Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Fél év alatti csecsemőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fél év alatti csecsemőt odaadnátok apjának hogy elvigye heti 2 alkalommal? Nem sok? És ha jönnek a vírusok ősszel meg a hidegek?

Figyelt kérdés
2010. júl. 27. 20:02
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/113 anonim ***** válasza:
38%
Utolsóval teljesen egyetértek. Nem kell anyatigrissé válni, és bármi áron megvédeni a gyereket a saját apjától is. Én minden további nélkül odaadnám a kicsit az apjának, és nem próbálnám meg akadályozni a láthatásban, mindenféle vírusokra, meg hidegre, melegre hivatkozva. Heti két alkalom azaz kétszer nagyjából másfél óra pedig egyáltalán nem sok. Vagy Ti anyatigrisek, megelégednétek ennyivel fordított helyzetben?
2010. júl. 28. 14:25
 52/113 anonim ***** válasza:
67%

Apuka nem a gyereketol valt el, hanem anyukatol, miert is szamit ez az apa-gyerek kapcsolatban? Miert ne birna ki a gyerek fel orat anyuka nelkul? Es miert "mas" az, hogy apuka meg otthon el, es ugy viszi el a gyereket, mint ha nem el otthon, es ugy? Miert van kevesebb virusnak, bacilusnak kiteve a gyerek ha anyukaval van?

En szuletesuktol fogva elengedtem a gyerekeimet az apjukkal(bar o a mai napig a ferjem) az o szuleivel es testverevel.. Sot, volt, hogy megkertem a baratnoimet, hogy ugyan vigyek mar el a gyereket egy-ket orara, mert ugy fajt a fejem, hogy majd' megorultem, es kellett az alvas.

Es mindegyik gyerek tulelte, es engem szeretnek anyjukkent, az apjukat apjukkent, ellenben nincsenek ramnove es utoljara ovodaban voltak igazan betegek. (a gyerekek: 15, 17, 20) Milyen szerencse, hogy korulottem nincsenek/nem voltak olyan emberek, mint a valaszadok egy resze, tuti elvitettek volna a gyerekeimet a gyivivel:D

2010. júl. 28. 15:03
 53/113 anonim ***** válasza:
67%
Szia! Én gond nélkül odaadnám. Mi baja lenne? Nincs az a vírus, ami odakint veszélyes, felöltöztetve, de esetleg más látogatók vagy szellőztetés kapcsán nem az. Kicsit túlságosan félted, gondolom első baba. Nem kell aggódnod miatta, ez a hőmérsékletingadozás sem fog neki ártani, gondolom nem napi 5 alkalomról van szó, az ilyen kicsik pedig sűrűn szopnak, ráadásul később már hozzátáplálással abszolút nem kell majd aggódnod :) Én biztosan odaadnám, nem vagyok egy túlaggódó típus, mégiscsak az apja, de mivel ő férfi, a féltő szülői ösztönök a szülés után a babával alakulnak ki, nálad pedig már a terhességed alatt, mert a te hasadban nevelkedett :) Nyugi, ha nincs gond az apával, akkor még jobban fogja pátyolgatni, mint te magad:)
2010. júl. 28. 15:38
 54/113 anonim ***** válasza:
32%

"Meg milyen intimitásról beszélünk eleve, ha képes volt a gyerekét otthagyni születésekor??"

Nem a gyerekét hagyta el, hanem egy olyan nőt, akit már nem szeret. Ez a leghelyesebb, amit tehet, a gyerek issza meg a levét, ha csak és kizárólag miatta maradnak együtt. Amúgy meg olvasd már el mit írtál. Ha otthagyta volna a gyereket a születésekor, akkor miért akarna vele foglalkozni?

2010. júl. 28. 18:31
 55/113 anonim ***** válasza:
100%

Fél év alatti kisbabát semmiképp.Viszont akkor jöhetne amikor csak akar!

Elvinni majd max.1éves kora után de akkor sem éjszakára.

2010. júl. 29. 10:19
 56/113 anonim ***** válasza:
73%

NEM!

Egy 3 év alatti gyermeket nem engednék el senkivel, csak az otthonában, de ott bármelyik normális apai rokonnak,nem csak az apukának engedném látogatni. Mert a picinek az a legjobb, ha minél többen szeretik. De NEM engedném el. A jog nem azonos az értelemmel.

2010. júl. 30. 09:44
 57/113 anonim ***** válasza:
71%

Ettől meg a hajam égnek áll:

"Nem a gyerekét hagyta el, hanem egy olyan nőt, akit már nem szeret."

Mert a gyermeket magával vitte??????? Ez a tipikus apuka és új nő, meg exanyós duma.

Ugyanúgy otthagyta, mint a nőt akit már nem szeret, aki mellékesen megszülte és felneveli a gyermekét!!!!

2010. júl. 30. 09:47
 58/113 anonim ***** válasza:
43%
Kedves utolso, miert, a gyereket magaval vihette? Ha ez tortent volna, akkor meg azon haborodnatok fel, hogy a gyereket elszakitotta az anyjatol.
2010. júl. 30. 11:14
 59/113 anonim ***** válasza:
78%
Én még mindig nem látom be, hogy apuka miért ne vihetné el a gyereket két etetés között akár sétálni is. A babának kell a friss levegő, s ha egyáltalán nem találkozik vírusokkal, bacikkal, akkor soha nem fogy kialakulni az immunrendszere. Az oltások, vírusokat baktériumokat tartalmaznak amikor segítenek kialakítani ellenük a védelmet. Tehát ha az apuka nem kocsmázni viszi a pici babát akkor annak semmi baja nem lesz. Az én párom is sokat sétált lenn a gyerekekkel két etetés között. Addig én is pihentem kicsit. Nem jelent nagyobb veszélyt azaz apuka a gyerekére aki külön él, mint az aki együtt él vele.
2010. júl. 30. 13:47
 60/113 anonim ***** válasza:
83%

Ez igaz,de gondolom a kérdező nem úgy értette hogy leviheti a babát egy körre, hanem hogy el.Magához vagy akárhova máshova...

Nem hiszem hogy több betegséget kapna el ha az apjával lenne a kicsi, hiszen ez az anyánál is fentáll,viszont eleve ha szétmentek egyáltalán ne vigy EL, és nem le egy körre.

Majd nyilván később lesz rá alkalma és lehetősége, én nem engedném és nem a baciktól féltem a gyerekem hanem eleve az hogy pici és az anyjára van szüksége,akár két szoptatás között is.

2010. júl. 30. 15:14
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!