Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltévedt üzenet? A férjem telefonján egy üzenet volt:Rendben vagy ugye lesz puszi. Ezt két nappal ezelőtt kapta. Véleményetekre lennék kíváncsi, vagy csak véletlen?
"tegnap 21:47"-nek
Lehet hogy a csaj nem is tudja, hogy nős. Nekem is volt már olyan hogy akkor derült ki miután már találkoztunk, bár akkor én már a következő találka előtt elküldtem.
Amúgy a "védett" telefon gyanús. Nekem is volt olyan hogy a pasim lehalkította hogy ne halljam ha smst kap, vitte magával wcre hogy véletlenül se tudjak belenézni vagy ránéznni ha csipog vagy hívják. Ezek egyértelmű jelek.
A mostani párom iwiw és ímél jelszavát is tudom bármikor megnézhetném, sőt 1 levelezőprogramra jönnek le a leveleink. Nincs titkolnivalója úgy gondolom. Telefonját is bármikor kézbe vehetem.
A nagyanyám mondta: egy kis szoknyaemelgetésből csak buta ember csinál válópert.
Egy kedves csábító hölgy meg azt mondta a feleségnek: ha te...... akkor nem jött volna hozzám.
Az egynejű kaloda kereszténységgel keverve okozza ezt a hülye értékkáoszt, igazából nem lehet tanácsot adni.
[link] Talán a leghumánusabb családmodell a mosoknál van - [link] Az ilyen családmodell viszont hatalmilag nehezen zsákmányolható ki, ezért az idők során eltűnt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!