Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják itt, hogy aki sikertelen a társkeresésben, az csak azért fogja a külsejére a dolgot, mert lusta/nem akar fejlődni, változtatni magán?
Szóval itt vagyok én. Nem vagyok jóképű; így születtem, ezt osztotta a gép. Van viszont mellette egy csomó jó tulajdonságom. Nem egoizmusból, csak a tisztánlátás miatt: értelmes és ambiciózus vagyok, soha nem adom fel, mindig mindenből még jobbra törekszem. Ennek köszönhetően nagyon jól élek, ráadásul szülői segítség nélkül. Rengeteg minden érdekel, vannak hobbijaim, sportolok. Tudok helyesen írni, nyitott vagyok a világra, szeretek beszélgetni, ismerkedni.
Párkapcsolati téren viszont egy csőd az életem. Társkeresőn gyakorlatilag soha nincs match-em, ha anonim módon kezdek el beszélgetni nőkkel, és mondjuk értelmesek, tehát megvan az összhang, akkor minden szuperül megy - amíg nem küldök képet. Akkor aztán eltűnnek a hölgyek. Vagy ha nem, akkor randi után közlik, hogy nincs kémia. Vagy egyszerűen letiltanak - legutóbb, ősszel ez volt.
Régebben voltak barátnőim, nem vagyok szűz, meg semmi ilyesmi. Kihozom a maximumok a külsőmből, jó fodrász, stílusos, márkás ruhák, megfelelö parfüm. De ez a maximum is kevés, úgí tűnik. Utoljára, azt hiszem, 4 vagy 5 éve szemezett velem valaki. Soha egy mosoly, semmi. Mintha ott sem lennék.
Szóval azokat az embereket kérdezem, aki szerint csak lusta vagyok változtatni, fejlődni, hogy miben kéne fejlődnöm? Teljesen őszintén.
Pozitív kisugárzás, magabiztosság, humor, határozottság, talpraesettség... empátia, kedvesség, jó modor... stílus, ápoltság, egzisztencia, életcélok, ambiciózusság... műveltség, széles érdeklődési kör, tájékozottság... sportosság, jó fizikai és egészségi állapot... stb.
A fenti felsorolásból ha csak 3-4 megvan, akkor lesz olyan egyedülálló nő, akinek fel fogod kelteni az érdeklődését. Szerintem ne interneten, hanem személyesen ismerkedj. A legtöbb nőnél már az jó pont, ha oda mersz menni hozzá és értelmesen, kedvesen meg tudod szólítani, képes vagy emberként bánni és kommunikálni vele.
Azért sajnos ez így nem igaz. Bár nagyon sok női BARÁTRA fog szert tenni.
De így ennyi.
Vagy olyan "jótulajdonságokat", mint gazdag apa-anya akiknek cégében kap egy jólfizető kamuállást ahol csak alá kell írni pár lapot, esetleg szerencsés mert nyert a lottón, örökölt stb.
Igazán nemes tulajdonság mindegyik.
Aha, mindegyik talpig tisztességesen kap milliókat havonta, amit azonnal le is adóz, befizet minden járulékot.
Naná. Még a politikusok sem fizetnek be szinte semmilyen adót, hát még a vállalkozók közül a gazdagabbak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!