Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik hosszabb ideje egyedül vagytok, ti nem érzitek azt, hogy "válogatósabbak" lettetek?
Ha mondjuk hosszabb ideje egyedülálló vagy, és bár szeretnél párt találni, de annyira nem hajtod a dolgot, mert elvagy egyedül is, sokkal jobban mérlegelsz egy adott lehetőség során?
Mert ugye már nagyon nem mindegy kiért és miért áldozod be a szabadságodat, kialakult életviteledet, szokásaidat.
Megváltoztak az igényeid a jövendőbelivel kapcsolatban, vagy ugyanazon kritériumok alapján döntesz, mint szingliséged előtt?
Szerintem semmi rossz nincs abban, ha az ember idővel, tapasztalatok után egyre válogatósabb lesz.. Nem valami jó hozzáállás a "bárki vagy legyen puncija" féle, kivéve ha csak szexkapcsolatról van szó.
Ha valaki jó párkapcsolatot szeretne, akkor elég logikus, hogy válogat. Bármennyire is fáj ez valakinek.
Autót sem úgy vásárolsz, hogy meg se nézed milyen, aztán utólag panaszkodsz, hogy nem olyan amilyen lennie kellene.
Inkább legyek az elején válogatós, mintsem utólag ébredjek rá arra, hogy "nem ezt vártam".
1-es a 99kg is két számjegyű, és mondjuk egy alacsony nőnél az már több, mint túlsúly. Ja, és nem én pontoztalak le.
2-es Egyetértek veled, szerintem sem mindegy, hogy kiben bízom meg, ki mellett köteleződöm el és miért. Csak mégis megkapom a környezetemtől, és itt az oldalon is sokszor olvasom, hogy baj a válogatás, mert a nők.. nekik csak az ilyen meg olyan férfiak kellenek.
Én is a családi minta és a sikeres és kudarcba fulladt kapcsolataim után lettem kritikusabb.
Minden kapcsolatom után jobban láttam mit tudok tolerálni és mit nem. Mit várok el és mi az ami nekem nem szempont. Főleg mert egy különc vagyok és ezt nehéz elviselni így hozzám hasonló különc kell akivel megértjük vagy toleráljuk egymást.
de észre vettem
mivel jól érzem magam egyedül már csak olyannal jönnék össze akibe beleszeretek/ aki tökéletesen egyensúlyban van velem és a lelki világommal
igazából ez főleg az után erősödött meg bennem,hogy beleszerettem egy fuckboyba. persze nem lett semmi belőle de mivel életcélban, jövőképben, mindenben hasonlítottunk rájöttem,hogy lehetne ilyen is az élet
Már nagyon magasan van a léc és szinte senki sem üti meg a mércét, de sebaj. :D
Elutasításban már profi vagyok. :) F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!