Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Fél év alatti csecsemőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fél év alatti csecsemőt odaadnátok apjának hogy elvigye heti 2 alkalommal? Nem sok? És ha jönnek a vírusok ősszel meg a hidegek?

Figyelt kérdés
2010. júl. 27. 20:02
 81/113 anonim ***** válasza:
74%

baromi jó apa alapanyagok, akikkel már nem lehet együtt élni egy pár hónapos, hetes gyerekkel sem....most meg lófrálna vele, hát kéremszépen ez egy külön tudomány, a gyerek ellátása, foglalkozás vele....kiváncsi vagyok h aki fennhangon kiabálja h dehát az apja, had vigye, annak volt ilyenbe része? ismerek olyat aki a másfél két éves gyerekét el se engedi.....

két éves a fiam és ő már "nagyfiú" de tudom h minden lépésével bajt tud okozni, főleg magában, egy rutintalan személy még egy két évessel se tud mit kezdeni.....

Én attól másztam falra, h anyós két etetés közben el akarta vinni, na de mikor van két etetés??? nem mindegyikben van óra, aztán majd ő megeteti a lefejt tejjel.....de könyörgöm egy gyerekről beszélünk nem egy tengeri malacról!

Ja és a fertőzések csak mellékesek......család vagy nem család apu döntött, még ha passzívan is!

2010. aug. 3. 15:43
 82/113 anonim ***** válasza:
66%

apának joga van? miért szajkózzátok ezt?

anyának meg kötelessége?....nekem ez kicsit egyoldalú......valami csúnya történet lehetett h ilyen korán szétmentetek, te tudod, érzed, h ebben a tekintetben mennyire megbízható, ill. h mi az amit szeretnél!

2010. aug. 3. 15:48
 83/113 anonim ***** válasza:
89%
Nekem volt ilyenben részem, még terhes volt a barátnőm amikor elváltak, és ugyanúgy törődhetett az apuka is a gyerekkel, ráadásul nem is egy gyerekről kellett gondoskodnia, mégis a kislány mai napig imádja az apját, nem csak azt hallja, hogy milyen gonosz apu, hanem hogy két szülője van, akik nem őt nem szeretik, hanem egymást.
2010. aug. 3. 15:51
 84/113 anonim ***** válasza:
90%

Az, hogy anyával elválnak, az nem az apai érzéseit és tudását minősiti. Tök mindegy, miért mennek szét. Az egyik valószinűleg nem szereti a másikat, aztán kész. Ettől ő még apa, akinek van egy kisgyereke.

Ha anya UTÁLJA apát a történtek miatt, természetesen megteheti, hogy a törvényre, jogra hivatkozva nem adja oda, de ennek kizárólag a gyerek fogja a kártá látni, senki más.

Apának meg lehet mutatni a pelenkázást, a gyerek fél évesen már nem össze-vissza, hanem rendszer szerint eszik és közvetlen kaja után tuti nem lesz éhes... Kifogásokat lehet találni mindig, aki azt keres. Aki MEGOLDÁST keres, az is megtalálja.

Ha anya a gyerek érdekét nézi, akkor nem akadályozza meg apát a láthatásban. Ha a saját mérgét a saját gyerekén akarja levezetni, akkor hajrá, el lehet tiltani...

2010. aug. 3. 15:59
 85/113 anonim ***** válasza:
72%
De egyébként miért becsülitek le ennyire a férfiakat? Mérne tudná pelenkázni? Annyira azért nem bonyolult dolog, van olyan srác kollégám, aki nálam jobban csinálja az ilyesmit, pedig egyikünknek sincs gyereke, mégis ő profi, én sokkal bénább vagyok nála. Azért mert nem ők hordják 9 hónapig azt a gyereket még nem hülyék, tudják hogy kell bánni vele.
2010. aug. 3. 16:02
 86/113 A kérdező kommentje:

Mintha a szívem tépnék, nagyon nem akarom odaadni. Az apuka kicsinált engem akkor miért nézzem az ő érdekeit? 30.000 gyerektartásért?! Szarok a pénzre, és ha vmi baja lesz? Nem ismeri a gyerek szokásait, reakcióit, nem tudja melyik sírása mit jelent. Amíg nincs fagy, talán 1x odaadom neki, ha épp nem idegbeteg. A gyerek otthonában korlátlan láthatást tudnék neki biztosítani, de azzal gondolom nem akar élni, mert ég a pofája amiért ez tette velem, felelőtlenül gyereket csinált, beigért egy jó életet, majd meggondolta magát. A gyerekem nem egy zacsi cukor amit le lehet tenni ha már nem izlik. Családot akartam és most egyedül maradtam egy gyerekkel.

