Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Ti mit gondoltok egy olyan lányról aki művelt, okos. A természet iránt érdeklödő és nagyon sportos és humoros. Mit gondoltok az ilyen lányokról? 14/L
Nekem a vízi sportok a lét elemem kajakozom és úszok is :)
Az osztályomba van két-három olyan csaj aki inkább mini szoknyás és a fiúk inkább utánuk loholnak, mi meg a barátnőmmel csak a "haverok" vagyunk. És nem tudom de az osztály társam furák velem, edzésen a srácokkal sokkal jobba vagyok.
küldj magadról képet és meglátjuk :) de ezen tulajdonságok alapján szerintem sokkal értékesebb vagy, mint a miniszoknyás csajszik... főleg 14 évesen
17/F
Akkor mondjak rosszat is? Szoktam vissza feleselni mint minddn normalis tini de csak néha. Általában tisztelettudó vagyok. Az nem tudom hogy rossz e ha az ének tanárodat kicsukod az udvara kulccsal véletlenűl XD
Csúnyán beszélni nem szoktam. És ha idegesítenek akkor vissza vágok
Még milyen rossz tulajdonságokra vagy kiváncsi? XD
Várom a további véleményeket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!