Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Single lányok! Ti mit kerestek egy fiúban? Előny az ha valaki sportos (sportos test és élsportoló is vagyok) illetve ha magas (198centi)?
Hát persze, hogyne. Elég, ha magas vagy és sportos.
Nem kell normálisnak, jó fejnek lenned, véletlenül se legyen jó humorérzéked. Ha hűséges és becsületes vagy, az kizáró ok. Ha pedig még okos is lennél, akkor végképp elbújhatnál. Életem álma egy buta sportoló, szóval így vagy tökéletes.
csak a saját nevemben beszélhetek, de legyen őszinte, tudjon őszintén szeretni, és legyen hite. Nekem ezek a fontosak, a külső, a sportos alkat, az IQ már csak másodlagos.
Mondjuk, én már nem vagyok tini.
Számomra biztosan előnynek számít ha valaki sportos és magasabb nálam. Szóval igen!!
L
tipikusan a hosszuhaju magas pasikat kedvelem. ezenkivul ne legyen eletkeptelen, ami szamomra azt jelenti, hogy ha odaadok neki egy darab betont, lassa meg benne a lehetoseget.
ha meg nincs ez, akkor ha nincs lo, jo a szamar elvre voksolok...csakhat ha szamar sincs...ott az oszver...az meg hamar megdoglik...szal maradok a kezemnel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!