Lányok, h kiderülne az újdonsült (leendő) pasitokról, melyik zavarna titeket jobban? Ha prostihoz járt, vagy ha kihasznált nőket sex miatt?
Én úgy vagyok vele, hogy egy komoly kapcsolatot őszinte alapokra kell helyezni, tehát mindenképp elmondanám, ha rákérdezne.
Tehát... igyekszem sokat ismerkedni, keresgélek olyat, akivel érdemes lenne komolyba belevágni, de valahogy keveset találok, és azzal a kevéssel sem nagyon jön össze. Viszont a jó hír, hogy szinte minden héten be próbálkozik nálam egy egypatronos fajta csaj, akik persze nekem nem kellenek...
Viszont... mivel mostanába semmi komoly sem jön össze a "cerka meg már nagyon írna" :D arra gondoltam, hogy vagy nyomulok 2-3 napot egy ilyen egypatronosnál, és meghúzom én is 1x, aztán otthagyom. Vagy elmegyek 1 kuvához...
Tudom én hogy jobban hangzik egy ingyen kúva, de annak meg udvarolgatnom kell, utána ha megdugtam, akkor meg ott a lelkiismeret furdalás, hogy csak arra kellett... viszont egy kúva az sokkal kényelmesebb. Nem kell időt fordítani rá, és nincs lelkiismeret furdalás :)
Kérdés a nőkhöz szól, és fen található :)
Inkább a csak a szex miatt vagy a csajjal. Általában ezt egy nő is érzi. Nem hiszem, hogy olyan nagy kihasználás lenne, főleg ha van, aki saját maga ajánlkozik fel.
A ku rvázást nem tudnám tolerálni semmiképpen! Iszonyatosan kiábrándító, hogy ha megtudnám a páromtól, hogy képes volt ráizgulni egy nőre, aki naponta x pasival izélgat, meg ki tudja miket csináltak már vele.
Ja és ha a kihasználással van bajod, akkor a k urva az akit igazán kihasználnak! Nem hiszem, hogy valami luxuspros tihoz mennél, aki halálra keresi magát és ő dönti el, hogy kivel, mikor, mit, mennyiért.
A többi lány meg a pasijának keresi a pénzt, és nem hiszem, hogy önszántából. Na ennyit a kihasználásról.
Szerintem amiről nem tud majd az a bizonyos, az nem fáj neki...
Aki meg azt írta, hogy neki az is zavaró lenne, hogy ráizgult a hapsi egy sűrűn használt elvtársnőre, gondold csak meg, a kérdező kanos... szexelni akar, nem szeretkezni.
Nem tudom egyébként, melyik a két rossz közül a jobb... :/
#5-nek: " ha megtudnám a páromtól, hogy képes volt ráizgulni egy nőre, aki naponta x pasival izélgat, meg ki tudja miket csináltak már vele. " Miért jobb ha diszko wc-ben történik esetleg 5.-ként mert annyira fel van dobva a kislány?
Inkább a qrva. Mindkét fél részéröl becsületesebb választás és még a legszakadtabb utmenti is igényesebb mint egy beba-ott tini.
Az én párom, amíg egyedülálló volt, nem be---tt tinikkel és nem k---kal próbálkozott. Hanem normális nőkkel!
Én nem tudom, miért gondolják itt a férfiak, hogy csak ők szeretnek szexelni vagy csak nekik szabad, és ha egy nő is szeretne csak szexet, mert épp nincs senkije, akkor az már k-urva.
A kihasználást nem tudnám tolerálni egyáltalán. Mivel ott hazudsz, megjátszod magad, ami gerinctelen dolog. Gerinctelen emberrel pedig nem óhajtok kapcsolatba lépni.
A prostizás se túl szimpatikus, de legalább őszinte, nyílt, nincs becsapva senki.
De egyébként a párommal nemrég beszélgettem erről (előttem 6-7 évig nem volt kapcsolata, ellenben igen sok nővel szexelt ez idő alatt), ő azt mondta, hogy ha egy kicsit is tetszel neki, akkor nagyjából tíz nőből kilencet gond nélkül ágyba lehet vinni azonnal, mindenféle ígérgetés nélkül. Bőven elég arról meggyőzni őket, hogy igen jó estében lesz részük :)
Szerintem Neked nem kell aggódnod azon, bármelyik leendő barátnődet zavarni fogják az előző kapcsolataid, akár prostiról, akár egyéjszakás kalandokról beszélünk.
Nevetséges azt olvasni Tőled, hogy olyat keresgélsz, akivel érdemes lenne komoly kapcsolatba vágni, és (milyen meglepő), de nem találsz.
Érd be azokkal az "egypartonosokkal", és "ingyen kúvákkal", vagy fizetősökkel, akik Hozzád valók, és ne tedd magasabbra a lécet, mint amit Te magad is meg tudsz ugrani.
Már csak az alapján is gondolom ezt, ha a helyesírásod és a leírtak alapján feltételezett agyi kapacitásod kapcsolatára pillantunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!