Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert vagyok ennyire inaktiv a tarskeresesben?
Első körben tanulj meg írni.
Az bejön a csajoknak.
“Egyetemista eveit jaro huszoneves egyetemista vagyok. ”
Ezt a mondatot kielemeznéd? Nem az ékezetekre gondolok, hanem az értelmére
Én is béna vagyok társkeresésben, nem keresek görcsösen nőt magam mellé. Miután megvolt a cerkamóka, még annyira sem vágyok nőre mint előtte.
Azthiszem aszexuális vagy! Kivered, de nem igényled a kapcsolat kialakítását nővel még szex céljából sem, mert nem látod értelmét a puszta szexnek.
Gondolom a szexel úgy vagy, h inkább normális kapcsolatot szeretnél. Ha kialakulna valami, ott egy sor bizonytalanság.
Az alkalmazkodás, a beletörődömség a kapcsolatban, az idegeskedés. Ha ezeken túl jutsz azon agyalsz vajon nem lesz-e ráfizetés egy házasság vagy élettársi viszony ha időközben még is szétmentek, de akkor miért raboltuk egymás idejét.. stb.
Ezeket mind nem szeretnéd átélni ezért neki sem futsz a dolognak, csak vársz a jó partnerre, aki lehet el sem jön.
Én úgy állok a helyzethez, hogy bankszámlát növesztek, mert ez a boldogságom kulcsa. Akkor fogok kiteljesedni, boldog lenni. Nagyon megfontolt vagyok és ez a túlzott megfontoltság lesz az oka, hogy nem lesz normális kapcsolatom. Ettől még élni fogok, mint hal a vízben és nem függök majd senkitől sem. Ámen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!