Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek is túl válogatós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is túl válogatós vagyok ha nálam az ha valakinek hitele vagy tartozása van kizáró ok a társkeresésben?

Figyelt kérdés

Én úgy érzem mindannyian tudjuk hogy hova tart ez, mi lesz a vége. És úgy érzem hogy sokaknak csak egy mentőövnek kellenék.

De sokszor megkapom hogy nekem ahoz semmi közöm hogy a másiknak van-e tartozása valami pénzintézmény felé. Én meg úgy érzem hogyha azt tervezzük hogy idővel együtt élünk akkor igenis van közöm hozzá. Ti mit gondoltok erről?

2018. aug. 22. 13:04
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
50%

Diákhitelem van. Olyan családból származom, hogy másképp nem tudtam volna egyetemre menni, még a bérletet meg a jegyzeteket sem tudtam volna megvenni.

Így viszont volt lehetőségem a diákhitelből (meg persze ösztöndíjakból) albérletbe menni, eltartani magam, csúszás nélkül elvégezni az egyetemet.

Most akkor én emiatt sz.ar alak vagyok? Mert szerettem volna tanulni, szerettem volna elkerülni otthonról, és így volt csak rá lehetőségem?

2018. aug. 22. 16:20
 32/42 A kérdező kommentje:

31-es. SENKI nem mondta hogy szar alak vagy. Ne forgasd ki a szavaimat. Nem mondtam egy szóval se hogy kevesebbet érnél emberileg vagy bármilyen szempontból. Csak azt mondom hogy nem szeretném én fizetni helyetted. És elég esetet láttam arra hogy ez lett a vége. Emiatt én szar alak vagyok szerinted?

Ha azt mondanám hogy a barna haj nem tetszik akkor is csak mert neked az van kiforgatnád a szavaimat és azt állítanád hogy azvösszes barna hajú embert szar alaknak mondom? Ugye hogy nem. Akkor itt se csináld.

2018. aug. 22. 17:14
 33/42 anonim ***** válasza:
32%

De igen, kérdező, pont ezt mondod. :) Feltételezed, hogy bármelyik nő, akinek hitele van, annak nulla a pénzügyi kultúrája és mocskos aranyásó, akinek az a célja, hogy lehúzzon téged. Kicsit el vagy tévedve.

Ha azt mondod, hogy a barna haj nem tetszik, azzal nincs gond, de ha azt mondod, hogy a barna haj nem tetszik, mert az ismerőseid/rokonaid/akárkik között az összes barna nő ringyó, és amúgy is, a barnák mindig okoskodó libák, ezért nálad ez elvből kizáró ok... na, akkor lenne korrekt a hasonlatod. Így önmagában nem az.

2018. aug. 22. 17:48
 34/42 A kérdező kommentje:

Gondoltam hogy jobban szeretnéd tudni hogy mit mondtam. De akkor is tévedsz. Nem mondtam hogy mind az. De elég ahoz hogy ne érje meg kockáztatni. Persze vannak kivételek. De ha csak pár szem cukorka képes tönkre vágni az életed a hatalmas tálból akkor is elgondolkozol hogy elvegyél-e egy-egy darabot. Majd ha kifizette akkor egybe költözünk.

Amúgy meg direkt nem akartam belekeverni hogy nőkről vagy férfiakról van-e szó. Számít egyáltalán? Mindkét fél szrban tudja hagyni vagy ki tudja használni a másikat.

Egy szóval se mondtam hogy bárki akinek hitele van ringyó, szemét vagy buta lenne. Egy szóval se mondtam hogy nőkről van szó. Csak túlkomplikálsz és olyat látsz bele ami nem úgy van.

2018. aug. 22. 18:14
 35/42 anonim ***** válasza:
50%

Nő, férfi, tökmindegy, a válaszom attól még valós. :)

De nem az én dolgom, végül is, hogy kivel jössz össze.

Kérdésedre a válasz: igen, túl válogatós vagy; és nem, nincs közöd a másik hiteléhez egy kezdődő párkapcsolatban; nevetséges feltétel kikötni mind azt, hogy nem jössz össze vele, mert ismerkedésnél nem illik a másik zsebében turkálni (ergo nem is fogsz róla tudni), az meg még nevetségesebb, hogy ha össze is jössz, kikötöd, hogy nem költözöl össze addig, amíg nem fizeti ki a hitelét. Gyerekként kezeled ezzel a másikat, feltételekhez kötve azt, ami a párkapcsolat természetes része kéne, hogy legyen.

2018. aug. 22. 18:21
 36/42 anonim ***** válasza:
49%

#35 +1

Mindemellett magasról leszarja mindenki, hogy milyen feltételeket támasztasz. :)

2018. aug. 22. 18:26
 37/42 peca1000 ***** válasza:
100%

Megértelek kérdező.

Óvatos vagy, így helyes.

Azokkal valóban nem érdemes összejönni akik úsznak az adósságban, és vagy fizetik vagy nem, és abban bíznak, hogy találnak valaki olyat társnak aki kihúzza őket a gödörből, átvállalva a hitelt. Meg a nagy lóf....szt!

Viszont akik rendszeresen fizetik a törlesztőt, és sosincs elmaradásuk, hasznos céllal vették fel a hitelt, és tudják kezelni, annak érdemes adni egy esélyt.

2018. aug. 22. 19:05
 38/42 A kérdező kommentje:

37: ez így fair. Csak bármi történhet.

Mondjuk ha nem arra játszik hogy kisegítem, és évek múltán a saját hibáján kívül merülnek fel a gondok akkor nem bánnám. Mert ha nem ezért kellettem akkor lehet nem is fog utána lelépni.

2018. aug. 22. 19:16
 39/42 anonim ***** válasza:
100%
Miért lennél köteles bárkinek a hitelét fizetni?
2018. aug. 22. 20:59
 40/42 anonim ***** válasza:
"Csak bármi történhet." - Bármikor elüthetnek, akkor nem mész ki az utcára?
2018. aug. 22. 21:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!