Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz, ha azt írom a barátomnak sms-ben, az üzenet végére, hogy " Puszi Szeri <3 " 18 évesen?
Unokatestvérem 30 éves, és az egyik képe alá iwiwen az van írva, hogy " Szeri ", de mint alany, Én, mint ige, szeretném írni...
Bocs, hogy ilyen hülyeségeken akadok fent, csak kíváncsi vagyok, Ti mit gondoltok...
De, nagyon gáz, legalábbis nekem az lenne.
Miért nem lehet azt írni akkor már hogy: ,,Puszi, szeretlek''
ja, mert tovább tart leírni 4,5 másodperccel?
Szerintem is inkább "puszi, szeretlek".
Ezektől a becézésektől a falra tudok mászni. Egyszer megismertem egy lányt, aki nagyon szimpatikus volt, de amikor először szembesültem ezzel a cuki-szövegével, egy világ omlott össze bennem és onnantól elmúlt minden pozitív érzés. Szerencsére nagyon az elején voltunk.
na most én azt a részét nem értem a kérdésnek, hogy: "de mint alany, Én, mint ige, szeretném írni..." - most akkor a Szeri nem azt jelenti, h "szeretlek"? Vagy én vagyok a hülye?
Amúgy meg sztem a <3 éppen elég. :) A szeri lehet, h csöppet tényleg gyerekes. De ha ilyen beállítottságúak vagytok, esetleg (ne vedd sértésnek, nem annak szánom, akkor se, ha az vagy, akkor se, ha nem), EMOk, akkor írhatod. :)
Áhh, nem vagyunk " Emok "... :) Igen, amúgy Én is úgy tudtam, hogy a Szeri=Szeretlek, de szerintem unokatestvérem úgy értette, hogy " Szerelme-Szeri ", bár nem tudom... Egyébként igen, tényleg furcsa ez a rövidítés, csak ahogy leírtam a puszit, reflexből jött volna a szeri ( mert olyan sok helyen így van már írva... :S ), de nem úgy küldtem el Neki, sőt, nagyon megbántam volna, ha úgy küldöm... Nem az én stílusom..
Mégegyszer köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!