Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találhatok olyan férfit, aki megfelel ezeknek a kritériumoknak? Esetleg túl válogatós vagyok?
Nem zavar, ha valakinél ezek nincsenek meg, attól még lehet jó ember. De ha valaki a férjem, nem tudok lejjebb adni.
-Akarjon gyereket és vegyen el feleségül
-Ne dohányozzon rendszeresen (néha 1-1 szál alkohol mellé nem zavar)
-Ne bulizzon minden hétvégén
-Fogadja el, hogy vannak fiú barátaim és ne legyen rájuk féltékeny (neki is lehetnek lány barátai persze)
-Ne utáljon semmilyen társadalmi réteget, pl más bőrszín, nemi identitás miatt
-Ne legyen vallásos, nekem nem lesz templomi esküvőm és a gyerekeimet se fogom megkeresztelni
-Budapesten akarjon lakni élete végéig, lehetőleg ne a legkülsőbb kerületekben
-Ne legyen anyuci pici fia, legyenek jóban, de ne tudja az édesanyja befolyásolni őt
-Akarjon rendszeresen szexelni (sajnos nem minden férfi akar)
-Ne akarjon mindig menni mindenhova, de ne is legyen az a típus, aki soha nem mozdul ki
-Közösek legyenek a nyaralási igényeink (kevés városnézés, sok tengerparton fekvés és tengerben/medencében fürdés)
-Ha van arcszőrzete, az legyen ápolt
-Táplálkozzon normálisan, tehát viszonylag egészségesen
-Tudjon bánni a pénzzel, ne nekem kelljen eltartanom őt, mert minden hónap elején elkölti az összeset valami hülyeségre
-Legyen ideje rám, ha nem tudunk találkozni, beszélgessünk sokat Messengeren (én speciel utálok hosszan telefonálni)
-Legyen modern felfogása, ne legyen konzervatív
-Ne féljen az emberektől, főleg ne a családomtól és a barátaimtól
-Legyen barátkozós
Ezek azok, amik nekem fontosak, persze az alap, amik mindenkinek, a hűség, tisztelet, bizalom, őszinteség, szerelem stb., ezek egyértelműek, azért nem soroltam fel, csak a végén. :)
Ja és persze én is mindent vissza tudok adni, amit elvárok! :)
24/L
Kihagytam a kritériumokból, hogy tudjon olvasni és szöveget értelmezni (pár kommentelő máris kiesett :D)
32%-kal pedig kussolnék mások kinézetéről :D Amúgy szép nő vagyok.
Küld el ezt a multiknak és küldenek neked árajánlatot.
Szerintem csomagban olcsóbban megszámítják neked.
Azt azért megkérdeznem, tudod mit jelent, hogy érzés, szerelem????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!