Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobban járok ha prostihoz megyek?
Sziasztok!
Sajnos azt vettem észre, hogy egyáltalán nem érdeklem a lányokat. Ők nem nyitnak felém és ennek köszönhetően én sem próbálok feléjük közeledni. Tele vagyok gátlásokkal és inkább nem erőltetem azt ami nem megy. Arra gondoltam, hogy ha el járnék egy prostituálthoz így talán le tudnám győzni 1-2 gátlásomat mert úgy érzem, hogy kevés lennék én egy nőnek minden téren. Persze tudom, hogy a legtöbb lányt ezt elitéli és megértem őket. Mivel nincsen esélyem arra, hogy egyszer párkapcsolatom lehessen.
"Az érzelmek megzavarják a gondolkodást."
Biztos a szüleid is így álltak hozzád gyerekként, ezért sikeredtél ilyenre.
Kérdező, tégy amit jónak látsz, hozz meg egy igazi döntést felnőtt férfiként (életedben talán először) és tarts ki mellette.
Összehasonlíthatatlanul jobban jársz, Kérdező, több okból kifolyólag is!
- Nem kell fölösleges köröket futni, a sex az 100% hogy lesz, akkor is ha nem vagy az esete
- Nem kell hónapokig ötször annyit költeni a "szerelmedre" mint egyszer egy prostira
- Nem akar majd házasságot meg gyerekeket
- Te diktálhatod a feltételeket, nincs olyan hogy jajj nemszeretem az arcra élvezést, különben nincs lóvé és lehúzhatja a rolót
- A prosti sokkal tapasztaltabb mint a legtöbb csaj
- Leszarja hogy milyen a külsőd és mennyi a pénzed, amíg ki tudod őt fizetni, 60 évesen is megkaphatsz egy hamvas 20 éves szépséget bármikor
- Legalább őszintén csak a pénzért csinálja
- Nem kell étterembe vinned, ajándékokat vásárolni neki, nyaralni vinni, új ruhákat venni meg kiskutyafsza karikára vágva
Na prostiellenesek, most ti jöttök, várom a tételes cáfolatot. A kínos magyarázkodás, anyázás, lepontozás NEM cáfolat, úgyhogy az első 500 karaktert akár le se írjátok.
Nem vagyok prostiellenes, mert gyakorlásra teljesen jó szorongó félénk férfiaknak... de ez azért több sebből vérzik.
A legtöbb tételre az a tökéletes válasz, hogy teljesen más kategória a kettő. Te most a taxizást hasonlítod a személyautóval össze.
Ha egy barátnőt keres az ember, akkor nem a kúrás az elsődleges célja. Ezért pont kihívás, ha kicsit udvarolni kell. Jó ha nem adja magát könnyen a lány, mert akkor bárkinek szétnyitja a lábát. Ezek nem felesleges körök, persze nem könnyű... ehhez tényleg férfi jellem kell, nem balf..szoknak való.
Ha a számokat nézzük, baromság. Egy barátnővel bármikor nagyságrendekkel többet szexelsz, arányaiban. Nem kell rá 5x annyit költeni, maximum a cicababákra. Legfeljebb olyan közös programokra kell gondolni, ami többe kerül mint ha otthon ülsz húgyfoltos alsónadrágban egyedül.
Házasság meg a srácok, az egy külön kérdés... Hogy jön ide b..szod :D Egy több éves jól működő kapcsolatból maximum lehet ilyesmi...de te inkább ne szaporodj, ne aggódj nem fog követelni porontyokat tőled senki.
Nyilván azt csinálsz egy prostival amit akarsz, búvárruhában qúrhatod miközben LOL-ozol a hátán laptoppal. Ha ki tudod fizetni.
Egyébként olyan nőt kell keresni akivel hosszú távon összecsiszolódik a szexuális érdeklődésetek. Speciel egy óra alatt én fel se tudnék oldódni extrémebb dolgokhoz idegen csajnál.
Ajándékok, nyaralás, fizetés stb... ez megint csak a nők egy bizonyos %-ra vonatkozik. Nekem eddig olyan nőim voltak akik pont leszarták ezeket. Nem mondom, nem keresek rosszul egy ideje, de soha nem mondtam el a fizetésemet. Drága étterembe se vittem egyiket sem. Nekem olyan nő kell akivel otthon sütünk együtt egy csirkét és megesszük. Vagy közös kirándulás, túrázás, Ilyenekre sohasem sajnáltam a pénzt mert én is szeretek utazni. Egyedül sem rossz, de egy csajjal még jobb.
Ha a csúnya számokat nézzük, ha mindezt prostival akarnád megvalósítani, mondjuk heti 3 szex, 18-20000 Ft, az már havi 200-240 ezer Ft. Ez pont 10x annyi, mint amibe kb a közös progik kerülnek egy normális csajnál. Öreg, ha ennyit kerestél volna valaha is, akkor nem szorulnál prostikra. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!