Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Eltévedt üzenet? A férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltévedt üzenet? A férjem telefonján egy üzenet volt:Rendben vagy ugye lesz puszi. Ezt két nappal ezelőtt kapta. Véleményetekre lennék kíváncsi, vagy csak véletlen?

Figyelt kérdés
Természetesen kérdőre vontam a drágámat,de értelmes magyarázatot nem adott inkább csak próbálta kimagyarázni.Mivel az sms írójának megvan a telefonszáma felhívtam őt is egy nő vette fel.Megkérdeztem tőle,hogy miért írt sms-t a férjemnek azt mondta,hogy nem írt senkinek.Érdekes mondom,mert most olvastam és ez alapján hívtam fel,de akkor kinek akart ,mert nem jó telefonszámra küldte!?Ö nem emlékszik!Kérdem én,ha két napja küldök egy üzenetet amit fel is olvasnak ,nem emlékszem rá?Ha meg rossz telefonra megy nem kérek elnézést?
2009. szept. 1. 16:46
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
88%

Köszi. Mindig van 1-2 ilyen "hazugság" a tarsolyomban, amikor kell. Persze énis kaptam olyan sms-t ami félreérthető volt, de azonnal töröltem.

16:53as voltam.

2009. szept. 1. 17:01
 12/58 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat.Próbálom kideríteni a telefonszám alapján,hogy ki lehet az illető.
2009. szept. 1. 17:05
 13/58 anonim ***** válasza:
36%
Vegyél fel egy szexi fehérneműt este és hódítsd vissza !!!..
2009. szept. 1. 17:05
 14/58 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy derítettem ki a fiúnevő (legyen Tamás) hölgy kilétét hogy felhívtam és más néven bemutatkozva Tamást kerestem. Persze olyat nem ismert. Azt mondtam munkaügyben kaptam ezt a számot. Elárulná-e hol dolgozik hátha... Elárulta. Onnan már tudtam hogy oda járt az akkori párom szinte minden nap ezt-azt venni.
2009. szept. 1. 17:07
 15/58 anonim ***** válasza:
100%
Írd meg ha sikerült kideríteni.Sőt!Ha kiadja a nevet címet,írd be az iwiw-re és már meg is vannak az adatai, családi állapota, fénykép róla. Feltéve ha abban a városban csake gy olyan név van.És a párod és a nő lehet ismerősök is,vagy a közös ismerősök által megtudhatod honnan ismerik egymást.
2009. szept. 1. 17:08
 16/58 anonim ***** válasza:
98%

Hódítsa vissza? És 100%osan el fogja tudni felejteni ezt a kis (ki tudja mi óta tartó és milyen intenzitású) románcot?? Meg fog tudnni bízni benne??

Én amikor kiderítettem a turpisságot 1-2 hónapig bírtam hogy nem szóltam hogy tudom. De csak azért bírtam mert tudtam hogy még nem sikerült befűznie a csajt.

Amikor lett még egy picit gyanús eset kiraktam a szűrét és nem bántam meg!

2009. szept. 1. 17:11
 17/58 A kérdező kommentje:
Az online telefonkönyv nem jött be.Tippek? Csak telefonszám alapján?
2009. szept. 1. 17:20
 18/58 anonim ***** válasza:
98%
valakivel hívasd fel, hogy helló csilla, beülünk este egy kávéra? Erre ő közli, hogy nem csillának hívják. Mire Te bemutatkozol, hogy nagy éva vagy, és te szabó csillát keresed. Ha szerencséd van, ő is be fog mutatkozni. utána jöhat az iwiw
2009. szept. 1. 17:32
 19/58 A kérdező kommentje:
Ez tetszik,megpróbálom.
2009. szept. 1. 17:37
 20/58 anonim ***** válasza:
98%
17,32 ötlete nagyon jó.Ha nem mutatkozik be,akkor mond,hogy biztos téves leteszed.Majd hívd újra,ismét Csillát keresed.Mire közli,Ő még mindig nem Csilla.Akkor Te megkérdezed kivel beszélsz,mert neked ezt a számot adta meg a Csilla nevű barátnőd.Bemutatkozik,Te elnézést kérsz,magyarázatként mondhatod,hogy a Csillának új telója van,elhibázta a számot mikor neked megadta.
2009. szept. 1. 17:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!