Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, fiúk! Mi a véleményetek a 15 és annál több sportos egyben ducibb lányokról? Többi lent.
Figyelt kérdés
Én egy sportos nő vagyok de a belső combom és a fenekem, a hasam egy kissé nagyobb. Titeket ez eltaszít vagy szeretitek?2017. ápr. 19. 20:39
1/16 A kérdező kommentje:
+a comb egy kicsit nagyobb..képeket is csatolhattok?
2017. ápr. 19. 20:42
2/16 anonim válasza:
mi az, hogy 15 és annál több?
Egyébként rendszeres sportoló férfiként szeretem az olyan nőket, akik egyszerre sportosak, de kicsit gömbölyűek (nőiesek) is. Szerintem ez inkább vonzó testalkat.
3/16 anonim válasza:
"a 15 és annál több sportos egyben ducibb lányokról"
??? Fogalmazni is meg kéne azért tanulni!
4/16 anonim válasza:
Én vonzónak találom a duci, de sportos lányokat, főleg körte alakkal. :) Nekem képet is csatolhatsz, ha szeretnél.
5/16 A kérdező kommentje:
Neharagudjatok, úgyértem 15 és annál több évesek..
2017. ápr. 19. 20:51
6/16 anonim válasza:
kislány, ez a felnőtt párkapcsolati rovatok. itt mindenki idősebb 15-nél, de lehetőség szerint még 18-20-nál is.
7/16 A kérdező kommentje:
2017. ápr. 19. 20:55
10/16 anonim válasza:
Pedig az először linkelt képen a bal oldali elég fincsinek tűnik így ruhán keresztül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!