Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Túl válogatós vagyok, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl válogatós vagyok, ha nem jövök össze egy lánnyal azért, mert nem vitte semmire?

Figyelt kérdés

A volt szomszéd csajnak már régebben is tetszettem, és most is lenne lehetőségem nála, mert véget ért egy hosszú kapcsolata. De ami eltántorít tőle, hogy azóta már eltelt sok év és kiderült, hogy ő azóta valami főállású segítő egy kutya menhelyen...

Fogalmam sincs miből él meg és ki tarja el, de az a helyzet, hogy nem is érdekel. Egyszerűen elmegy a kedvem tőle ha belegondolok, hogy ennyire vitte.. egy főállású kutyasimogató. Értem én, hogy az ember szeresse a munkáját, de ez nem munka.

Túl nagy elvárásaim vannak egy nővel szemben, ha számomra ez elfogadhatatlan?

2019. jún. 9. 22:44
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
89%

"Fogalmam sincs miből él meg és ki tarja el", valószínűleg azért kap fizetést,hogy főállású segítő legyen. Nem mindenhol csak önkéntesek vannak.

Ha neked ez nem jön be,akkor keress mást.

2019. jún. 9. 22:47
 2/27 anonim ***** válasza:
80%
Ugy latszik teged nem simogattt senki, ha igy latod ezt a dolgot....
2019. jún. 9. 22:48
 3/27 anonim ***** válasza:
14%

Figy, nem illetek össze. Hozzá egy másik olyan fazon való aki szintén fillérekért csinál valami ilyen "természet" munkát és vidáman élnek, hippiként, az anyagi világtól függetlenül.

Persze elhaláloznak kora ötvenesként, de az már az ő dolguk.

2019. jún. 9. 22:52
 4/27 anonim ***** válasza:
82%
Kire mondod azt, hogy "vitte valamire"?
2019. jún. 9. 22:52
 5/27 anonim ***** válasza:
69%

Ha egy normális szolid kiccsaj mellé, akkor szerintem ez nem probléma. Ha ilyen ambíció, tegyen le az asztalra prédikátor, akkor nem jönne be.

32/f

2019. jún. 9. 23:00
 6/27 anonim ***** válasza:
91%

Neked ezek alapján egy olyan nőre van szükséged, aki kiemelkedő pozícióban dolgozik és sokat keres.

Igazából ezzel nagyon nincs is probléma, de nem kell finomkodni. Úgy gondolom, hogy olyan nőre van szükséged, aki kicsit műveltebb és akar valamit az élettől.

A probléma csak az, hogy te ilyet kijelentesz, hogy nem vitte semmire, főállású kutyasimogató.

Tudod a főállású kutyasimogató nem egy egyszerű munka, rengeteg kutya van, azokat el kell látni. Ez is egy munka és tisztelni kell mindenkit.

Ezen kicsit gondolkodj el!

2019. jún. 9. 23:06
 7/27 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem ez egy szép és becsülendő munka ! Eszembe se jutna pl. egy állatmentéssel foglalkozó férfire azt mondani,hogy csak ennyire vitte .. Jobb is ha megkíméled őt magadtól. N
2019. jún. 9. 23:20
 8/27 anonim ***** válasza:
24%

figyelj ha a nők ezt megtehetik hogy válogassanak a férfiak közt hogy ki mennyire sikeres akkor mi miért ne?

én is ezt csináltam 2-3 éve persze nem ugy hogy közben egésznap nem csináltam semmit hanem tanultam dolgoztam hajtottam hogy jobb legyen nehéz volt... most van egy sikeres jó kereső barátnőm aki sokszor nagyon elfoglalt a munkája miatt... és emiatt nem minden napos a személyes találkozok/kontaktusok...

de mindketten még a 20-as éveink elején vagyunk de ő idősebb nálam másfél évvel szóval idővel több időnk lesz egymással lenni..

mindennek meg van a hátránya... csak szolok egy sikeres nő elfoglalt jobb esetben nincs is ideje randizni mert ugye nekik sajnos 2x jobban kell teljesíteniük velem sem jött volna össze mert igy is sokszor nagyon elfoglalt (persze én is a magam mondján de azért ő jobban...) mondhatni jelenleg sikeresebb nálam! ez nem zavar sőt vonzó szerintem

volt több hódolója köztük én is rajtam kivül mindenkit figyelmen kívül hagyott (elején engem is) de a lényeg hogy mondtam neki dolgokat/csináltam gesztusokat a furcsa személyiségem révén amitől felkeltettem a figyelmét és már azt vette észre hogy egyre többet beszélünk

neten mindennap beszélünk amennyit csak tudunk

gondolom neked sem csak egy menetre kell nő de ha véletlen elmenne egy menet akkor használd ki ha nem nem

egy sikeres és önálló nőnek ugyan ugy megvannak az előnyei és hátrányai mint egy sikertelennek!

2019. jún. 9. 23:23
 9/27 érdeklődő63 ***** válasza:
82%
nem vagy válogatós. te egy nagy paraszt vagy. nálatok szokás a másik után leskelödni mennyi a vagyon. ha 10 20 ezerrel kevesebbje van akar már vakarjátok azt a nagy dürhő fejeteket hogy: érdemes ehe hozzámenni?
2019. jún. 9. 23:30
 10/27 anonim ***** válasza:
80%
Nem ciki ám azt mondani, hogy valakivel nem passzolsz össze valamiért. Viszont ha nekem előadnád ezt bárkiről, aki menhelyen dolgozik, hogy főállású kutyasimogató, akkor beszéltünk utoljára, pedig az én szakmámmal és munkámmal igazán nem lehetne problémád, de egy ilyen kijelentéssel a szememben gyökér vagy. Nem vagyok egy szélsőséges állatvédő és állatbarát, de azért még nálam is kivered a biztosítékot. Mentett kutyám van, a menhelyek is élnek valamiből, gondolom, gőzöd sincs arról, mi munka van egy ilyen kutyával, hogy esélye legyen gazdisodni, illetve normális, problémamentes kedvenc legyen belőle.
2019. jún. 9. 23:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!