Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Fél év alatti csecsemőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fél év alatti csecsemőt odaadnátok apjának hogy elvigye heti 2 alkalommal? Nem sok? És ha jönnek a vírusok ősszel meg a hidegek?

Figyelt kérdés
2010. júl. 27. 20:02
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/113 anonim ***** válasza:
28%
Utolsónál a pont!
2010. aug. 3. 18:44
 92/113 anonim ***** válasza:
28%
Én is a 18:13-asnak adok igazat, teljes mértékben.
2010. aug. 4. 09:58
 93/113 anonim ***** válasza:
28%
18:13! Tényleg ott a pont.
2010. aug. 4. 10:39
 94/113 anonim ***** válasza:
30%
Hát szerintem meg nincs igaza,olyat még nem hallottatok hogy visszabüfizi a tejet,aztán szépen utána félre is nyeli?Meg egy fél éves babát már lehet hozzátáplálni.Én azt mondom kérdező,tegyél aogy jónak látod,márpedig te látod jónak,mert te vagy a gyerek anyja,te ismered az apát is,nem a sok hülye aki osztja itt az eszet neked...Ha a törvény is azt mondja hogy láthatás csak az anya jelenlétében 3 éves kor alatt,akkor én maximum olyan apa esetében tennék kivételt,aki TÖKÉLETESEN MEGBIZHATÓ,ÉS TUD BÁNNI A GYEREKKEL.Ha a te párod nem azmárpedig mint a mellékelt ábra mutatja nem az,akkor minek kockáztatnál
2010. aug. 4. 14:09
 95/113 anonim ***** válasza:
40%
Az anyuka mellett is félrenyelhet a gyerek és egy anyuka sem születik úgy, hogy mindent tud. Az ösztönök nem mutatják meg, hogy mit tegyen félrenyelés és betegség esetén. Esetleg elmondhatja az apukának a teendőket, ha úgy érzi annyira hülye(bár akkor meg nem értem miért kell egy hülyének szülni) az exe, hogy nem tud mit kezdeni egy babával..
2010. aug. 4. 14:26
 96/113 anonim ***** válasza:
73%

Nem ertem, hogy miert kell itt mindenkit kollektiven lehulyezni, altalaban azok szoktak igy vagdalozni, akik nem tudnak egy epkezlab ervvel eloallni. Na mindegy. Igen, az en picim is felre szokott nyelni, de etetes kozben, nem utana. Kohog 2 masodpercig, aztan visszacuppan az uvegre. Megfulladni egy gyerek tejtol nem fog, foleg nem a babakocsiban setalas kozben, ennel mar valoszinubb, hogy belecsap a villam vagy raesik egy repulo. Szilard kajat meg az en babam meg soha nem bufizett vissza, apuka amugy sem etetni akar, hanem setalni.

Nem tudom, mibol gondoljatok, hogy apuka megbizhatatlan, rutintalan, mikor anyukaval ellentetben neki tobb gyereke is van. Azert, mert a kerdezo azt irta, hogy hanyag? Hat en is az vagyok, de ennek semmi koze ahhoz, hogy hogyan tudom ellatni a gyerekemet es milyen anya vagyok.

Anyuka gyereket szult egy ferfinak, akit nem teljesen ismert, mert a ferfi jomodot es csaladot igert (mondjuk ez bennem eleve moralis aggalyokat vet fel a kerdezo szemelye irant). Most meg persze duzzog, hogy nem jott ossze a dolog es a gyereken keresztul ures kifogasokra hivatkozva probal visszautni.

Kedves kerdezo: a ferfit nem okolhatod, hogy felelotlenul gyereket csinalt neked, a dologhoz azert ketten kellenek es gondolom te sem ellenkeztel. Eddig is elengedted apukaval 2 etetes kozott a gyereket, akinek semmi baja nem lett ettol, ugyhogy tenyleg csak kifogasokat keresel. Csak abba is gondolj bele, hogy mivel a parodnak nincs a neven semmi es nincs bejelentett meloja, ha birosagra viszi az ugyet meg kevesebb penzt fognak megitelni, mint amit most kapsz es akkor is latni fogja a gyereket. 3 eves koraig szivathatod igy, aztan nem. En sem mennek bele abba, hogy a SAJAT gyerekemet csak a parom felugyeletevel lathatom, szakitas utan nem akarnam meg latni sem. Azt meg ne felejtsetek el, hogy anyuka vetett veget a kapcsolatnak, nem kell mindig egybol a pasikat lehordani mindennek. Tegy, ahogy a lelkiismereted engedi!

2010. aug. 4. 15:06
 97/113 anonim ***** válasza:
40%
Gyakorlatilag idegen a gyerek apja? Akkor nem volt idegen, amikor szét tetted a lábad neki? Vagy ezek szerint minden idegen szóba jöhet nálad? Ez nem az apát minősíti, hanem Téged kedves válaszoló. Ha meg tényleg így van, hogy gyakorlatilag idegen, akkor nem csoda, ha elhagy, hiszen egy idegen mellett, akit nem is ismer miért álljon ki? Elég, ha a gyereke mellett kiáll.
2010. aug. 4. 19:32
 98/113 anonim ***** válasza:
90%
14:09 igazad van.Amugy miért kell az apát isteniteni,bezzeg ha titeket vágna át akkor,nem járna igy a szátok.Most mindent mondtok de akkor megnézném a képeteket ha a kedves párotok titeket is otthagyna.Ha ti is sértve éreznétek magatokat,mint a kérdező akkor tuti nem dumálnátok.Én megértem h elkeseredett,ráadásul azt se felejtsük el h lehet apuka lelép egyik nap ugyhogy nehogy már őt védjük csak.Nyugodtan le lehet pontozni,meg nyugodtan lehet puffogni tovább,ha nem tetszik amit irtam.
2010. aug. 4. 21:50
 99/113 anonim ***** válasza:
75%
Köszönöm 21:50 es neked is ihazad van,az elotted iró meg tanuljon meg szövegértelmezni,mert az anyuka nem csak ugy "szétette a lábát" hanem CSALÁDOT AKART,KÖZÖS ELHATÁROZÁSSAL.Arról már ő nem tehet hogy apuka köszöni szépen,de mégsem kér belőle,és ha a láthatás közben is rájün hogy neki ehez mégsincs kedve,és rábizza a gyereket a szomszédasszonyra,vagy rácsukja az ajtót hogy ne hallja az üvöltését?Mert ennyi kitartással azt is kinézem belőle.Az "idegent" meg gondolom arra értette,hogy egy baba életében igenis IDEGEN az akit heti pár órára lát,mert fingja sincs a gyerek napirendjéről,szokásairól,meg még 1600 másik dolgáról!
2010. aug. 4. 21:59
 100/113 A kérdező kommentje:

higgyétek el, nem háborúzni akarok apukával hanem a gyerek érdekében a legjobb döntést hozni. akarom hogy ismerje az apját, de még csak pár hetes. féltem. mert én felelek az életéért. apuka a gyereksírástól is rosszul volt. most veri a fejét a falba, de egy db lépést sem tesz értünk. jobb is...

nem eltiltani akarom, hanem féltem őt. a véleményetek érdekel, ti hogy döntenétek.

nem vagyok lotyó aki csak úgy szétteszi a lábát. nem volt szép tőled...

igen, családot akartam. hittem benne és én részemről mindent megtettem érte. apuka nem volt benne partner és társ a kapcsolatunkban. és sajnos életében már nem az első gyereket veszíti el és nem tanult még mindig belőle. sajnálom őt ezért. de ez van.

2010. aug. 4. 22:03
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!