Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél év alatti csecsemőt odaadnátok apjának hogy elvigye heti 2 alkalommal? Nem sok? És ha jönnek a vírusok ősszel meg a hidegek?
Azt hiszem én is fel fogok tenni majd egy kérdést:miért van ennyi idióta ember,akinek annyi az öröme az életben hogy ismeretlenül cseszegetnek másokat?
Vajon a gyerekük is ezt látja,hogy belekötnek az élő fába?Szép példa lesz előttük.
Ne haragudjatok, de abban igazatok van, hogy egy gyereknek és az apának kell a jó kapcsolat, meg együtt lenni, meg joga van a pasinak a gyerekéhez.
De mivel egy anyatejes picikéről van szó, én sem adnám oda! Vigye el sétálni fél órára, legyenek kettesben, foglalkozzon vele. De egy babát igény szerint kell etetni.
Volt valaki, aki azt mondta, hogy az apa is tisztába tudja tenni. Ja. És meg is szoptatja? Nem jó, ha cumisüvegből is meg ciciből is kap enni a gyerek, belezavarodik, az üvegből könnyebben jön, és leállhat a ciciről. Tudom, tapasztalat.
Szerintem itt nem a bacikkal van a gond, hanem azzal, hogy egy pár hetes csecsemőnek az anyja mellett a helye.
Egyébként ha jól tudom, a bíróságon is úgy állapítják meg a gyerek elvitelét, hogy 3 év alatt az apa nem viheti el, csak a gyerek saját otthonában találkozhatnak.
Ne haragudjatok, de a fele beírónak tutifix nincs gyereke.
Fél év alatti babát az apja ne vigyen el egyedül sétálni, ha hideg van-ha meleg stb. Anyu mindig legyen ott vele. ÉS ez nem az intimitásról szól!!
Meg milyen intimitásról beszélünk eleve, ha képes volt a gyerekét otthagyni születésekor?? Emberek!!!
Fent a lakásban fogja meg, becézgesse,simogassa, de teljesen felesleges egyedül sétálgatnia. Menjen az anyukával, és ha már rutinos "apuka" fél éves kor után esetleg.
Nem mellesleg 10ből 9 férfi ilyen kis csöppséggel nem igazán tud mit kezdeni. ÉS ez tapasztalat. A párom nagyon jó apa, de amikor még kisbaba volt a fiunk, nemigen foglalkozott vele, és igen jött a híres mondat, " bár mondaná hogy mit akar?". Most hogy már jön-megy, mutogat, apa is szervesebben tud résztvenni a nevelésében, írányítgatásásban.
Intimitás, meg a sétálás fontossága...anyám....kik írnak be 16 éves tinik....??
Nekem pl van gyerekem es 2 szoptatas kozott bizony nagyon jol jott neha, mikor anyukam elvitte 1-2 orara setalni. Szoptatos anyuka tud fejni, ha annyira izgul, hogy a gyerek kaja nelkul marad. Az ejszakai etetest nalunk igy csinalta parom es nem ment el a tejem attol, hogy a baba naponta egyszer uvegbol evett, mert attol a babam meg ugyanugy szeretett mellbol is enni.
Ilyen alapon akkor anyuka ne hagyja el a lakast addig, amig szoptat.
Hát kedves válaszoló, neked nagyon nagy egy gyerekes tapasztalatod van...
Nekem 3 gyerekem van, 16 helyett 36 vagyok. Apa mindegyik gyerekkel az első naptól el tudott lenni, tudott velük mit kezdeni, pontosan azt tudta velük kezdeni, mint a saját anyjuk. Az összes ember tudja velük azt kezdeni, mint az anyjuk, kivéve a szoptatást, de mivel itt két szoptatás közti időtartamról beszélünk, igy az nem kérdés.
Fél éves gyereket nem lehet az apjára bizni??? Húúúúúú, ez nagyon durva.
Fél év alatti, ez az egyik.
A másik meg hogy ez nem szokványos apa-gyerek viszony, mert ha nem esett volna le, "válás" kategóriában van a kérdés és láthatásról beszélünk.
Nem vagyok ellene a kinti sétáknak apuval. De kezdetben inkább az anya tapasztalja ki a dolgokat. Ez nem szokványos családmodell,amiről a kérdés szól. Az én párom is van hogy egyedül viszi le. De ő nem láthatásra, hanem velünk él, mi meg vele:) Húúú de duuurvaaaa......mi?:)
Senki nem olyan hülye itt, hogy ne tudná, hogy láthatásról beszélünk. Ez már gyanúként is csak az IQ 0-sokban merülhetett fel, hogy valaki ezzel nincs tisztában...
Miért ne lenne ez szokványos apa-gyerek viszony??? Apa nem a gyerektől válik el és láthatóan törekszik a napi szintű kapcsolattartásra, nem két hetente egy napot szeretne apuka lenni, ami nagyon ritka és dicséretes dolog.És mivel ez a gyerek érdeke is, mindenképp támogatandó, ha nincs egyék ok, hogy miért is ne.
Hány apuka van, aki bár otthon él a családdal, de nem foglalkozik két naponta 2 órát a saját gyerekével...
A gyerek május végi, tehát november végén fél éves lesz. De a kora meg tök mindegy, az én összes gyerekem téli és természetesen az első telükön is rengeteget sétáltak. Még mindegyik életben van.
Az a durva továbbra is, hogy anyatigrisek szerint egy fél éves gyerek nem mehet el a SAJÁT APJÁVAL bárhová. És tényleg, az is durva, hogy a párod még veletek él...
A gúnyoros stilust pedig még gyakorolnod kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!