Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél év alatti csecsemőt odaadnátok apjának hogy elvigye heti 2 alkalommal? Nem sok? És ha jönnek a vírusok ősszel meg a hidegek?
Apuka nem a gyereketol valt el, hanem anyukatol, miert is szamit ez az apa-gyerek kapcsolatban? Miert ne birna ki a gyerek fel orat anyuka nelkul? Es miert "mas" az, hogy apuka meg otthon el, es ugy viszi el a gyereket, mint ha nem el otthon, es ugy? Miert van kevesebb virusnak, bacilusnak kiteve a gyerek ha anyukaval van?
En szuletesuktol fogva elengedtem a gyerekeimet az apjukkal(bar o a mai napig a ferjem) az o szuleivel es testverevel.. Sot, volt, hogy megkertem a baratnoimet, hogy ugyan vigyek mar el a gyereket egy-ket orara, mert ugy fajt a fejem, hogy majd' megorultem, es kellett az alvas.
Es mindegyik gyerek tulelte, es engem szeretnek anyjukkent, az apjukat apjukkent, ellenben nincsenek ramnove es utoljara ovodaban voltak igazan betegek. (a gyerekek: 15, 17, 20) Milyen szerencse, hogy korulottem nincsenek/nem voltak olyan emberek, mint a valaszadok egy resze, tuti elvitettek volna a gyerekeimet a gyivivel:D
"Meg milyen intimitásról beszélünk eleve, ha képes volt a gyerekét otthagyni születésekor??"
Nem a gyerekét hagyta el, hanem egy olyan nőt, akit már nem szeret. Ez a leghelyesebb, amit tehet, a gyerek issza meg a levét, ha csak és kizárólag miatta maradnak együtt. Amúgy meg olvasd már el mit írtál. Ha otthagyta volna a gyereket a születésekor, akkor miért akarna vele foglalkozni?
Fél év alatti kisbabát semmiképp.Viszont akkor jöhetne amikor csak akar!
Elvinni majd max.1éves kora után de akkor sem éjszakára.
NEM!
Egy 3 év alatti gyermeket nem engednék el senkivel, csak az otthonában, de ott bármelyik normális apai rokonnak,nem csak az apukának engedném látogatni. Mert a picinek az a legjobb, ha minél többen szeretik. De NEM engedném el. A jog nem azonos az értelemmel.
Ettől meg a hajam égnek áll:
"Nem a gyerekét hagyta el, hanem egy olyan nőt, akit már nem szeret."
Mert a gyermeket magával vitte??????? Ez a tipikus apuka és új nő, meg exanyós duma.
Ugyanúgy otthagyta, mint a nőt akit már nem szeret, aki mellékesen megszülte és felneveli a gyermekét!!!!
Ez igaz,de gondolom a kérdező nem úgy értette hogy leviheti a babát egy körre, hanem hogy el.Magához vagy akárhova máshova...
Nem hiszem hogy több betegséget kapna el ha az apjával lenne a kicsi, hiszen ez az anyánál is fentáll,viszont eleve ha szétmentek egyáltalán ne vigy EL, és nem le egy körre.
Majd nyilván később lesz rá alkalma és lehetősége, én nem engedném és nem a baciktól féltem a gyerekem hanem eleve az hogy pici és az anyjára van szüksége,akár két szoptatás között is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!