Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Fél év alatti csecsemőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fél év alatti csecsemőt odaadnátok apjának hogy elvigye heti 2 alkalommal? Nem sok? És ha jönnek a vírusok ősszel meg a hidegek?

Figyelt kérdés
2010. júl. 27. 20:02
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/113 anonim ***** válasza:
19%

21:50-es es 2159-es: olvasstok mar vissza, anyuka szakitott, nem apuka lepett le!

Kerdezo: allandoan valtozik a sztori, az elejen irtad, hogy apuka eddig is elvitte a gyereket 2 etetes kozben es aggodsz, hogy majd a hidegben megfazik. Most meg mar az a baj, hogy apuka idegbeteg? Ha igy lenne, eddig sem vihette volna el.

2010. aug. 5. 08:02
 102/113 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem anyuka nem ítéletet kért, hanem tanácsot. A feladat azt gondolom ebben az esetben az, hogy a saját véleményünkkel, tapasztalatunkkal segítsünk neki a helyes döntést meghozni, mert úgy érzi, tán az érzelmei által befolyásolva van, ami az adott helyzetben érthető is.

Egyébként ne feledkezzünk meg az anyai szervezet működéséről sem, ami a szülést követő néhány hétben, hónapban ugyancsak dolgoztatja még azokat a sokat emlegetett hormonokat. Egy kicsi babával egyedül amúgy sem lehet könnyű, és igen, engedjük már meg neki, amikor összetörtek az álmai, sajnálhassa egy kicsit magát.

Én nem engedném el a babámat magam mellől. Nem lennék képes rá. Nem kellenek, kedves kérdező ehhez indokok.

Egy anya 9 hónapon keresztül volt egy test a gyermekével. Hogyan is várhatja el tőle bárki, hogy néhány hét elteltével elengedje maga mellől. Nem Spártában vagyunk ám! Amúgy még ott is vártak ezzel 7! évet. Ha egy anya azt érzi, nem képes még erre, adjunk már időt neki! Nem vonom kétségbe az apák képességeit, bár én aggódós alkat vagyok, és sajnos sokszor bebizonyosodott, hogy igazam van. A kisgyermekek pedig valóban törékenyek.

A több évtizedes bírói gyakorlat, miszerint a gyermeket 3 éves koráig csak az otthonában, az édesanyja jelenlétében lehet látogatni, nem véletlenül találták ki, hiszen akkor már el tudja mondani, hogy mi történt vele, és nem függ oly nagy mértékben az édesanyjától.

Valaki itt azt írta, hogy ő nem gyerektulajdonos. Valóban nem. Viszont ne tegyünk úgy, mintha az ember életében az anyaság, annak jelentősége ledegradálható lenne. A jog és az erkölcs egyáltalán nem mindig egyezik. És van aki "szorosabban" szereti a gyermekét, míg mások könnyebben elengedik. De bármelyikért leszólni a másikat...

2010. aug. 5. 09:11
 103/113 anonim ***** válasza:
30%
08:02 visszaolvastam ,bár inkább neked kellene,apuka gondolta meg magát,de ez most amugy is mellékes.
2010. aug. 5. 19:31
 104/113 anonim ***** válasza:
56%

Ma 19:31-esnek idezet a kerdezotol:

"jól látod utolsó, súlyos okok voltak, amiért elhagytam apukát"

A komment megírásának időpontja: 07-27 23:40

2010. aug. 5. 20:45
 105/113 anonim ***** válasza:
100%
na nem vitázok,de olvasd végig az összeset,az volt az ok amiért elhagyta h apuka családot akart aztán meggondolta magát,ergo apuka hátrált ki,téma részemről lezárva
2010. aug. 5. 20:52
 106/113 anonim ***** válasza:
30%
tegnapelőtt 16:05,előző voltam
2010. aug. 5. 20:59
 107/113 A kérdező kommentje:
Én hagytam el apukát, de mert úgy viselkedett hogy elüldözzön. Meg is mondta, hogy ő nem küld el senkit hanem úgy viselkedik hogy a másik magától akarjon elmenni. Azért hagytam el, mert lehetetlenné tette a kapcsolatot. Semmit nem csinált velünk, csak kötekedett, kritizált. Nem szeretett engem és nem bírtam tovább. Helyt akartam állni a gyerekemnél és nem akartam hogy egy idegbeteg apa mellett nőljön fel, aki kicsinálja anyucit és az is idegbeteg lesz. Legalább 1 stabil szüleje legyen. Apuka azóta sem állt elém hogy bocs, gyertek vissza, vagy beszéljük meg vagy bármi. Elérte a célját, futva menekültem. Nem állt volna szándékomban szakítani, ha boldog, kiegyensúlyozott kapcsolat lett volna. De ez már nem volt kapcsolat, csupán egymás mellett elélés, lelkiterrorral fűszerezve.
2010. aug. 5. 21:08
 108/113 anonim ***** válasza:
18%
Na én nem nem adnám oda az tuti,először is nem kellettetek neki amikor terhes voltál,elüldözött,akkor most se akarja a gyereket,találhatsz mást aki apja helyett apja lesz.Lehet hogy jogilag jár neki a láthatás de ettől még nem lesz jó apa,a kicsid meg ha nagyobb lesz majd eldönti akarja e tartani vele a kapcsolatot.
2010. aug. 5. 21:44
 109/113 A kérdező kommentje:

Rokonok már kezdik a békítőshow-t, de azt hiszem ők nem tudják a lényeget. Miért is tudnák, gondolom az ex nem újságolta hogyan bánt velem és miket mondott nekem. De holnap pont találkám van az egyikkel és mindent elmesélek neki.

Úgy döntöttem, az egész story-t az elejétől leírom, és ha a gyerekem már felnőtt és megkérdi, mi történt, odaadom neki eme regényt és majd ő eldönti, mit kezd vele.

Szomorú, hogy ilyenről kell beszélni. Meseszép családban nőttem fel és hittem hogy majd én is abban öregszem meg.

Nagyon de nagyon remélem, hogy idővel újra így fogom gondolni és találok egy férfit aki elfogad minket úgy, ahogy vagyunk és olyannak, amilyenek vagyunk...

2010. aug. 5. 22:33
 110/113 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező anyuka!Ha te ugy érzed neked igy jobb akkor ne is erőltesd.Igaz hogy egy gyereknek apa és anya kell de nem bármi áron.Inkább nőjjön fel melletted minthogy azt lássa állandóan hogy anya és apa marják egymást!
2010. aug. 12. 09:57
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!