Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, h kiderülne az újdonsü...

Lányok, h kiderülne az újdonsült (leendő) pasitokról, melyik zavarna titeket jobban? Ha prostihoz járt, vagy ha kihasznált nőket sex miatt?

Figyelt kérdés

Én úgy vagyok vele, hogy egy komoly kapcsolatot őszinte alapokra kell helyezni, tehát mindenképp elmondanám, ha rákérdezne.

Tehát... igyekszem sokat ismerkedni, keresgélek olyat, akivel érdemes lenne komolyba belevágni, de valahogy keveset találok, és azzal a kevéssel sem nagyon jön össze. Viszont a jó hír, hogy szinte minden héten be próbálkozik nálam egy egypatronos fajta csaj, akik persze nekem nem kellenek...

Viszont... mivel mostanába semmi komoly sem jön össze a "cerka meg már nagyon írna" :D arra gondoltam, hogy vagy nyomulok 2-3 napot egy ilyen egypatronosnál, és meghúzom én is 1x, aztán otthagyom. Vagy elmegyek 1 kuvához...

Tudom én hogy jobban hangzik egy ingyen kúva, de annak meg udvarolgatnom kell, utána ha megdugtam, akkor meg ott a lelkiismeret furdalás, hogy csak arra kellett... viszont egy kúva az sokkal kényelmesebb. Nem kell időt fordítani rá, és nincs lelkiismeret furdalás :)

Kérdés a nőkhöz szól, és fen található :)

2013. dec. 11. 08:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
engem a prosti zavarna inkabb.. az egyéjszakás csak akkor zavarna, ha nekem még nem volt olyan.. és nem volt, sajnos:S
2013. dec. 11. 10:29
 12/20 anonim ***** válasza:

Mindkettő egyértelműen kizáró ok, egy erkölcsös, tartással rendelkező férfi a nyerő, akire lehet alapozni.

De a prostizás egy hajszállal szánalmasabb.

2013. dec. 11. 10:39
 13/20 A kérdező kommentje:

kedves #10 a helyesírásom talán azért nem a legjobb, mert külföldi vagyok, itt is jártam iskolába, de magyar az anyanyelvem, csak éppenséggel a magyar itt idegen nyelv, amit iskolában sem köteleznek :)

A véleményed tiszteletben tartom, csak nem értek vele egyet. Van egy idézet: "Lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kis emberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra. A lehetetlen nem tény. Hanem vélemény. A lehetetlen nem kinyilvánítás. Hanem kihívás. A lehetetlen lehetőség. A lehetetlen múló pillanat. A lehetetlen nem létezik!"

Volt már olyan barátnőm(évekig voltunk együtt), akit mindenki fényévekkel jobbnak tartott, mint hogy beérje velem. Én sem vagyok ronda, de a csaj átlagon felüli, és mindenki basztatott is vele, hogy mi a francot lát bennem ez a csaj?

Szerintem nyugodtan lehet felpakolni azt a lécet, és ha nem sikerül megugrani, nem az a megoldás, hogy lejjebb tesszük... hisz lehetetlen nincs, csak tehetetlen :)

Többieknek köszönöm a válaszokat :) Szerintem húzom halasztom még ezt a dolgot, hátha képbe jön időközbe valaki :)

2013. dec. 11. 11:00
 14/20 anonim ***** válasza:

Miért gondolod minden körülötted lévő lányról/nőről, hogy egypatronos?

Miért zárod ki a lehetőségét is annak, hogy valamelyiket megismerd és kialakuljon valaki?

Ez inkább úgy tűnik, hogy nem is akarsz semmit, csak szexet.

Pár mondatod eléggé üti is egymást. Udvarolgatni kell meg kihasználni, akkor miért is lenne az a lány ingyen k.... Ezek szerint mégsem csak úgy odavetik magukat eléd.

2013. dec. 11. 11:06
 15/20 A kérdező kommentje:

Nem mindenkiről gondolom... Azokról, akik odajönnek bepróbálkozni nálam(ez alapból negatívum, mert 1 nőnek legyen tartása...) És alig beszélgetünk 5 percet, már puszival búcsúzik, felvesz fb-re, likeolgat, írogat, és chat-en puszikat küldözget. Haverjaim látják mit írogat nekem fb-n, és már kapom is az infókat, hogy ez a csaj kikkel járt(de gyakran ismerem látásból a csajt, és

magamtól is tudok néhány exet) :D

2013. dec. 11. 11:14
 16/20 A kérdező kommentje:
Jah, és teszem hozzá, hogy 22 alatti csajokról beszélek, és ilyen korba ha 5nél több pasival volt sexuális kapcsolata, az már nálam könnyűvérű kategória... (mielőtt jönne az hogy én meg ringyókat dugok, ez egyenlőre még csak 1 ötlet, ami nem biztos hogy megvalósul...)
2013. dec. 11. 11:19
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Én egyiket sem tolerálom, de szerencsére nem mozgok olyan helyeken, ahol ilyen legalja suttyók vannak.
2013. dec. 11. 11:28
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, kérdező, ég a pofám, hogy én is pasiból vagyok.
2013. dec. 11. 15:38
 19/20 anonim ***** válasza:

Ha tényleg csak egy k* rva, akkor akár nyíltan is megbeszélhetnétek hogy mit, merre, hány lépés azt cső, ha belemegy örülés van és senki se lett kihasználva, ha meg nem és agresszív a drága max egy golyóval kevesebb.

Én részemről se k * rvázós, se prostis pasival nem kezdenék, nem hinném hogy olyan marhanagyon megbízhatók lennének ezek után. Az, hogy szerelemből/szeretetből volt kapcsolata az teljesen oké, tönkrement, hát sajna előfordul, de számomra a barátnős mizéria az elfogadható alternatíva. Nem hiszem el, hogy ennyire nem bírjátok magatokat visszafogni ilyen téren. Esetleg a nőstény kecskére nem akaródzik rágerjedni? Bokrot megb* szni? Jó társak, nem ígérgetsz, nem használod ki őket, fizetni se kell, van náluk jobb? :D Ja, és még vissza se pofáznak. ^^

2013. dec. 11. 16:39
 20/20 anonim ***** válasza:
A prostis sokkal jobban zavarja oket. Mert aki olyat cdinsl, az gyenge. Ellenben mocsok lehetsz, mert akkor edos is vagy.
2014. nov. 25. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!