Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt, hogy mondjam meg a barátomnak úgy, hogy ne sértődjön meg? 16/L
Azt akarja ,hogy töltsem náluk a hétvégét, de a házuk elég szegényes , olyan mint egy patkánylyuk, a szülei meg elég büdösek.
Azt akarom ,hogy inkább nálunk töltsük el a hétvégét mert nálunk van egy kényelmes sarokkád ahol össze tudunk bújni.
Nálunk finomabb ételek vannak, nem csak krumplis tészta.
A szobám nagyon tiszta, jól berendezett ahol jobban tudnánk romantikázni mint náluk.
12:43
De tényleg nagyon rossz körülmények vannak ott.
Én nem vagyok hozzá szokva ehhez.
Szerintem kamu. Majd mindjárt nekedugrik itt a nép, te elkényeztett pics@, te meg mehetsz feljebb a toplistán.
Ki van ez találva.
A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:46
Csak olyan rossz belegondolni ,hogy egy ilyen helyen töltjük együtt az időt, amikor nálunk sokkal kényelmesebben ellehetnénk.
Gondolkozz el azon, hogy akarod-e azt a fiút vagy sem. Ha akarod, akkor bizony része lesz az életednek a családja is, illetve az ő körülményei. Nem lehettek mindig csak nálatok.
Ilyen alapon a fiút is szégyellheted mások előtt, nem?
12:55
Nem szégyellem a körülményeiket, csak nekem ne kelljen a házukban laknom.
Később azt akarom ,hogy hozzánk költözzön.
Könyörgöm, nem tudsz kitalálni egy normális kifogást?
Mondd azt, hogy a szüleid nem engedik, hogy ott töltsd náluk az éjszakát, csak úgy engednék meg, ha a barátod jönne hozzátok. (persze ezt tisztázd előre a szülőkkel, nehogy aztán a fiú kérdezősködjön, hogy mért nem engedik hozzájuk, a szüleid meg nem tudnak semmiről)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!