Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél év alatti csecsemőt odaadnátok apjának hogy elvigye heti 2 alkalommal? Nem sok? És ha jönnek a vírusok ősszel meg a hidegek?
Ha egy pár külön megy ahol már gyerek van ott igenis meg fog változni a gyerek élete.Akarva ,akaratlanul.Ugyanis nálunk is megváltozott.Nekem két gyerek van az elsőszülött az exférjemtől van ,a második a jelenlegi férjemtől.Az exemnek is van párja és ott is van már egy kislány.Viszi a kislányomat amikor csak tudja,nincs tiltva(bár ő már 5 éves)de mégis az exem csak a "másik apukám" a kislányom szemében és a mostani férjem az "apukám".Uggyhogy ne mondja senki hogy nem változik meg a gyerek élete és apa-gyerek kapcsolat.Mert megváltozik.Nagyon is bármennyire igyekszik az egyik vagy másik fél vagy a kettő együtt jó szülönek lenni!
Szerintem ne engedd elvinni,a láthatást beszéld meg vele akkor menjen amikor akar,és te olyankor a másik szobába mész vagy a konyhában szorgosgodsz vagy épp takaritasz,mosol főzöl hogy ne érezze hogy figyeled minden mozdulatát.DE a te lakásodon,kicsi még a gyerek nagyon ahoz hogy ráncigálva legyen,alig hogy megszokta hogy levegőt kell vennie már érjék a különböző csapások.Még kicsi!
Hát igen, mi ilyen gonoszak vagyunk, hogy rá merünk bizni egy gyereket a saját APJÁRA.
Az meg, hogy a párod a 2 éves gyerekét nem tudja ellátni, hát, nem minket minősit...
15.04:olyan gonosz anyák,mint te.A gyerek nem a tulajdonod,hogy jogod van nem kiadni a kezedből.
Na majd megtudod,ha kamasz lesz és ide fog irogatni,hogy anyán nem normális...
Persze, valószínűleg én nem vagyok normális...
ti meg felelőségteljes anyák vagytok, hogy egy gyakorlatilag idegennek odaadnátok a fél év alatti gyereketeket.
És nem bánnám, ha nem személyeskednétek.
Gyakorlatilag idegen??? Kicsoda, a gyerek apja???
Elmegyek borogatásért, jó?
Nem tudom, hogy miért nem kellene személyeskedni, ha TE gonosznak minősited azokat a hozzászólásokat, amik nem a te álláspontodat osztják. Tudod, te kezdted, aztán meg már nem tetszik, mi??? Érdekes... Felettébb érdekes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!