Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Túl válogatós vagyok, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl válogatós vagyok, ha nem jövök össze egy lánnyal azért, mert nem vitte semmire?

Figyelt kérdés

A volt szomszéd csajnak már régebben is tetszettem, és most is lenne lehetőségem nála, mert véget ért egy hosszú kapcsolata. De ami eltántorít tőle, hogy azóta már eltelt sok év és kiderült, hogy ő azóta valami főállású segítő egy kutya menhelyen...

Fogalmam sincs miből él meg és ki tarja el, de az a helyzet, hogy nem is érdekel. Egyszerűen elmegy a kedvem tőle ha belegondolok, hogy ennyire vitte.. egy főállású kutyasimogató. Értem én, hogy az ember szeresse a munkáját, de ez nem munka.

Túl nagy elvárásaim vannak egy nővel szemben, ha számomra ez elfogadhatatlan?

2019. jún. 9. 22:44
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
4%
Akkor nem örülne egyik se neki mikor a 80-120 ezres fizubol marad neki par ezer forint azt neked meg kell valami ajándék vagy mennél nyaralni...
2019. jún. 10. 09:37
 22/27 anonim ***** válasza:
4%
Megdöbbentő az álszentség
2019. jún. 10. 09:57
 23/27 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező másik kérdésednél már kaptál közel 100 választ, kiveséztük, hogy nem vagy túl válogatós, simán veled nem akartak összejönni még ezek a csajok sem!

-kutyasimogatós, kitartott

-bolti eladó csajszi, aki keveset keres

-ápolónő a kis szobájában, ahova nem tudsz odaköltözni

-anyukájával egy lakásban élő, ott te nem tudsz d***gni, amíg a másik szobában alszik anyósjelölt

Magadat meg jó anyagi helyzetben lévőnek titulálod, saját ház, hatalmas sikerek, értelmes, művelt, okos, értékes, stb.

VS.

A válaszadók meg sorban mindet megcáfolták:)

A kedvencem volt, hogy ha te nem akarsz a kislakásba költözni, akkor költöztessed magad mellé a vízre néző híd alatti palotádba!

2019. jún. 10. 10:14
 24/27 anonim ***** válasza:
71%

Miért írod le már most?

Honnan tudod, hogy nem erre épít karriert és 10 év múlva saját menhelye lesz saját alapítvánnyal?

Mi az, hogy ennyire vitte? Mintha x évesen le lehetne írni valakit, mert onnantól már nem érhet el többet, pláne karrier terén..

Amúgy hány éves a lány? 22? 25?

Van még 40 munkával tölthető ideje, bárhol végezhetitek a végén.

Segítségnyújtó szakmákban is lehet valaki karrierista, és más területen is lehet, hogy valaki egész életében stagnálni fog, nem épít karriert, beéri ugyanazzal a beosztással egy életen át.

Döntsd el, hogy mit igényelsz inkább, majd derítsd ki, hogy a lányra melyik igaz, az alapján dönts vele kapcsolatban.

Nincs semmi baj, ha neked nőkben fontos az ambíció, csak tudatosuljon, hogy ez a tulajdonság szakterülettől független.

Ha beéred egy ambíciómentes jogász-háziorvos csajjal, aki nem akarja sokra vinni, nagyot alkotni, csak a kis állását megtartani, akkor oké, neked fontosabb a társadalmilag megbecsültebb munka, mint az ambíció.

Bennem egyébként nincs sok, nekem is megfelel a második szerep, egy életen át ugyanaz a jelentéktelen, de megbecsült munka, mint hogy nagyot alkossak, szóval én megértem a szorongó, mások véleményétől függő elvárásaidat.

2019. jún. 10. 10:55
 25/27 anonim ***** válasza:
72%
Te mire vitted?
2019. jún. 10. 12:46
 26/27 anonim ***** válasza:
83%
Nem baj, ha más típusú nők jönnek be, de ez a minősítés nem szimpatikus hozzáállás a részedről, ez pedig nem függ attól, mit értél el, mindenféle rétegben vannak ilyen barmok, akik lenéznek másokat. Kb. ugyanolyan bunkóság egy menhelyi dolgozót főállású kutyasimogatónak titulálni, mint egy irodai adminisztrátort aktatologatónak nevezni, egy elhízott emberre azt mondani, hogy hájpacni, egy sovány embert legebézni és hasonlók.
2019. jún. 10. 13:14
 27/27 anonim ***** válasza:
73%
Még jó, hogy ti pofáztok anyagias nőkről. :D
2019. jún. 10. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!