Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl válogatós vagyok, ha nem jövök össze egy lánnyal azért, mert nem vitte semmire?
A volt szomszéd csajnak már régebben is tetszettem, és most is lenne lehetőségem nála, mert véget ért egy hosszú kapcsolata. De ami eltántorít tőle, hogy azóta már eltelt sok év és kiderült, hogy ő azóta valami főállású segítő egy kutya menhelyen...
Fogalmam sincs miből él meg és ki tarja el, de az a helyzet, hogy nem is érdekel. Egyszerűen elmegy a kedvem tőle ha belegondolok, hogy ennyire vitte.. egy főállású kutyasimogató. Értem én, hogy az ember szeresse a munkáját, de ez nem munka.
Túl nagy elvárásaim vannak egy nővel szemben, ha számomra ez elfogadhatatlan?
mi munka van egy kutyamenhelyen??? mi munka van egy épitőnek fizikai munkásnak.... az a kemény munka nem ez... senki sem akarja be adni hogy huu de nagy munka...
meg nem attol lesz egy munka jó hogy kemény hanem hogy jol keresel vele vagy sem!
de amugy nem tom pár embernek miért veri ki ez a biztositékot mikor 20 nőből 18 nézi hogy a pasi mennyire vitte................................................
Te olyan nőt érdemelsz, amilyen te is vagy. Egy ügyeskedő, opportunista, kis strébert.... hivatalos kutyasimogató mi...
Az elhagyott, bántalmazott állatok segítése egy rendkívül értékes foglalkozás és hivatás, méghogy nem lett belőle semmi.... mert a te kis szaros fősikolai diplomád meg nyemvadt közalkalmazotti vagy bármilyen papírtologató állásod többet érne... Tudod mit, nem érsz semmit, nem is érdemelsz egy olyan értékes nőt, mint Ő!
Hála az égnek, hogy nem akarsz vele összejönni!
Aki egy ilyen szép, emberséges és felelősségteljes hivatást választott mint ő, az jobb is ha távol marad a hozzád hasonló felszínes, minuszos érzelmi intelligenciával rendelkező s...fejektől.
Nem vagytok egy szinten, mert te a lába nyomáig sem érsz fel az ilyen embereknek.
Keress hozzád hasonlót.
Mindenki az alapján választ párt,ahogy gondolja.Ha nem kedveled a duci nőket,nehogy már magadra kelljen kényszeríteni,csak mert mások megszólnak.Igaz Te szenvedni fogsz,de elfogadod.Ez ugyan az,mint a kérdésed.
Keress olyat,akivel passzoltok egymással.
Csak a férfiaknak kell milliós fizetés !
Amúgy a csaj jobban jár ha megkíméli tőled az élet ! 😀 Az állatok szerette hiányzik belőled ezt már a kerdesedből látjuk! Milyen lehet a szemelyiseged 😮😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!