Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Single lányok! Ti mit kerestek egy fiúban? Előny az ha valaki sportos (sportos test és élsportoló is vagyok) illetve ha magas (198centi)?
Szerintem ez "ízlés" és biológia kérdése... Van, akinek a magas sportos, van, akinek az alacsony mackós, vagy épp szálkás alkat jön be. Kinek a félénk, kinek a talpraesett, kinek a szemüveges, kinek a törpe és kinek a tetkós... Elég sok szemszögből elemezhető a dolog.
Na most... ha igaz, amit írtál a külsődről, rengeteg lánynál jó ponttal indulsz már az első pillanatban (tipikus). De az is lehet, hogy az aktuális kiszemeltedet első sorban a felszín alatti dolgok érdeklik. Ilyenkor lassabban mennek a dolgok, mert kinézeted ellenére az illető - szerintem érthető okokból - elővigyázatosabb és minden bizonnyal már tapasztaltabb az érzelmek terén (sajnos ez ma már csak a 30%-át teszi ki a lányoknak). (+24 év felett változó, az elmélet bizonytalan)
Nem kifejezetten keresek, találok.
Előny, ha sportol. Én is sportolok.
Magasság nekem édesmindegy, kissé zavaró, ha alacsonyabb. 198 cm kicsit furcsa lenne a 164 centimhez. :D De nem kizáró ok csak nem tudom elképzelni, bár voltbarátom is majdnem 190.
A megértést. És egy férfit! Akire végre úgy nézhetek mint egy fiura, és nem csak mint egy barátra... Aki nem akar egyfolytában nyáladzani. Lehet vele poenkodni,csesz.tetni egymást. De tudjon komoly is lenni.
Legyen életképes, rugalmas.
Nekem a kulsovel kapcsolatosan a kikoteseim hogy ne legyen hosszuhaju, viszont legyen magas. És az én szemszogembol legyen helyes. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!