Ha szó nélkül odaadnám akkor az apuka érdekeit nézném, de nekem a gyerek érdekét kell néznem, neki meg csak anya kell egyenlőre. Szerintem.

2010. aug. 3. 16:05
 87/113 A kérdező kommentje:
Nem mumus vagyok, hozzánk apuka akkor jöhetne amikor akar, csak ő nem akar ezzel élni...
2010. aug. 3. 16:09
 88/113 anonim ***** válasza:
25%

Én csak azt nem értem, hogy miért öröké virágzó ez a téma...

Az az apuka, aki együttélés alatt nem gyakorolta a jogait, és fogalma sincs mire van szüksége a gyermeknek, mit akar kezdeni vele ha elviszi? Nem hiszem, hogy ne tudná tisztába tenni, vagy megetetni, bár ez utóbbiban nem vagyok biztos, mert az én lányom pl. nem fogadja el rajtam kívül az ételt senkitől. De mondjuk tudja mit kell tenni, ha megakad a torkán a falat? Vagy hogyan kell úgy játszani vele, hogy az együtt töltött idő minden pillanatában résen legyen?

Nem akarok leszólni senkit, de tudvalevő, hogy a férfiak nemigen képesek több felé koncentrálni.

Én megértem az anyák aggodalmát. Minket nőket más anyagból gyúrtak. Ismerjük a gyermekünket, minden rezdülését. Az pedig, hogy a különélő apuka nem ismeri, többnyire az ő hibája. Ha az együttélés alatt részt vett vesz a gyermek körüli teendőkben, akkor nincsenek gondok. Vagy tévedek?

2010. aug. 3. 17:10
 89/113 anonim ***** válasza:
88%

Nem az apa joga.A gyereké.

Egyébként én is anya vagyok.Nem gyerektulajdonos.

Kérdező!Igen,ezek a te sérelmeid,még jogosak is.De a gyereked érdeke az,hogy megismerje az apját is.

Az,hogy korlátlan láthatást engedsz a lakásodon..a nagyszülőknek,nagynéniknek,unokatesóknak is?Mert ők is a gyermekhez tartoznak.Gondolj bele.Most nem engeded,aztán később panaszkodhatsz,hogy a te gyereked "mostoha" az apja családjának.

Egy-egy órára miért is ne vihetné el sétálni,nem napokra kell odaadnod.Mi lesz,ha történik veled valami?ha kórházba kell menned?Akkor tényleg rossz lesz ,hogy kvázi egy idegennél lesz a gyereked...akinek azt írod a legjobbat akarod.

Anya nem attól leszel,hogy szültél,hanem attól,ha felül tudsz emelkedni önmagadon-a gyermek érdekében!

2010. aug. 3. 17:39
 90/113 anonim ***** válasza:
65%

1. Az, hogy pont lesz@rod a 30ezer gyerektartast nem igaz, mert egy masik kerdesedben azt firtattad, hogy tudnal kicsikarni az apukabol tobbet, ha nincs a neven semmi es nincs bejelentett munkahelye. Ahogy ott is leirtak: nem asszonytartast, hanem gyerektartast fizet, tobbet, mint nagyon sok ferfi, cserebe elvarhatja, hogy lathassa a sajat gyereket hetente 1-2szer.

2. 10 hetes gyereknel elso gyerekes anyuka szerintem nem tudja megkulonboztetni, hogy melyik siras mit jelent. A legtobbszor ehsegtol sirnak, de 2 etetes kozott vinne el apuka, ugyhogy ez nem lehet kifogas.

3. Egyik elozo valaszado irta, hogy mi van, ha a gyerek torkan megakad a falat: 10 hetes a baba, tehat ez kizart.

Megis milyen varatlan esemenyek tortenhetnek egy 2 etetes kozotti sea alatt, amikor a babak 95%-a alszik a babakocsiban, ha meg nem, akkor nezelodik.

En soha nem tudnam korlatozni a parom lathatasat, teljesen mndegy, hogy mentunk szet (kiveve, ha koz- vagy onveszelyes lenne). Szerintem kifogasokat keresel es ehhez varsz megerositest.

2010. aug. 3. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!