Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek mi a legnehezebb a társkeresésben, mivel szívtok a legtöbbet?
Valószínű. Amelyik még nyomult arról mindig egytől egyig kiderült, hogy csak le akar húzni pénzzel és semmi másra nem megy ki a játék a sok üres szó mellett.
Szóval nem véletlen, hogy jó ideje már magasrol lekakilom a lányok tarskeresesi problémáit és a "minden férfi csak szexet akar", világ szörnyűsége rinyat. Én abszolút mértékben kiegyeznek azzal, ha ez lenne a legnagyobb hatraltato tényező.
És az a poén, hogy közel sem plazacicakrol, tökéletesen kisportolt vagy instamodell lányokról beszéltem, hanem szimpla, atlagos, szolid csajokrol. Ja és ezek miatt már komoly kapcsolat sem kell egyiktol sem.
Nekem az a legnehezebb, hogy szinte nem is talalkozok lanyokkal. Munkahelyemen es edzeseken is csak ferfiak vesznek korul. Mernokinfo karra jartam egyetemen, ott is csak 1-2 csaj volt. Neha eljarok kolegakkal sorozni, de meg eddig nem sikerult megfelelo nore lelnem ilyen helyeken.
En ezert kezdtem el tarskereso appokat, pl. Tindert hasznalni par eve. Sok lanyra rairok, de sok esetben vissza sem irnak vagy par nap utan meghal a dolog. 1-2 randi ossze szokott jonni, de azon lanyokkal is sok eseten elmaradnak a tovabbi randik.
Igy eleg nehez, sokszor elmegy a kedvem, es akkor szuneteltetem a dolgot. Nem panaszkodhatok, mert egy baratnot sikerult talalnom, vele 1 evig jartam. Tovabba megismerkedtem egy masik lannyal, akivel ugyan randit nem sikerult osszehozni, de mint baratok tartjuk a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!