??
Bár jobb ha valami pasival hivatod fel, mert veled már beszélt telefonon az sms után...
Aztán írj ha kiderítetted mert valahogy meg kéne leckéztetni őket :)
Jajj de gonosz vagyok megint!!
ezt is kipróbálhatod, hogy amikor a férjed például fürdik, küldj egy üzit a férjed telójáról, hogy puszi, nyuszi, alig várom, hogy találkozzunk, édes! És ha jön rá válasz, ott a bukta! Az elrepített smsm után már a férjed is repülhet, ha úgy gondolod.
mindenképpen írj, hogy mi a helyzet???
Hát én is olvastam egy ilyen sms-t a volt férjem telefonján....mikor rákérdeztem tagadott ezerrel....aztán csak nem hagyott nyugodni a dolog nem bírtam megemészteni, mert ha véletlen sms lenne akkor egyből jön a ne haragudj másnak akartam küldeni mint ahogy én is küldtem már véletlenül félre, de rögtön írtam.
A lényeg, hogy kiraktam a szűrét. majd utána kiderült hogy már 1 éve szeretője volt.
Meg egy dolgot tudok elkepzelni. Ez a no kolcsonadta a telefonjat egy masiknak es o irt rola.
Velem egyszer ez volt, kolcsonadtam a telefonomat, a csajszi irt egy nos pasinak, a no meg nekemjott es fogalmam se volt a sziturol...
Azt biztosra veheted, hogy nem eltévett üzenet. A gerinctelen k.va pedig dörzsölt és nem egykönnyen fogod zavarba hozni. Nekem egyszer volt ilyen tapasztalatom. Ugyan ez volt a szitu. Eltévett üzenet- én naív azt hittem. Aztán amikor kiderült megtudtam ,hol a munkahelye a csajnak. Postán dolgozott. Beálltam az ablaka elé és amikor sorra kerültem bemutatkoztam és elkezdtem visszafogott hangon de nagyon velősen megmondani a magamét. Természetesen a mögöttem állók meg a munkatársai is hallották. Lekopott róla, persze ehhez az is kellett, hogy a férjem kinyilvánította, hogy a családját semmi pénzért nem áldozná be egy ribancért sem.
Az én tanulságom, hogy jobban odafigyelek a férjem igényeire mert fontos nekem, az övé pedig az, hogy a családját nem csaphatja be mert elveszítheti.
A csaj azóta a sokadiknál próbálkozik. Talán valaki bekapja a horgot.
Szóval, ha megtalálod a nőt csak higgattan, de adj neki!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!