Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 2. randin aktív, vagy passzív...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2. randin aktív, vagy passzív program?

Figyelt kérdés

A férfiú alaposan felkészült, és felajánlott több választási lehetőséget is, miket csinálhatnánk. Van köztük aktív (pl falmászás, kirándulás) és passzív (pl filmezés, mozizás) program is. Ti hova mennétek a 2. randin? Az elsőn sétáltunk, beszélgettünk, és beültünk enni, inni. Én szívesen filmeznék, mert közben alakulnának a dolgok (gondolom átkarolna, megfogná a kezem, és az a bizonyos első csók is elcsattanna köztünk), de az aktív program is jó lenne, mert összekötne minket egy élmény. Melyik legyen? Vagy mindkettőt biggyesztjük be egy randira?

21/L

2016. nov. 18. 08:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Szobara!
2016. nov. 18. 10:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Ahogy érzed. Én inkább az aktív programot választanám (ott is teremthettek olyan körülményeket, ahol elcsattan az első csók), de ez én vagyok, nehogy már egy vadidegen ember aki se téged, se a srácot nem ismerem, mondjam meg, mit csináljatok. Remélem azért a ruhád nem anyukád választja ki a randira.
2016. nov. 18. 10:37
 3/5 anonim ***** válasza:

mindegy...

ha szép napsütéses idő van, akkor azért szerintem érdemes kihasználni.

2016. nov. 18. 12:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha szobára viszed,ne csodálkozz ha ribinek tart majd...
2016. nov. 18. 12:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Kicsit sétálnánk, aztán elmennénk egy kellemes, igényes beülős helyre meginni mondjuk egy-egy pohár bort :)

Szerintem nem kell ezt nagyon túlgondolni.

23/L

2016. nov. 18. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!