Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Eltévedt üzenet? A férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltévedt üzenet? A férjem telefonján egy üzenet volt:Rendben vagy ugye lesz puszi. Ezt két nappal ezelőtt kapta. Véleményetekre lennék kíváncsi, vagy csak véletlen?

Figyelt kérdés
Természetesen kérdőre vontam a drágámat,de értelmes magyarázatot nem adott inkább csak próbálta kimagyarázni.Mivel az sms írójának megvan a telefonszáma felhívtam őt is egy nő vette fel.Megkérdeztem tőle,hogy miért írt sms-t a férjemnek azt mondta,hogy nem írt senkinek.Érdekes mondom,mert most olvastam és ez alapján hívtam fel,de akkor kinek akart ,mert nem jó telefonszámra küldte!?Ö nem emlékszik!Kérdem én,ha két napja küldök egy üzenetet amit fel is olvasnak ,nem emlékszem rá?Ha meg rossz telefonra megy nem kérek elnézést?
2009. szept. 1. 16:46
1 2 3 4 5 6
 41/58 A kérdező kommentje:
Szerintem a hiúságukat legyezik ezzel és nem az ilyen nők eszét nézik.
2009. szept. 15. 21:52
 42/58 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még valami eszembe jutott:mikor jött ez üzenet, akkoriban, előtte-utánna el kellett-e mennie a férjednek Győrbe?Ezeket gondold át...és még valami, próbáld meg myvipen is a csajt megnézni, hátha ott más is van róla.
2009. szept. 16. 01:32
 43/58 anonim ***** válasza:
93%
Könyörgöm.Kóddal védi a telefonját.Miről beszéltek ti itt hetek óta??Egyértelmű...
2009. szept. 16. 08:51
 44/58 anonim ***** válasza:
100%

Számomra is egyértelmű a dolog. Mindene kóddal védve előled. Tudja, hogy ha tagad, ugyse tudsz mit csinálni. Nevelőapám jelszava: tagadni akkor is, ha tetten érnek! Minden nő inkább hisz a párjának, mint a saját szemének!!!

Milyen igaza van!!!

2009. szept. 16. 09:21
 45/58 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon egyértelműnek tűnik, h becsap. Ne hagyd magad!!!
2009. szept. 16. 09:29
 46/58 anonim ***** válasza:
96%

Hm ,hogy én mennyire gyűlölöm az ilyen p.csákat,akik miatt nem egy nem kettő házasság és családok mennek és mentek már tönkre.Undorító.Nekem az elözö kapcsolatom kb ugyan így ment tönkre sms-sms hátán(csak a kollégám az duma persze),minden kódólva volt aztán egyszer a telefonon nem volt rajta a kód az exem fürdött.és hát persze,hogy megnézegettem az üziket, hívásokat...

Mit ad Isten kiderültek,olyanok,hogy éjszakai müszak helyett a csajnál volt meg hasonlók..de ez mára már mindegy,elöbb utobb ugyis lesz egy nagy baki és lebuknak.Hidd csak el nekem.

Ebbe az egészbe az a rossz,hogy a bizalmad az teljesen minuszba esik és hát a következő kapcsolatodba sem fogsz 100%megbízni az illetőben,még ha ö nem is csinál semmi rosszat sem..ez a rossz az egészben.

A tüske benned marad...:(

2009. szept. 16. 09:41
 47/58 anonim ***** válasza:
90%

Nagyon ügyesen kiderítetted a csajt, gratulálok! Nekem az sms üzenetéből úgy tűnik, mintha csak egy kezdődő románc lenne és bízom benne, hogy még az elején elcsípted és nem lesz több ilyen!

Az én férjemnek e-mail érkezett hasonló szöveggel, azt írta a ku.va, hogy még a szabi előtt szaladjon fel egy csókra. Céges e-mail cím volt, így iwiw-ne 3 perc alatt kiderítettem, hogy ki a nő, de nem szóltam, csak figyeltem. Aztán egy közös programjukon megleptem őket. 2 gyerekkel nem akartam egy félrelépés miatt válni, szakítottak, ezt biztosra tudom, de képzeljétek, ez a 42 éves, gyermektelen pi.a még a mai napig üzenget a férjemnek, hogy mi van, nyuszi vagy?, gyere d.gni!!!! Na, ennek hol az esze????

2009. szept. 16. 09:57
 48/58 anonim ***** válasza:
100%
Hát, kérdező nem irigyellek! Valahogy az én fantáziámat is egy sms indította el a tavasszal, hogy talán nem hűséges a férjem. Rákerestem a csajra az iwiw-en (mert a férjem telójába névvel volt benne)és mit ad isten! az egyik fényképen ott virít a férjem. Jó nagy pofára esés volt nekem, meg neki is, hogy bebukott. Mire jó az iwiw?!
2009. szept. 16. 09:58
 49/58 anonim ***** válasza:
39%
Azért nem kell a legrosszabbra mindig gondolni.Én is kaptam már hasonló sms-t, és kiderült ,hogy a fiam használta a telefonomat, mert az övén nem volt pénz. Lehet, hogy férjed is csak kölcsönadta egy kollégájának .
2009. szept. 16. 13:56
 50/58 anonim ***** válasza:
100%

Aha. Férj ismeri. Az ismerőstől kapott SMS-t letagadja, hadovál össze-vissza. Nem tűnt fel neki, nem emlékszik rá???

Elég lett volna azt mondania, hogy "ja, arról az SMS-ről van szó? Fel is hívtam a csajt, minek küldött nekem ilyet és kiderült, hogy félrenyomta és véletlenl nekem küldte el". Csak ez az egyszerű magyarázat nem jutott eszébe...

A csaj a küldött SMS-re szintén nem emlékszik, egyáltalán.

Férj mindenét jelszóval védi.

Kell ennél egyértelműbb szitu, könyörgöm???

2009. szept. 16. 14:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!