Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jobban járok ha prostihoz megyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobban járok ha prostihoz megyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sajnos azt vettem észre, hogy egyáltalán nem érdeklem a lányokat. Ők nem nyitnak felém és ennek köszönhetően én sem próbálok feléjük közeledni. Tele vagyok gátlásokkal és inkább nem erőltetem azt ami nem megy. Arra gondoltam, hogy ha el járnék egy prostituálthoz így talán le tudnám győzni 1-2 gátlásomat mert úgy érzem, hogy kevés lennék én egy nőnek minden téren. Persze tudom, hogy a legtöbb lányt ezt elitéli és megértem őket. Mivel nincsen esélyem arra, hogy egyszer párkapcsolatom lehessen.

2017. dec. 15. 10:14
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/150 A kérdező kommentje:
Azt elhiszem. :) De sajnos nagyon messze lakunk egymástól :D
2018. jan. 2. 13:59
 82/150 anonim ***** válasza:
92%

Volt egy idő amikor 200 kilót utaztam hétvégente 2x is...

USA-ban él a nagybátyám, ott a melóhely is teljesen alap, hogy 100-200 km-re van. Minden NAP, kocsival. A hétvégi ház 6 órára.

Ehhez képest Magyarországon nincsenek távolságok, ez egy porfészek.

2018. jan. 2. 14:08
 83/150 A kérdező kommentje:
:)
2018. jan. 2. 14:15
 84/150 anonim ***** válasza:
100%

"Azért nem tudok pszichológushoz menni mert ahol én lakom sajnos a közelemben nincsen rá lehetőség."

Ilyen helyen képzelem, milyen a felhozatal prostikból.......fúj.

"Másfelől pedig az anyagiak sajnos nem engedhetik meg,hogy szakember segítségét kérjem. "

Akkor nem értem, hogy jön egyáltalán képbe a prosti-téma... ha nincs rá pénzed, akkor mi a kérdés?

2018. jan. 2. 14:24
 85/150 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel a kérdést mivel bele kell törődnöm,hogy nekem sohasem lesz párkapcsolatom több dolog miatt. Így úgy gondoltam,hogy ha elmennék egy prostihoz talán le tudnám győzni egy két gátlásomat. Mivel úgy érzem mind érzelmileg mind pedig a férfiasságom terén kevés vagyok én egy nőnek.
2018. jan. 2. 14:28
 86/150 anonim ***** válasza:
100%

Akkor meg menj már el. Ez az egy döntés ami biztos. Keress neten valami jó csajt, aztán menj el.

Tényleg mindegy mit csinálsz, csak kezdd el. Menj jobbra vagy balra, tökmindegy, csak dönts és indulj el.

2018 végén is ugyan úgy fel fogod tenni a kérdést, menj prostihoz vagy sem. Ugyan az ismétlődik évről évre, míg 70 éves szűz nagypapa leszel, és megáld a Jóisten egy dögös 60-as szexnagyival, aki kikapja a műfogsort és úgy lepipettáz, hogy a lelked is kiszívja életedben először... bánni fogod nem éltél az elmúlt hetven évben.

2018. jan. 2. 16:01
 87/150 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy igazad van mivel most kellene élnem és boldognak lennem. De jelen pillanatban én ennek az ellenkezőjét csinálom.
2018. jan. 2. 16:14
 88/150 anonim ***** válasza:

Akkor ne így csináld.

Nincs annyi élniakarás benned, hogy kihúzod a gyertyLángból a kezed ösztönösen, ha tudod hogy éget?

Csak egy egy lassú felemésztő égés, amiben a végen magányosan elporladsz mint egy öreg farönk.

2018. jan. 2. 17:12
 89/150 anonim ***** válasza:
*ez egy
2018. jan. 2. 17:13
 90/150 A kérdező kommentje:
Valószínű, hogy erre a sorsra fogok jutni.
2018. jan. 2. 17:16
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!