Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vita egy csók miatt, mit tehetek? Barátomnak azt találtam ki hogy megpróbálom kiéheztetni.
Azt szerettem volna hogy nem adok neki se puszit se csókot,perverzkedek vele és amire együtt lehetünk már extázisban lehet..de rosszul sült el...S
Többször is kért csókot de nem adtam neki..majd egyszer könnyes volt a szemem azt hitem azért mert lassan el kell menni és elégé érzékeny típus..
Otthon msn-en keresztül kihúztam belőle hogy mélységesen megbántottam azzal hogy nem adtam neki egy csókot..:S:((
Most ott vagyunk hogy megmondta,hogy: "nem kértem semmit csak egy kibaXott csókot mást nem...:S:'( és sírva lecsapta a telefont..:msn-en azt irta hogy akkor nem kér több csókot mert engem zavar...
MIT TEGYEK????hülye voltam segítsetek!!!
Mondd el neki, hogy hülye voltál, de ki akartad éheztetni :)
Amúgy meg ezen kiakadnia tök felesleges, szerintem.
Legyél őszinte és mindent meg tudtok beszélni. Közhely, de igaz
Szerintem csak "hisztizik". Várd meg míg lenyugszik, aztán egy pár nap múlva beszéljétek meg.
Nem haragudhat örökké..:) Főleg, ha nagyon szeret
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!