Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt, hogy mondjam meg a barátomnak úgy, hogy ne sértődjön meg? 16/L

Figyelt kérdés

Azt akarja ,hogy töltsem náluk a hétvégét, de a házuk elég szegényes , olyan mint egy patkánylyuk, a szülei meg elég büdösek.

Azt akarom ,hogy inkább nálunk töltsük el a hétvégét mert nálunk van egy kényelmes sarokkád ahol össze tudunk bújni.

Nálunk finomabb ételek vannak, nem csak krumplis tészta.

A szobám nagyon tiszta, jól berendezett ahol jobban tudnánk romantikázni mint náluk.

2011. okt. 27. 12:41
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:

12:59

Igazad van, megbeszélem apával.

Végül is ő se akarhatja ,hogy egy patkánylyukban töltsem a hétvégét.

2011. okt. 27. 13:02
 12/45 anonim ***** válasza:
97%
Az a patkánylyuk a barátodék háza. Hogy mondhatsz ilyet? Az nem az ő hibája......
2011. okt. 27. 13:10
 13/45 coffeez ***** válasza:
96%
Szerintem meg nagyon csúnya dolog, hogy így vélekedsz róluk. Kicsit nagy arcod van, nem s értem mit keresel egy ilyen fiúban. Szerintem ő szereti és tiszteli a szüleit, és szeretné ha te is ezt tennéd. Kompromisszum? Egyszer itt, egyszer ott. Szerinted neki milyen érzés hogy lenézed őket? Mert azt teszed. Ahelyett hogy átéreznéd a jelentőségét, hogy SZERETNÉ ha a szüleinél lennél vele. Na majd egyszer felnősz..talán.
2011. okt. 27. 13:11
 14/45 coffeez ***** válasza:
96%
Ja és még valami: szégyelld magad!
2011. okt. 27. 13:12
 15/45 anonim ***** válasza:
98%
Na a 16éves kis sznob liba kiverte a hisztit... LoL
2011. okt. 27. 13:13
 16/45 A kérdező kommentje:

coffeez! Azért vagyok ezzel a fiúval mert ő tényleg szeret engem, nem csak a szüzességemet akarja elvenni.

Türelmes, és megértő velem.

2011. okt. 27. 13:16
 17/45 coffeez ***** válasza:
95%
Akkor Neked is annak kell lenned. Nem gondolod?
2011. okt. 27. 13:17
 18/45 anonim ***** válasza:
98%
Ja, szóval te találtál egy srácot, aki nem csak megdugni akar, de azért ne lakjon egy "patkánylyukban"... Fogadd el, hogy van aki így él... Attól, hogy te megkapsz mindent apucitól, nem mindneki ilyen szerencsés... És az ő szülei még azért a "mocskos patkánylyukért" is egész életükben melóztak... Úgyhogy kicsit tanuld meg megbecsülni ezt is...
2011. okt. 27. 13:18
 19/45 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy szegénynek jól esne ha szüleinél tölteném a hétvégét, de én nem tudok olyan körülmények között lenni.
2011. okt. 27. 13:23
 20/45 anonim ***** válasza:
77%

A barátom falun lakik, egy felújításra szoruló, szerény parasztházban a szüleivel. Szépen megélnek, egyszerűen egyelőre nem jut a felújításra, apránként csinálnak dolgokat, szerény a bútorzat, de mindig tisztaság van!

Mi egy frissen épített családi házban élünk (helyenként van még befejezésre álló dolog, nem futja rá egyelőre), sarokkáddal, szép szobákkal, rendezett udvarral, van jogosítványom, egy közös autóm az anyukámmal, a páromnak jogosítványa sincs.

Eszembe nem jut szégyellni sem őt, sem a családját, sőt! Rendszeresen én járok át hozzá autóval, mert egyrészt így kényelmesebb, neki nem kell annyit buszozni, másrészt igenis tudom otthonosan érezni náluk is (egyrészt, mert én is ilyen körülményekből indultam), másrészt tudom, hogy szívesen látnak, és szeretnek, és ő is szeret, így nem kérdés, hogy nekem ott is ugyanolyan jó...

Szóval, nem értem a problémádat. Az, hogy ő honnan jött nem számít.... Ha patkányok futkosnának a lakásban, még megérteném, azonban ezt csak felesleges tinihisztinek, kifogásnak látom...

22L

2011. okt. 27. 13:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!