Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Fél év alatti csecsemőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fél év alatti csecsemőt odaadnátok apjának hogy elvigye heti 2 alkalommal? Nem sok? És ha jönnek a vírusok ősszel meg a hidegek?

Figyelt kérdés
2010. júl. 27. 20:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/113 anonim ***** válasza:
100%
81%-os vagyok ha visszanézed a válaszaim emlitettem előrébb,h az apának is van joga,én pl megérteném ha a párom azt mondaná,figyelj a pici a tied is láthatod amikor akarod de olyan pici még, féltem megfázástól stb,eleinte maradjatok itt.Mi olyan gáz ebben?Az állandóságra a megszokott otthont értettem.Miért kell hőzöngeni rögtön ha más a véleményem?
2010. júl. 27. 23:08
 32/113 anonim ***** válasza:
100%
20:17-kor egészen pontosan
2010. júl. 27. 23:09
 33/113 anonim ***** válasza:
72%

Igen, én odaadnám neki akár több alkalommal is a kisbabát, ha ő szeretné tartani a kapcsolatot a gyermekével. Úgy alakult az életünk, hogy külön költöztünk, a kicsi lányunk pedig még nagyon-nagyon kicsi. Én mindig odaadtam, amikor szerette volna elvinni, leírtam neki, hogy naygjából mikor eszik, mikor kell pelenkát cserélni stb. Van neki kiságya apánál is, és van telefon, ha valami nem oké, akkor megcsörget. Az meg, hogy hideg van, vagy meleg, tök mindegy, vírus otthon is lehet..Mármost egy éves a lányka, már nem kap anyatejet, úgyhogy néha az éjszakákat is ott tölti az apukájánál, és semmi malőr sem történt még vele, hiszen a kislány neki is a szeme fénye, és nagyon vigyáz rá.

(Nem olvastam végig az összes választ)

2010. júl. 27. 23:17
 34/113 A kérdező kommentje:

22:58 - igen, van segítségem és nem járok boltba sem!!!

És ettől még nem fogom magam rosszul érezni!

Ha az én kisfiam is 4,5 éves lenne, természetesen másképp állok a dolgokhoz, de mivel még csak 9 hetes, így képzeld, FÉLTEM őt egy rutintalan apukával elengedni majd télen!!!

Akkor jön a gyerek otthonába amikor akar. De nem engedem el vele szívesen a kicsikémet tavaszig!!!

És ettől nem leszek rossz anya szerintem.

2010. júl. 27. 23:17
 35/113 A kérdező kommentje:

kedves utolsó! az én gyerekem még anyatejes és megcsörgetni sem tud, mert még nem tudja mi az hogy telefon!!!

KILENC HETES MINDÖSSZE!!! azért is féltem

2010. júl. 27. 23:19
 36/113 anonim ***** válasza:
84%
természetes h félted,ez igy van rendjén,beszélj apával h amig pici maradjanak otthon vagy vigyétek akár együtt sétálni,biztos lehet vele egyezkedni
2010. júl. 27. 23:22
 37/113 anonim ***** válasza:
75%
Nem vagyok annyira suttyó, hogy azt feltételezem, hogy a 9 hetes gyereked fog telefonálni neked. Természetesen az apára gondoltamm, aki majd telefonál, ha gond van. Egyet érts meg, nem biztos, hogy apa szeretne veled egy lakásban lenni. Minek erőltetnéd, hogy kínosan össze legyetek zárva, csak azért, mert megmakacsolod magad, és mindenféle eseményre -hideg, meleg, hófúvás-hivatkozva nem engeded, hogy elvigye. Fordított esetben Te is ki lennél akadva, ha neked kellene kuncsorogni a láthatásért..
2010. júl. 27. 23:25
 38/113 anonim ***** válasza:
79%

Kedves kérdező, ne kiabálj, nem kell kiabálni.

Mint olvashattad a válaszomban, a 4,5 éves gyerekem a CSECSEMŐ IKER TESTVÉREIT tolja a bevásárlókocsiban...

És mint irtam, egy átlag anyuka minden nap elviszi a gyerekét magával, MINDENHOVÁ, ahová megy. És az átlag gyerekenek kutya baja se lesz ettől.

Ha neked van segitséged és a gyerek ki se teszi a lábát otthonról, akkor ne érezd rossz anyának magad, enm is mondott ilyet senki, de a gyerkenek pláne jót tesz majd heti két alkalommal a friss levegő végre...

És mint irtam, a te dolgod, de ne minket akarj meggyőzni arról, hogy egy gyereknek ÁRT, ha elmegy otthonról a SAJÁT APJÁVAL.

Ennyi.

2010. júl. 27. 23:26
 39/113 anonim ***** válasza:
78%

OFF: 81%-os: "Na már megint egy kérdés ahol nem a kérdezőnek válaszolnak hanem okoskodnak" - teged idezlek, remelem magadra is vonatkoztatod a leirtakat. Ezen kivul nem en kiabalok egy raklap felkialtojellel a kommentjeimben, nem hozongok, nem uugy, mint te. Az, ha apuka hetente 2szer rendszeresen elviszi mar nem allandosag? Vagy a gyerek akkor a nagyszuloket se latogassa? Meg amugy se mozduljon ki otthonrol?

Kerdezo: Mivel kulfoldon elek nekem nem volt itt a csaladom, hogy segitsen es bevasaroljon helyettem. Ezzel vagyunk meg igy joparezren, nemcsak ha kulfoldon elunk. Ha nem akarsz kimozdulni a lakasbol, az a te dontesed, bar kicsit fura, en belehalnek, az tuti. A legtobb gyerek hidd el, hogy tuleli a gyerekkorat, pedig kimozdulnak. Szerintem kifogast keresel, hogy ne kelljen odaadni a gyereket. Sulyos okok lehetnek egy olyan szakitas hattereben, ahol a szulok a gyerek 9 hetes koraban mar kulon elnek. Eppen ezert feltetelezem, hogy az apuka szivesebben toltene idot a sajat gyerekevel kettesben, minthogy nalad, a te felugyeleted alatt. Szerintem ezt te is megertheted. Ha valami gaz van, akkor meg nyilvan nem a 9 hetes fog megcsorgetni, hanem az apja, szerintem az elozo kommentelo is igy gondolta, mivel 1 eves gyereke szinten nem tud meg beszelni.

2010. júl. 27. 23:31
 40/113 A kérdező kommentje:

jól látod utolsó, súlyos okok voltak, amiért elhagytam apukát. de nem haragszom és én kértem hogy a gyereknek legyen jó apja. féltem a kicsikémet, nekem csak ő maradt, neki meg vannak már gyerekei szanaszét. és megpróbálom a haragomat nem a gyereken keresztül éreztetni vele. csak tudod még sosem volt a kicsi nélkülem sehol és tényleg nagyon féltem mert nagyon kicsi.

természetesen mert boltba mennek helyettem, viszem csavarogni magammal mindenfelé a kis csibémet, ő az életem, én pedig pörgős vagyok.

csak a fránya téltől parázok, 1. gyerek és tényleg élek-halok érte és apuci meg elég hanyag. nem irigy volnék.

2010. júl. 27. 23:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!