Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is túl válogatós vagyok ha nálam az ha valakinek hitele vagy tartozása van kizáró ok a társkeresésben?
Én úgy érzem mindannyian tudjuk hogy hova tart ez, mi lesz a vége. És úgy érzem hogy sokaknak csak egy mentőövnek kellenék.
De sokszor megkapom hogy nekem ahoz semmi közöm hogy a másiknak van-e tartozása valami pénzintézmény felé. Én meg úgy érzem hogyha azt tervezzük hogy idővel együtt élünk akkor igenis van közöm hozzá. Ti mit gondoltok erről?
Kimegyek az utcára, de nem lépek le a járdáról anélkül hogy körbenéznék és meggyőződnék arról hogy biztonságos. Minimalizálom a lehetőségét hogy elüssenek a képességeim szerint.
Nyílván az életben is jöhetnek más nehézségek is. De ahogy a kamion vagy vonat elé sem lépsz le ha jön azzal az indokkal hogy "ki tudja, lehet meg tud állni" úgy nem szeretnék az életben se potenciális veszélybe vakon belefutni.
Természetesen ez nem garancia arra hogy nem sülnek el rosszúl a dolgok. De kevesebb az esély rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!