Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert vagyok ennyire inaktiv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert vagyok ennyire inaktiv a tarskeresesben?

Figyelt kérdés
Egyetemista eveit jaro huszoneves egyetemista vagyok. Mindig is nehezen, vagy sehogy voltam kepes kommunikalni a lanyokkal fiu letemre. Azt hittem mostanra mar kinovom ezt a dolgot, de talan egyre sulyosabb a problema. Nem vagyok tul aktiv a baratnokeresesben, reszben emiatt, reszben egyszeruen nem tudom elkepzelni hogy baratnom legyen, olyan idegen es ijeszto az egesz(bar hetero fiu vagyok es volt mar egyszer parkapcsolatom). A kulsommel szerintem nincs baj, egyertelmuen a problema belulrol fakad. Egyszeruen meg ismerkedni es bena vagyok, es fogalmam sincs mitol. A csaladtagjaimmal is egyre nehezebb a kommunikacio, olyan mintha kezdenek elkulonulni a vilagtol. Mindig is nehezemre esett az erzeseimrol beszelni, ha barati tarsasagban vagyok es az erzelmek vagy a lanyok a tema, akkor csendben hallgatok.nagyon kellemetlen... vagyom a parkapcsolatra es nem is. Nem ertem mi ez. Errol akad esetleg pszichologiai tanulmany? Nektek mi a velemenyetek? Helyesirast nezzetek el
2018. aug. 4. 23:51
 1/9 anonim ***** válasza:
91%

Első körben tanulj meg írni.

Az bejön a csajoknak.

2018. aug. 4. 23:52
 2/9 A kérdező kommentje:
Telorol nincs kedvem ekezetet irni, remelem megerted
2018. aug. 4. 23:53
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem értjük meg, és hidd el, hogy a csajok sem értik meg. Van róla pszichológiai tanulmány!
2018. aug. 4. 23:55
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

“Egyetemista eveit jaro huszoneves egyetemista vagyok. ”

Ezt a mondatot kielemeznéd? Nem az ékezetekre gondolok, hanem az értelmére

2018. aug. 4. 23:59
 5/9 anonim ***** válasza:
Biztos fűnyírót keres, a parkapcsolatot is elírta, park-kapcsolatra gondolhatott.
2018. aug. 5. 00:02
 6/9 anonim ***** válasza:
A fűnyírókhoz én se vonzódok. :D
2018. aug. 5. 00:16
 7/9 anonim ***** válasza:
Miért nem? Hasznos találmány.
2018. aug. 5. 00:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Utálok fűvet nyírni, megrakni meg nem akarom, mert túl éles a kése. :D
2018. aug. 5. 01:16
 9/9 anonim ***** válasza:

Én is béna vagyok társkeresésben, nem keresek görcsösen nőt magam mellé. Miután megvolt a cerkamóka, még annyira sem vágyok nőre mint előtte.

Azthiszem aszexuális vagy! Kivered, de nem igényled a kapcsolat kialakítását nővel még szex céljából sem, mert nem látod értelmét a puszta szexnek.

Gondolom a szexel úgy vagy, h inkább normális kapcsolatot szeretnél. Ha kialakulna valami, ott egy sor bizonytalanság.

Az alkalmazkodás, a beletörődömség a kapcsolatban, az idegeskedés. Ha ezeken túl jutsz azon agyalsz vajon nem lesz-e ráfizetés egy házasság vagy élettársi viszony ha időközben még is szétmentek, de akkor miért raboltuk egymás idejét.. stb.

Ezeket mind nem szeretnéd átélni ezért neki sem futsz a dolognak, csak vársz a jó partnerre, aki lehet el sem jön.

Én úgy állok a helyzethez, hogy bankszámlát növesztek, mert ez a boldogságom kulcsa. Akkor fogok kiteljesedni, boldog lenni. Nagyon megfontolt vagyok és ez a túlzott megfontoltság lesz az oka, hogy nem lesz normális kapcsolatom. Ettől még élni fogok, mint hal a vízben és nem függök majd senkitől sem. Ámen!

2018. aug. 5. 03:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!