Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek mi a legnehezebb a társkeresésben, mivel szívtok a legtöbbet?
Az egyik, nem akkora probléma az az, hogy a magas lányok jönnek be, főleg náluk kezdeményezek (~egymagasaknál főleg), emiatt viszont sokan nem tekintenek rám úgy/ visszautasítanak. De hát én keresem a 'bajt' :D
Inkább ami ténylegesen akadály, az az, hogy éreztessem egy nővel a közeledésem miértjét. Nagyon haverkodós, hülyülős a stílusom, és emiatt hamar megkedvelnek, de nem szokott összejönni a kapcsolat. Nem jót mutatok, valahogy mindig csak haverként tekintenek rám, valahogy nem jönnek le a célzásaim stb. (Talán nem vagyok elég nyomulós, direkt...)
Szóval bennem van a hiba szerintem.
Hosszú a lista.
Na lássuk csak. Miután átmentem a kismillió felszínes szűrőn akkor jön,
legyünk barátok, azt hittem hogy csak baratkozunk (azért már addigra küldött pár sejtelmes képet vagy volt csók)
Alig ír valamit, önmagától semmit, alig reagál, semmi témája nincs, semmi önálló gondolat.
Mindig randi előtt lesz sürgős dolga és halasztgatni kell.
Kibovokat, kifogásokat keres mindenre. Közli, hogy ő aztán nem olyan lány, ő komolyat akár, de azért elkefélget közben másokkal.
Random ghosting napokra, hetekre (de persze ő komolyan akart ismerkedni).
Ismerkedesre hajazó üzenet után szó nélküli letiltas.
Felelősségvállalás vagy nyilt, őszinte beszéd helyett jatszmazas és a végén persze én mint férfi leszek a szemet merthogy én le akartam vele feküdni...
Komolyan, volt olyan lány akivel egy évig ment a huzavona, hogy ugyan mondja már ki, hogy nem akar semmit. Tudtam én, hogy nem, de viselkedésében mindig ott volt a talán. Hát persze, hogy megnezte, de reagálni sem volt hajlandó.
A fentebb felsoroltak a lányok/nők 99%-ára igazak, le lehet pontozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!