Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek is túl válogatós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is túl válogatós vagyok ha nálam az ha valakinek hitele vagy tartozása van kizáró ok a társkeresésben?

Figyelt kérdés

Én úgy érzem mindannyian tudjuk hogy hova tart ez, mi lesz a vége. És úgy érzem hogy sokaknak csak egy mentőövnek kellenék.

De sokszor megkapom hogy nekem ahoz semmi közöm hogy a másiknak van-e tartozása valami pénzintézmény felé. Én meg úgy érzem hogyha azt tervezzük hogy idővel együtt élünk akkor igenis van közöm hozzá. Ti mit gondoltok erről?

2018. aug. 22. 13:04
1 2 3 4 5
 41/42 A kérdező kommentje:

Kimegyek az utcára, de nem lépek le a járdáról anélkül hogy körbenéznék és meggyőződnék arról hogy biztonságos. Minimalizálom a lehetőségét hogy elüssenek a képességeim szerint.

Nyílván az életben is jöhetnek más nehézségek is. De ahogy a kamion vagy vonat elé sem lépsz le ha jön azzal az indokkal hogy "ki tudja, lehet meg tud állni" úgy nem szeretnék az életben se potenciális veszélybe vakon belefutni.

Természetesen ez nem garancia arra hogy nem sülnek el rosszúl a dolgok. De kevesebb az esély rá.

2018. aug. 23. 04:20
 42/42 anonim ***** válasza:
Egy ismerősöm nemrég úgy balesetezett, hogy defektet kapott a kocsi, egy volt tanárnőm fia motoros balesetben halt meg, elütötték, a legnagyobb körültekintéssel is történnek balesetek. Hülyeség a hozzáállásod, a hitelhez is. A legtöbb embernek van valamilyen hitele, de nem mindenki felelőtlen, akinek hitele van, és nem mindenki úszik el vele. Én kevesebb, mint 30.000Ft-ot törlesztek lakáshitelre, ebbe nem fogok belerokkanni abban a maradék 2 évben, ami még hátra van belőle. De a te elgondolásod alapján jobb lett volna, ha tönkremennek az idegeim a szüleimmel egy fedél alatt...
2018. aug. 23. 06:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!