Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyesek miért a másik féltől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyesek miért a másik féltől várják, hogy kimozdítsa őket otthonról? Aki eleve passzív, miért akar aktív életet élő emberrel összejönni?

Figyelt kérdés
Tisztában vagyok vele, hogy egy másik ember nagyon tud ösztönözni, és rengeteget tud segíteni a fejlődésben, de csak akkor, ha alapból benned van az igény és magadtól is próbálkozol, és tényleg csak egy "mentor" kell, hogy előrébb lépj.
2018. ápr. 25. 16:17
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Én ezt elhiszem, csak az a "kimozdulás Vele" egy függő állapot, és nem egy önálló felnőtt ismertetőjele. Én pedig olyan társat szeretnék, aki önálló, és nem köti magát egy másik emberhez abban, hogy megtesz-e valamit vagy sem. Tudom, hogy a megfelelő partnerrel a kimozdulás még nagyobb élménnyé fokozható, de zavar, ha valakinek ez csak társsal élmény és önmagában nem tudja élvezni ezeket.

Én 22 évesen adtam fel, hogy másokra várok, és azóta nem érdekel, van-e társaságom vagy nincs. Az élmény így is, úgy is élmény.

2018. ápr. 25. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!