Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Eltévedt üzenet? A férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltévedt üzenet? A férjem telefonján egy üzenet volt:Rendben vagy ugye lesz puszi. Ezt két nappal ezelőtt kapta. Véleményetekre lennék kíváncsi, vagy csak véletlen?

Figyelt kérdés
Természetesen kérdőre vontam a drágámat,de értelmes magyarázatot nem adott inkább csak próbálta kimagyarázni.Mivel az sms írójának megvan a telefonszáma felhívtam őt is egy nő vette fel.Megkérdeztem tőle,hogy miért írt sms-t a férjemnek azt mondta,hogy nem írt senkinek.Érdekes mondom,mert most olvastam és ez alapján hívtam fel,de akkor kinek akart ,mert nem jó telefonszámra küldte!?Ö nem emlékszik!Kérdem én,ha két napja küldök egy üzenetet amit fel is olvasnak ,nem emlékszem rá?Ha meg rossz telefonra megy nem kérek elnézést?
2009. szept. 1. 16:46
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
87%
Szia, mi ujsag??? Maskor is volt mar gyanus a ferjed?
2009. szept. 16. 14:29
 52/58 anonim ***** válasza:
100%
Volt hogy én is elküldtem a főnökömnek, hogy "szeretlek" a vőlegényem helyett, mert lecsúszot az ujjam. Még jó, hogy nem mást.
2009. szept. 16. 14:54
 53/58 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem,mond a férjednek ha legközelebb Győrbe megy, hogy te is mennél vele,egy kis kiruccanás nem árt, veszel ki szabad napot,és legalább együtt lesztek egy kicsit!Ha nem akar elvinni magával,és ideges lessz,magyarázkodik,akkor mond,hogy nem fogod őt zavarni a munkájába,majd te is elleszel mellete csendben,csak már unod az itthon létet,kiszeretnél kapcsolódni. Aztán meg az iwiw-röl szedj le minden adatot amit csak tudsz! Én pl.megkérném az egyik barátnőmet,hogy iwiwen jelölje be, és máris megtudod nézni az adatait,ismerőseit!Jó nyomozást!
2009. szept. 16. 15:27
 54/58 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj,hogy ilyen hasonló sms-t én is kaptam,sőt még szerelmi vallomás is volt benne, meg hogy tudja,hogy én miért sírok minden éjjel, meg sok holdvilágos zagyvaság!Csak éppen az volt a baj, hogy nem tudtam, hogy kitől kaptam,a páromnak meg hiába mondtam, hogy nem tudom ki az,és Istenemre mondom,hogy a mái napig nem tudom ki volt!5-6 sms-t írt ez a valaki, és a párom nagyon megelégelte,és felhívta,egy fiú vette fel,a párom jól lecseszte,hogy mit kébzel stb.a fiú meg azt mondta, hogy ez az ő telefonja,de a barátja küldözgette az sms-t.Szóval nem tudom,hogy egyáltalán nekem szánták-e az üziket,de a mái napig nem tudom,hogy ki volt, se hogy honnan volt meg neki a telefon számom! De a párom még a mai napig is felhánja,hogy az a titkos hódolom,biztos,hogy nem véletlenül küldte nekem az sms-t!Azóta, hogy a párom jól leszidta, nem kapok több szerelmes üzit!Csak hogy nem bízik bennem az biztos!!!!
2009. szept. 16. 15:43
 55/58 anonim ***** válasza:
100%

"tegnap 21:47"-nek

Lehet hogy a csaj nem is tudja, hogy nős. Nekem is volt már olyan hogy akkor derült ki miután már találkoztunk, bár akkor én már a következő találka előtt elküldtem.

Amúgy a "védett" telefon gyanús. Nekem is volt olyan hogy a pasim lehalkította hogy ne halljam ha smst kap, vitte magával wcre hogy véletlenül se tudjak belenézni vagy ránéznni ha csipog vagy hívják. Ezek egyértelmű jelek.

A mostani párom iwiw és ímél jelszavát is tudom bármikor megnézhetném, sőt 1 levelezőprogramra jönnek le a leveleink. Nincs titkolnivalója úgy gondolom. Telefonját is bármikor kézbe vehetem.

2009. szept. 16. 20:43
 56/58 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet eltévedt üzenet, ha iwiw-en meg az ismerőse...
2009. szept. 17. 14:14
 57/58 anonim ***** válasza:
0%

A nagyanyám mondta: egy kis szoknyaemelgetésből csak buta ember csinál válópert.

Egy kedves csábító hölgy meg azt mondta a feleségnek: ha te...... akkor nem jött volna hozzám.

Az egynejű kaloda kereszténységgel keverve okozza ezt a hülye értékkáoszt, igazából nem lehet tanácsot adni.

[link] Talán a leghumánusabb családmodell a mosoknál van - [link] Az ilyen családmodell viszont hatalmilag nehezen zsákmányolható ki, ezért az idők során eltűnt :)

2010. jan. 1. 07:11
 58/58 anonim ***** válasza:
58%
Elmeséled mi volt?
2013. jún. 14. 18:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!