Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél év alatti csecsemőt odaadnátok apjának hogy elvigye heti 2 alkalommal? Nem sok? És ha jönnek a vírusok ősszel meg a hidegek?
Nagy tévedés!
A babának szinte semmi immunrendszere nincs a születésekor, az anyatejjel 3-4 hónap alatt alakul ki az anyai antitestek hatására,(ugyanúgy a táppal is, csak ott hosszabb idő alatt)
Nem hiszek a szememnek. Megis mi koze a gyerek apjanak a gyerek immunrendszerehez es mindezeknek a meleghez? Miert ne lehetne odaadni, mert meleg van? Nalad nincs, csak apukanal? Toled nem kaphat el semmit, csak apukatol? Ha olyanok az edesapa korulmenyei (pl. iszik, drogozik, ragad a kosztol a lakasa), hogy kisbabanak nala maradni alkalmatlan, akkor megertem, semmikepp, de amugy...
Egyik elozo hozzaszolonak: nehogy mar egy ferfi ne tudjon kicserelni egy pelenkat! Csak azert, mert valaki ferfi meg nem jelenti, hogy korlatolt vagy szerencsetlen. Az en parom pl. ugyesebb a babankkal az elso perctol fogva.
27/N
Na már megint egy kérdés ahol nem a kérdezőnek válaszolnak hanem okoskodnak(tiszt.a kiv.),az én férjem is mindent csinál a fiunkkal a születésétől kezdve,de nem akarta egyedül elvinni amig pici volt,mert nem érezte ugy h ez helyes.Most már gond nélkül elvannak kettesben:D
Szerintem ez baba,apa és anya függő,nektek kell kedves kérdező ezt megbeszélni,itt mindenki mást fog mondani.
igen. ha egy felelősségteljes, szerető apáról van szó. főleg ha a baba már nem anyatejes. valószínűleg nem biliárdozni viszi. nekem ne mondja senki, hogy együtt élő pároknál soha nem fordul elő, hogy egy ennyi idős babával az édesapja nincsen kettesben, nem mennek együtt a nagyihoz, ilyesmi. házasságokban ez sosem kérdés, de a válástól minden nő azt hiszi, hogy övé a gyerek. pedig nem így van. egy gyereknek az apjával is szoros kapcsolat kell és ha nem veszélyezteti, maximálisan gondoskodik róla, akkor miért ne.
az immunrendszernek meg ehhez semmi köze. nem kell óvni minden széltől. van egy olyan megérzésem, hogy egy fél éves kisgyerekkel az apukája nem kocsmákat vagy tömött közösségi helyeket látogat. mint ahogy biztosan nem az utcasarkon vagy egy fűtetlen szobában lenne vele, így a meleg is csak kifogás.
az én szüleim elváltak még nagyon rég, az öcsém kicsi volt akkoriban. a szüleim mindent megtettek azért, hogy semmit se érezzen belőle, annyit legyen akár az anyukájával akár az apukájával, amennyit ő szeretne, nem pedig amennyit egyikőjük gondol. van, hogy egy gyerek éppen anyás, van hogy éppen apás és szerintem mindig meg kell neki adni azt a hátteret, amit szeretne, amibe a kellő intimitás is beletartozik minden életkorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!