Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek is túl válogatós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is túl válogatós vagyok ha nálam az ha valakinek hitele vagy tartozása van kizáró ok a társkeresésben?

Figyelt kérdés

Én úgy érzem mindannyian tudjuk hogy hova tart ez, mi lesz a vége. És úgy érzem hogy sokaknak csak egy mentőövnek kellenék.

De sokszor megkapom hogy nekem ahoz semmi közöm hogy a másiknak van-e tartozása valami pénzintézmény felé. Én meg úgy érzem hogyha azt tervezzük hogy idővel együtt élünk akkor igenis van közöm hozzá. Ti mit gondoltok erről?

2018. aug. 22. 13:04
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
46%

"Nem azért, mert anyagias vagyok, de na."

De, azért. Na. Legyünk őszinték: többet ér neked a pénz, mint az ember. Ha már fsz vagy, legalább bátor legyél és mondd ki!

2018. aug. 22. 13:18
 12/42 anonim ***** válasza:

letojom, ha nagy lesz a gáz meg a love is akkor kicsengetem helyette..

az utcavégi csórinak megtehetem a szerelmemnek meg nem? lazán..

2018. aug. 22. 13:18
 13/42 A kérdező kommentje:

5-ös. Én pont ugyan ezt a mentalitást vallom. Csak ismerkedés alatt sokszor azt érzem hogy azért kellek az embereknek hogy anyagi biztonságot adjak nekik. Én se szeretnék valakivel csak azért járni mert a pénztárcám tetszik neki. Ha te mondod ezt miért kevésbé elitéledőn mint ha én mondom.

6-os. Igen van. Nem akarom elveszteni más hülyesége és egy évnyi rózsaszín köd miatt. Ennyi.

2018. aug. 22. 13:19
 14/42 anonim ***** válasza:
77%

Ez rám is igaz, mondjuk nálam a lakáshitel belefér, az olyan dolog, hogy az ingatlanvásárlás a mai világban a legtöbb embernek megoldhatatlan zsebből, szóval vagy hitel, vagy majd jóégtudja mikor örököl esetleg... Sajnos szükséges rossz.

Aki másra hitelt vesz fel, azzal NAGYON nem gondolkozunk hasonlóan a pénzügyekről, ez pedig később úgyis konfliktushoz vezetne együttélés során, így inkább skippelem is.

15/42 anonim ***** válasza:
61%

Ha a tied, akkor neki nincs köze hozzá.

Nézz utána.

De nyugi ilyen mentalitással nem kell aggódnod, hogy bárki is akarna veled egy csokit is elfelezni

16/42 anonim ***** válasza:
30%
Nem értem. Mi közöd van neked a Diákhitelemhez? Minden hónapban vonják és kész. Még csak el sem árulom, mert mi közöd van hozzá?
2018. aug. 22. 13:27
 17/42 A kérdező kommentje:

Meg lehet kövezni. De volt rokonom akinél a tökéletes kapcsolat vége az lesz hogy átvállalta a nagy részét azért kisegítse élete szerelmét. A mai napig nyögi, rá ment a háza. A volt párja meg már rég mással van.

Csak nem akarok így járni. Ha meg nagy baj van azzal az emberrel akit tényleg szeretsz akkor nem fogod menet közben azt mondani úgyse hogy "Te csináltad edd is meg a levét." Ha az elején nem mondasz nem-et akkor menet közben úgyis kisegíted a saját károdra. Így működünk.

Utána meg bármikor szrban hagyhat, te meg nem is számítasz rá. Ezt szeretném elkerülni, hogy meg tudjak bízni a másikban.

Hívhattok defektesnek, lehet az is vagyok. De sok ilyen eset van. Nem hiszem hogy az elővigyázatosság ne érné meg.

2018. aug. 22. 13:30
 18/42 A kérdező kommentje:

* kapcsolat vége az lett

12-esnek: Valamilyen szinten igen. Amit eddig egész életem munkája során megszereztem az többet ér mint egy olyan ember bebiztosítása magam mellé akit pár hete ismerek. Ha amiatt egy fsz vagyok a szemedben mert nem szeretném hogy kihasználjanak akkor legyen.

2018. aug. 22. 13:35
 19/42 anonim ***** válasza:
93%

Tisztában vagyok vele, hogy sokan ész nélkül vesznek fel hiteleket, ez valóban baj, olyannal én sem kezdenék, de azért hitelt lehet jól átgondoltan is felvenni, mint ahogyan én tettem, és akkor kiszámítható a dolog. Talán ne csak a hitel vörös posztóját nézd valakinél, hanem azt is, hogy mire, és miért kellett az a hitel, és egyébként hogyan bánik a pénzzel. Hitel nélkül is lehet valaki hülye az anyagiakhoz. Én jól átgondoltam a saját hitelemet, tényleg nem volt más megoldás, szerződés szerint 8 év, ezt le tudom csökkenteni 5-re, amiből már csak 2 év van hátra, ha meg kifizettem, a lakásom tőke, eladhatom, albérletnek kiadhatom, jó helyen van, első lakásnak kiváló, egyetemistáknak kiváló, nyugdíjasoknak, akik már szabadulnának a nagyobb lakástól, szintén kiváló, gyereküket egyedül nevelőknek is megfelelő, minden közel van vagy könnyen elérhető, ami szükséges, most én lakom benne, később meg ha úgy alakul, meg tudom tartani befektetésnek. Azt a pár év hitel kellemetlenséget bevállaltam hosszú távú jobb célokért, ha nem vállalom be, rosszabbak lennének a kilátásaim.

12 évesen kaptam először zsebpénzt, azóta önállóan forgatom a pénzemet, és jobban bánok vele, mint a szüleim. Aki a hitel miatt megítél, az tehet egy szívességet. :-)

2018. aug. 22. 13:38
 20/42 anonim ***** válasza:
77%
Kérdező te eleve azt gondolod MINDENKIRŐL hogy csak a pénzed akarja. Ez nem baj, de azt te is látod hogy hátráltat a párkeresésben.
2018. aug. 22. 13:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!