Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Fél év alatti csecsemőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fél év alatti csecsemőt odaadnátok apjának hogy elvigye heti 2 alkalommal? Nem sok? És ha jönnek a vírusok ősszel meg a hidegek?

Figyelt kérdés
2010. júl. 27. 20:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/113 A kérdező kommentje:
Nem a meleggel van bajom. Azzal, hogy jönnek ősszel a bacik meg az influenza szezon és nem szeretném ha hetente 2x hurcibálná a gyereket 2 etetés között. Mert felöltöztetni, vetkőztetni, ki a mínuszba, be a melegbe, beizzad, levetkőztetni, stb, erre szerintem egy akkor majd 4 hónapos bébi még nagyon kicsi.
2010. júl. 27. 21:42
 22/113 anonim ***** válasza:
91%
igazad van kérdező,ez nem is lehet vita tárgya ,ha az apa is nagyon szereti akkor nem erőlteti h ilyen kis korban elvihesse,lehetnek együtt a lakásban is
2010. júl. 27. 21:44
 23/113 anonim ***** válasza:
41%
tehát te sem viszed ki a levegőre majd soha?????
2010. júl. 27. 21:56
 24/113 anonim ***** válasza:
65%
A megfazas/fulgyulladas bakterialis, semmi koze nincs a homerseklethez. Szerinted hidegebb orszagokban hogy elik tul a csecsemok az oszt, ne adj isten a telet? Minel tobbet van a gyerek levegon, annal jobb. En szakado esoben is viszem az enyemet setalni, sapka 1 honapos kora ota nem volt a fejen, kabat meg plane, pedig suvit a szel allandoan es jo esetben van itt 17 fok. Kardigant 15 fok felett nem hord, megsem volt soha beteg. Szoval nem ertem, hogy miert ne lehetne azt a gyereket kiengedni a friss levegore, ami amugy kifejezetten jot tesz az immunrendszerenek. Ha meg nem oltozteted tul, akkor nem fog kabat alatt leizzadni, ez ilyen egyszeru.
2010. júl. 27. 21:58
 25/113 anonim ***** válasza:
71%

Kérdező, a meleg, hideg és az immunrendszer tekintetében nincs különbség, hogy a baba nálad, vagy apával van-e.

Ha van más kifogásod, akkor azt ird ide, hogy mi is tudjuk.

2010. júl. 27. 22:20
 26/113 anonim ***** válasza:
73%

Emberek ébresztő,már leirta!!!!!!

2 etetés között nem akarja le,fel öltöztetni és ez érthető is egy kisbabának még állandóság kell és kész.Apa láthatj,hiszen joga van de anya mellett vagy vugye el de ne összevissza.Ja és gondolom ő is sétáltatja de naponta 1x nem minden etetés után.

2010. júl. 27. 22:24
 27/113 anonim ***** válasza:
82%
Nem tudom más hogy van ezzel, de én télen mínusz sok fokban(de esőben is) két etetés között mentem a picivel vásárolni.Boltba(melegbe) be, boltból(hidegbe) ki, mert ugye az étel nem röpül haza.Aztán haza, melegbe be. Délután két etetés között séta, majd haza enni, utána megint ki, tesóért a suliba később kis séta mert a tesónak is mozogni kell. Kutya baja nem lett a picinek. Influenza szezon idején sem. Ráadásul az influenza nem a hidegtől van, hanem a beteg ember adja át a másiknak. Szerintem csak kifogás, mert az anyuka nem akarja a babát elengedni az apával.Az anyatej meg sok mindentől védi, tehát ne aggódj, nem lesz baja.
2010. júl. 27. 22:42
 28/113 anonim ***** válasza:
86%
Ja s mint írta hetente csak kétszer vinné a picit ami szerintem nem sok és egyáltalán nem veszélyes. Ráadásul ki lehet bírni azt is, hogy hetente két alkalommal a babát az apa kedvéért felöltöztesse.
2010. júl. 27. 22:45
 29/113 anonim ***** válasza:
37%
Kedves 81%-os, te mit szolnal hozza, ha a gyerekedet csak a volt parodnal, felugyelet mellett lathatnad? Az apanak ugyanolyan joga van a gyerekhez, mint az anyukanak es erzelmi fejlodese szempontjabol egyforman fontos neki mindket szulo. Mi baja lesz a gyereknek az oltoztetestol? Es mi az, hogy a gyereknek allandosag kell? Ez hogy jon ide?
2010. júl. 27. 22:46
 30/113 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező, neked van otthon segitséged? Hogy te min, naponta egyszer nem kell elvigyed magaddal a gyereket, amikor boltba, postára, stb. stb. mész el otthonról? Olyankor mindig vigyáz rá valaki?

Általában az anyukáknak nincs segitségük, ha van is férjük, az dolgozik napközben, igy a gyereket minden nap két etetés közt elvisszük magunkkal, közösségbe, emberek közé, ahol bármit elkaphatnak, összeszedhetnek.

Én pl. úgy megyek boltba, hogy a 4,5 éves tolja az a bevásárllókocsit, amiben a kicsik vannak (egy a kiülőkében, egy a kocsiban alul...), én meg tolom a másik bevásárlókocsit, amibe a cuccot pakolom...

Na, mindegy, te dolgod, csak ne minket akarj meggyőzni arról, hogy a gyereknek baja lesz, ha kiteszi a lábát otthonról a SAJÁT APJÁVAL.

2010. júl. 27. 22:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!