Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltévedt üzenet? A férjem telefonján egy üzenet volt:Rendben vagy ugye lesz puszi. Ezt két nappal ezelőtt kapta. Véleményetekre lennék kíváncsi, vagy csak véletlen?
Számomra is egyértelmű a dolog. Mindene kóddal védve előled. Tudja, hogy ha tagad, ugyse tudsz mit csinálni. Nevelőapám jelszava: tagadni akkor is, ha tetten érnek! Minden nő inkább hisz a párjának, mint a saját szemének!!!
Milyen igaza van!!!
Hm ,hogy én mennyire gyűlölöm az ilyen p.csákat,akik miatt nem egy nem kettő házasság és családok mennek és mentek már tönkre.Undorító.Nekem az elözö kapcsolatom kb ugyan így ment tönkre sms-sms hátán(csak a kollégám az duma persze),minden kódólva volt aztán egyszer a telefonon nem volt rajta a kód az exem fürdött.és hát persze,hogy megnézegettem az üziket, hívásokat...
Mit ad Isten kiderültek,olyanok,hogy éjszakai müszak helyett a csajnál volt meg hasonlók..de ez mára már mindegy,elöbb utobb ugyis lesz egy nagy baki és lebuknak.Hidd csak el nekem.
Ebbe az egészbe az a rossz,hogy a bizalmad az teljesen minuszba esik és hát a következő kapcsolatodba sem fogsz 100%megbízni az illetőben,még ha ö nem is csinál semmi rosszat sem..ez a rossz az egészben.
A tüske benned marad...:(
Nagyon ügyesen kiderítetted a csajt, gratulálok! Nekem az sms üzenetéből úgy tűnik, mintha csak egy kezdődő románc lenne és bízom benne, hogy még az elején elcsípted és nem lesz több ilyen!
Az én férjemnek e-mail érkezett hasonló szöveggel, azt írta a ku.va, hogy még a szabi előtt szaladjon fel egy csókra. Céges e-mail cím volt, így iwiw-ne 3 perc alatt kiderítettem, hogy ki a nő, de nem szóltam, csak figyeltem. Aztán egy közös programjukon megleptem őket. 2 gyerekkel nem akartam egy félrelépés miatt válni, szakítottak, ezt biztosra tudom, de képzeljétek, ez a 42 éves, gyermektelen pi.a még a mai napig üzenget a férjemnek, hogy mi van, nyuszi vagy?, gyere d.gni!!!! Na, ennek hol az esze????
Aha. Férj ismeri. Az ismerőstől kapott SMS-t letagadja, hadovál össze-vissza. Nem tűnt fel neki, nem emlékszik rá???
Elég lett volna azt mondania, hogy "ja, arról az SMS-ről van szó? Fel is hívtam a csajt, minek küldött nekem ilyet és kiderült, hogy félrenyomta és véletlenl nekem küldte el". Csak ez az egyszerű magyarázat nem jutott eszébe...
A csaj a küldött SMS-re szintén nem emlékszik, egyáltalán.
Férj mindenét jelszóval védi.
Kell ennél egyértelműbb szitu, könyörgöm???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!