Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek is túl válogatós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is túl válogatós vagyok ha nálam az ha valakinek hitele vagy tartozása van kizáró ok a társkeresésben?

Figyelt kérdés

Én úgy érzem mindannyian tudjuk hogy hova tart ez, mi lesz a vége. És úgy érzem hogy sokaknak csak egy mentőövnek kellenék.

De sokszor megkapom hogy nekem ahoz semmi közöm hogy a másiknak van-e tartozása valami pénzintézmény felé. Én meg úgy érzem hogyha azt tervezzük hogy idővel együtt élünk akkor igenis van közöm hozzá. Ti mit gondoltok erről?

2018. aug. 22. 13:04
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
77%
Itt nem az hülye, akinek hitele van, hanem aki átvállalja. Az magára vessen.
2018. aug. 22. 13:46
 22/42 anonim ***** válasza:
41%
Kérdező, az a te egyéni szoc problémád, hogy azt hiszed, hitelből csak fogyasztani lehet, legyen az akár TV, autó, vagy lakhatás.
2018. aug. 22. 13:48
 23/42 A kérdező kommentje:

22-es nagyon igaz. De ismerve magam biztos kisegíteném akit szeretek. Testvérem, anyám vagy apám kopogtatna az ajtón hogy nincs miből de nagyon kell az ő kedvükért eladnám a házat. Nem is lenne kérdés.

Valakinek akivel évek óta együtt élsz képes lennél azt mondani hogy "old meg te magad" ha jön az a pont hogy segítségre lenne szüksége? Mert én tudom hogy nem. Átvállalnám. Mit tudsz mást tenni? 4-5 éve együtt vagytok, szereted, életed szerelme lett idővel. Mit lehet mást mondani mint hogy "Semmi gond, közösen megoldjuk valahogy?". Vagy magára hagynád a problémáival évek után? Itt már csak szemét vagy idióta lehetsz.

23-as? Mit lehet még? Beindítani egy vállalkozást? Elhiszem. De tudod hogy az emberek túlnyomó többsége nem erre veszi fel.

2018. aug. 22. 13:54
 24/42 anonim ***** válasza:
46%
Te inkább ne akarj komoly párkapcsolatot.
2018. aug. 22. 14:11
 25/42 anonim ***** válasza:
53%
#24 Szülő, házastárs, gyerek esetén besegítenék. Rövid múltú kapcsolatban nyilván nem. De attól még ismerkednék vele.
2018. aug. 22. 14:12
 26/42 anonim ***** válasza:
70%
Ilyen hülyeségeket írni, hogy ha nekem sincs hitelem, akkor neki se legyen stb. Elnézést, hogy valaki úgy tud egy saját kis lyukhoz hozzájutni, ha hitelt vesz fel. Sokszor azért megy a sírás mert a férfi/nő még az anyjával él, most már az is baj, ha hitele van. Inkább fizetek havi 40 körül egy hónapban hitelt, mint mondjuk havi 60-70-et albérletre, más zsebét tömve. Az meg nem mindekinek adatik meg,hogy apuék vesznek neki egy lakást, vagy esetleg olyan keresete van, hogy önerőből tudjon venni egy ingatlant. Az hogy van hitelem az csak is rám tartozik, az az én saram. Eddig is egyedül fizettem, ha lenne párom,akkor is ugyanúgy egyedül fizetném. Nem is engedném,hogy beleszóljon az ilyen dolgaimba.
2018. aug. 22. 14:27
 27/42 anonim ***** válasza:

ha valakinek hitele vagy tartozása van kizáró ok a társkeresésben?

Nincs megjelölve kivétel.

2018. aug. 22. 14:29
 28/42 anonim ***** válasza:
62%

Hitelt is lehet okosan felvenni, használni. Önmagában azért, mert valaki hitelt vesz fel, még nem lesz idióta, számító, lehúzós ember. Egyszerűen valaki úgy tudja elindítani az életét, úgy tud lakást venni, ha hitelt vesz fel. Ha meggondoltan teszi, nincs azzal gond.

Az más, mikor valaki plazma TV-re, luxustelefonra és hasonló baromságokra vesz fel hitelt. Az én szememben sokkal rosszabbnak tűnik, ha valakinek nincs pénze IPhone-re, de neki mindenképp az kell, és inkább 3 évig fizetgeti a törlesztőt, mintha valaki arra vesz fel hitelt, hogy különköltözhessen, elkezdhesse a saját életét.

2018. aug. 22. 14:33
 29/42 anonim ***** válasza:
56%

Másfél millió forint adósságom van. Diákhitel. Elfogytak az állami féléveim és kellett egy jobb gép, ennyi röviden a sztori, ezt én befektetésnek értelmezem, amivel nem a szüleimet akartam lehúzni. Valószínűleg 3 havi fizuval vissza tudom majd fizetni, de ha valakinek emiatt nem kellek, azt is megértem. Olyannyira, hogy csak nevetek egy jót a beszűkült gondolkodásán.

Az ingyenélőket amúgy ki nem állhatom, adóssággal és anélkül is. Sok az ilyen alibivállalkozó, aki egy szalmaszálat nem tett keresztbe egész életében és otthon tesped. Na, velük nem vagyok kompatibilis.

2018. aug. 22. 14:36
 30/42 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van hitelem. Igaz, nekem hitelkártyához kötött, és csak azért használom, hogy pénzt spórolhassak vele. A vásárlásaim után az elköltött mennyiség egy hányadát visszakapom (sajnos nem túl sokat), és kb. három havonta összegyűlik úgy 5000 ft. Nem sok, de nekem ezért is érdemes lehajolni. Az elmúlt egy évben 30 ezer feletti összeget spóroltam így. Okosban kell nyomni, és nincs baj. Ezt az összeget úgyis elkölteném, akkor miért hagynám elveszni a lehetőséget? Sőt, családtagjaimat is meg szoktam kérni, hogy bérletet, kaját, utazást, bármit fizethessek nekik a kártyámról, ők meg odaadják az ellenértéket, a "haszon" pedig onnan is az enyém. Lehet, hogy az egy vásárlás után csak 3 forint, lehet, hogy 200, de idővel abból kikerekedik mondjuk egy ingyen tankolás, vagy egy szállásfoglalás valahol... 36/Nő
2018. aug. 22. 15:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!