Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találhatok olyan férfit, aki megfelel ezeknek a kritériumoknak? Esetleg túl válogatós vagyok?
Nem zavar, ha valakinél ezek nincsenek meg, attól még lehet jó ember. De ha valaki a férjem, nem tudok lejjebb adni.
-Akarjon gyereket és vegyen el feleségül
-Ne dohányozzon rendszeresen (néha 1-1 szál alkohol mellé nem zavar)
-Ne bulizzon minden hétvégén
-Fogadja el, hogy vannak fiú barátaim és ne legyen rájuk féltékeny (neki is lehetnek lány barátai persze)
-Ne utáljon semmilyen társadalmi réteget, pl más bőrszín, nemi identitás miatt
-Ne legyen vallásos, nekem nem lesz templomi esküvőm és a gyerekeimet se fogom megkeresztelni
-Budapesten akarjon lakni élete végéig, lehetőleg ne a legkülsőbb kerületekben
-Ne legyen anyuci pici fia, legyenek jóban, de ne tudja az édesanyja befolyásolni őt
-Akarjon rendszeresen szexelni (sajnos nem minden férfi akar)
-Ne akarjon mindig menni mindenhova, de ne is legyen az a típus, aki soha nem mozdul ki
-Közösek legyenek a nyaralási igényeink (kevés városnézés, sok tengerparton fekvés és tengerben/medencében fürdés)
-Ha van arcszőrzete, az legyen ápolt
-Táplálkozzon normálisan, tehát viszonylag egészségesen
-Tudjon bánni a pénzzel, ne nekem kelljen eltartanom őt, mert minden hónap elején elkölti az összeset valami hülyeségre
-Legyen ideje rám, ha nem tudunk találkozni, beszélgessünk sokat Messengeren (én speciel utálok hosszan telefonálni)
-Legyen modern felfogása, ne legyen konzervatív
-Ne féljen az emberektől, főleg ne a családomtól és a barátaimtól
-Legyen barátkozós
Ezek azok, amik nekem fontosak, persze az alap, amik mindenkinek, a hűség, tisztelet, bizalom, őszinteség, szerelem stb., ezek egyértelműek, azért nem soroltam fel, csak a végén. :)
Ja és persze én is mindent vissza tudok adni, amit elvárok! :)
24/L
Azt a jó édes élet :D Ezért lesznek depressziósok lányok, mert ilyen 32%-os választ komolyan vesznek.
Tehát aki szép, az már 13 évesen megtalálja élete párját, igazából bármit csinálhat, bármi történhet, vele nem szakítanak, meg ő sem szakít (max ha már be van biztosítva a következő), mert hát szép.
A szépség nem minden, meg relatív is, illetve mint látod, válogatós vagyok, nem jövök össze akárkivel, velem sem jönne össze akárki. Ha kicsit is több IQ-d lenne, mint egy tyúknak, ezt te is tudnád.
"Ne féljen az emberektől, főleg ne a családomtól és a barátaimtól"
Mindenféle támadás nélkül kérdezem azért, mert ilyen kritériumot írni fura.
Roma származású (vagy egyéb olyan, akikkel előítéletesek az emberek) vagy?
Esetleg a családod/barátaid nem legális keretek között szeretik beszerezni a betevőt?
Egy ember nem egy autó, ahol felsorolhatod az extrákat. Először ismerkedj, majd fedezd fel az illetőt.
Amúgy elérted már a felnőttkort? Nem, nem a 18 évre gondolok, hanem a gondolkozásodra. Ja, a kérdésedből látszik hogy nem. Ha nekem ezt a felsorolást benyögte volna valaki, az először is kiröhögtem volna, majd egy gyors szevaszt mondtam volna neki. Pedig megfelelek a kritériumoknak, csak sértené az önérzetemet, hogy egy tárgynak néznek.
24 éves lány vagy? Gyerek vagy még, a felnőtt kor a mai világban valahol 35 felett kezdődik. Amúgy sok sikert, lehet hogy találni fogsz egy madarat...
Fogggggalmad sincs milyen egy igazi párkapcsolat.
Ezt úgy mondom, hogy nagyrészt megfelelek ezeknek a "kritériumoknak", de ha nekem valaki egy ilyen listát az arcomba tolna ismerkedésnél, lehet nem találkoznék vele, úgy soha többet. :) Ne haragudj, de ez nagyon ijesztő.
23/F
#12: Nem. Fehér vagyok és a családom minden tagja az. :) Nincs velük semmi baj, csak volt pár antiszociális párom, akik nem jöttek át hozzám, mert félnek a szüleimtől (nem azért, mert rosszak lennének, hanem csak mert emberek, köszönni kell nekik, elsőre bemutatkozni, rájuk kell nézni, esetleg pár percet eltölteni a társaságukban, ilyenek). Nekem fontosak a családi események, ezért jó lenne, ha meg tudnám vele is osztani.
Ja és ezek a "férfiak" nem csak a családomtól féltek, hanem eleve nem mertek a Mekiben kaját kérni, vagy megkérdezni egy járókelőt, hogy hol van a buszmegálló, vagy lefoglalni egy asztalt egy étteremben.
Nem vagyok teljesen hülye, nem kezdeném el felsorolni ezeket egy randin. :D Sőt, soha, csak itt. Ez csak felmérés, hogy lehet-e ilyet találni.
Volt, hogy beszélgettem egy sráccal, feltett teljesen összefüggéstelen kérdéseket és utána mindre válaszolt egy "plusz pont" vagy "mínusz pont"-tal. Ez gáz. Okosan is ki lehet deríteni ezeket.
Ja, nagyok a melleim és vékony a derekam, írj privit, ha nem vagy teljesen retardált. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!