Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is túl válogatós vagyok ha nálam az ha valakinek hitele vagy tartozása van kizáró ok a társkeresésben?
Én úgy érzem mindannyian tudjuk hogy hova tart ez, mi lesz a vége. És úgy érzem hogy sokaknak csak egy mentőövnek kellenék.
De sokszor megkapom hogy nekem ahoz semmi közöm hogy a másiknak van-e tartozása valami pénzintézmény felé. Én meg úgy érzem hogyha azt tervezzük hogy idővel együtt élünk akkor igenis van közöm hozzá. Ti mit gondoltok erről?
"Én úgy érzem mindannyian tudjuk hogy hova tart ez, mi lesz a vége." - Miért, hova tart, mi lesz a vége? Te el sem tudod képzelni, hogy valaki képes visszafizetni a hitelét?
Képzeld, nekem is van hitelem, lakás miatt kellett, mert amilyen ütemben emelkedni kezdtek a lakásárak, hitel nélkül sose tudtam volna elköltözni a szüleimtől, és amennyire megromlott a kapcsolatom velük, be is golyóztam volna, aztán most nem itt írnék, hanem kezelhetnének a diliházban. A hitelt pedig 5 év alatt visszafizetem.
Legyen saját háza, nem? Az lenne az alap.
Ugye neked is van és nem albiban vagy anyádékkal laksz?
Ismerkedés alatt ki beszél ilyenekről?
És ha vab neki de sose tudod meg?
El tudom képzelni. Csak nem egy esetet láttam hogy a párocska miatt úszott a másik háza, autója és a végén így se maradtak együtt.
Nem lenne bajom vele míg együtt járunk. De addig nem élnék együtt vele amíg vissza nem fizette az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!