Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy előny a társkeresésben egy ilyen test vagy csak előítéleteket szül?
Dominaként el tudnám képzelni, de nekem ez már egy icike-picikét túl sok, főleg a combjai.
Tetszett már testépítő csaj, de ő is inkább az arca miatt és mert, ha nem versenyre készült akkor már nagyon szép alakja volt.
Nagyon szép kidolgozott test. Az ilyenhez állandó edzés és egy erős el hivatás kell. Ez nagyon szimpatikus is tud lenni.
De aki nem így él annak sok és kevésbé nőies, ahol a lágyabb idomok az általánosan kedveltek. Ha a személyisége nem erőszakos hanem megnyerő úgy jobb eséllyel indulhat.
Azt gondolom, hogy te egy gonosz férfiverő vagy :D
31/f
Van akinek tetszik, van akinek nem. Ízlések és pofonok.
Egyébként miért is lenne nagy előny? Kinek is? Egy lusta kövér elhízott embernek? Vagy egy ugyanolyan kondizós kigyúrt pasinak?
Mint minden különlegesség, abból a szempontból előny, hogy akinek pont ez jön be, hajlandóbb lesz kezdeményezni, mivel ugye ritkaság.
Akinek meg pont nem jön be, annál meg hátrány. De tudtommal az ilyen nők sosincsenek pártalálási gondban.
Nekem ez nagyon nem tetszik.
Bár én sem vagyok egy sportos pasas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!