Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kedves vagyok az emberekkel -...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves vagyok az emberekkel - ez miért probléma a társkeresésben?

Figyelt kérdés
Az alaptermészetem ilyen, szeretek segíteni, adni, látni, ha valaki örül neki, jól érzi magát és ezt az örömet én teremtettem részben. És a nőkkel is szintén így vagyok. Ha valaki tetszik és meg akarom ismerni, még kedvesebbé válok, még többet megteszek és általában ezzel elriasztom őket. De miért? Nincs hátsó szándékom, egyszerűen csak szeretném boldognak látni. Vagy már az is hátsó szándéknak minősül, ha szimplán meg akarom ismerni őt, hogy később kialakulhasson közöttünk valamilyen kapcsolat (akár baráti, akár több)? Nem tudok közömbös, bunkó, kisajátító és elnyomó senkiként bánni velük, meg amúgy senkivel. Enélkül a hozzáállás nélkül viszont lehet még bármire vinni az életben?! A mellékelt ábra nem ezt mutatja. :/
2018. jún. 2. 22:15
 1/10 anonim ***** válasza:
42%

Manapság ez nem nyerő. Engem is kedvelnek emiatt sokan, de egyedül fogok megdögleni.

Manapság a női ideál sajnos valami ilyesmi:

- benga testalkat (nem feltétlenül izmos, hanem az a tohonya-erős)

- heti minimum 100 sör elfogyasztása

- foghegyről beszélés

- szakáll/borosta

- balhézás kis dolgokon pl. boltban vagy étteremben

- homályos tekintet

Nagyon sok ilyen párt látok ahol a férfi kb. valami ilyesmi. Sajnos.

2018. jún. 2. 22:20
 2/10 anonim ***** válasza:
68%
Mert a kéretlen segítség és szolgálatkészség, túlzott kedvesség, túlzottan kedvében járás a nők szemében pincsikutyává tesz.
2018. jún. 2. 22:22
 3/10 anonim ***** válasza:
56%
az nem baj, ha aranyos vagy, csak egy ismeretlenre ne zúdíts rá rögtön a szeretetedet, mert nem valószínű, hogy komolyan fog venni, nem tűnik hihetőnek, hogy ilyen hamar megkedvelted őt, vagy azt is jelentheti, hogy van hátsó szándékod, a kezdeti ismerkedésnél vedd kicsit semlegesebbre a dolgot és lassan adagold a cukiságot :D
2018. jún. 2. 22:22
 4/10 anonim ***** válasza:
14%

Legyél egy primitív, kigyúrt, agresszív bunkó. Fura mód sosincsenek hiányában a nőkkel.

Azon nők akiknek nem kellene ilyen pasi is zömmel azért van mert minimum három ilyen exük is van már.

2018. jún. 2. 22:43
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

Akikhez általában csettintésre visszamennek, kérdező úr meg beszopja.

2018. jún. 2. 23:00
 6/10 anonim ***** válasza:
68%

"Ha valaki tetszik és meg akarom ismerni, még kedvesebbé válok, még többet megteszek és általában ezzel elriasztom őket. De miért?"

Mert úgy vagy túlzottan kedves, hogy nem tettek semmit. Segget nyalsz és behódolsz anélkül, hogy egy lépést is viszonoztak volna ebből. Engem is taszít, ha valaki úgy ugrál körbe, hogy nem szolgáltam rá. Az alapillem és kedvesség mindenkinek kijár, de ennyit adni a magadból, mikor még semmit sem kaptál... Ez egy eltolódott egyensúly, egy alárendelt, kiszolgáltatott viszony. Ez taszít, főleg azokat, akik a maszkulinitásra buknak.

2018. jún. 2. 23:37
 7/10 anonim ***** válasza:
68%

Az nem baj hogy ilyen kedves természetű vagy. Szerintem a gond ott kezdődik, hogy alávetsz sok mindent annak, hogy a nőnek jó legyen.

Nem kell bunkónak lenni, az hülyeség, viszont kezeld egyenrangúként és ne hercegnőként, mert akkor úgy is fog viselkedni. Legyen véleményed, még akkor is ha különbözik a kiszemelt nőétől. Állj ki magadért.

Meg tudod kik tesznek meg a másik embernek kedvességből csak úgy valamit? A barátok...tehát te is max egy barát leszel a szemében.

2018. jún. 2. 23:37
 8/10 anonim ***** válasza:
68%

Meg mert hiteltelen. Ő egy idegen ember, akiről fogalmad sincs, emberileg mennyire oké. Te mégis ráfordítasz időt, energiát ennek ismerete nélkül...

Olyan érzés ez, mintha valaki letérdelne eléd az utcán. Ti sem szeretitek a könnyűvérű lányokat, sem a fap#nákat. De szeretitek a kacérkodást és ha valaki megbízik bennetek annyira, hogy lefeküdjön veletek, igazi érzelmekkel motiválva. Így vagyunk mi is ezzel a nagy odaadással. Lehet ezt szépen is csinálni, nevetségessé válás nélkül

2018. jún. 2. 23:43
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

Ez szép, de olyan szívfájdító, hogy ez egy tündérmese.

2018. jún. 2. 23:56
 10/10 anonim ***** válasza:

A figyelmesség, önzetlenség és segítőkészség észszerű keretek között nagyon szimpatikus tulajdonságok. De:

- kéretlenül körbeugrálni, elhalmozni kedvességgel pincsikutyává alacsonyít és kimondottan irritáló. Az ilyen alá-fölé rendelt viszony semmi jóra sem vezet.

- ne szélsőségekben gondolkozz, hogy vagy pincsikutyaként a shegghében lógsz és minden szavát lesed vagy kisajátító, bunkó vagy. Egyenrangú félként kezeld őket.

2018. jún. 4. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!