Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyesek miért a másik féltől várják, hogy kimozdítsa őket otthonról? Aki eleve passzív, miért akar aktív életet élő emberrel összejönni?
Én viszont olyan embereket láttam nem is egyet, ahol az egyik félnek soha nem volt erre igénye sem viszont a másiknak igen, és a másik társaságibb életet élő féltől megváltozott.
Egy ember akivel jól érezzük magunkat akivel szeretjük egymást akivel boldogok vagyunk vidámak, az nagyon sokat tud rajtunk változtatni az egész élethez való hozzáállásunkat.
Nekem pl. nincs sok barátom és aki van azzal sem tudok elmenni wgy rakat olyan, helyre ahová szeretnék, ha aktuálisan lenne párom viszont tudnának közösen programokat szervezni.
Egyedül viszont van egy csomó hely ahová nem tudok elnenni, vagy közel sem akkora élmény, így inkább itthon maradok.
Arra nem gondoltál még hogy nem a "kimozdulást otthonról" szeretik hanem a "kimozdulást otthonról Veledet"?
És ha te nem vagy ott akkor nincs értelme kimenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!