Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jobban járok ha prostihoz megyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobban járok ha prostihoz megyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sajnos azt vettem észre, hogy egyáltalán nem érdeklem a lányokat. Ők nem nyitnak felém és ennek köszönhetően én sem próbálok feléjük közeledni. Tele vagyok gátlásokkal és inkább nem erőltetem azt ami nem megy. Arra gondoltam, hogy ha el járnék egy prostituálthoz így talán le tudnám győzni 1-2 gátlásomat mert úgy érzem, hogy kevés lennék én egy nőnek minden téren. Persze tudom, hogy a legtöbb lányt ezt elitéli és megértem őket. Mivel nincsen esélyem arra, hogy egyszer párkapcsolatom lehessen.

2017. dec. 15. 10:14
 111/150 anonim ***** válasza:
Más is van így vele, nem csak Te. Bár ez nem vigasztal Téged.
2018. jan. 25. 17:51
 112/150 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hosszútávon sokkal jobban megéri a prosti. Egyrészt mert ő legalább őszintén vállalja, hogy csak a pénzed érdekli, nem kammant össze-vissza kémiáról meg belső értékekről amik a kutyát-macskát nem érdeklik. Másrészt választhatsz magadnál ötször jobb kategóriás nőt is. Ha ki tudod csengetni az árát, akár luxusprostit is megkaphatsz, és te diktálhatod a feltételeket, ő meg nem huzigálhatja a száját, különben nincs lóvé.

Ami még nagy előny, hogy a prosti nem fog házassággal meg gyerekkel nyaggatni, és nem rendez jelenetet abból, ha inkább tévéznél vagy játszanál a gépeden.

2018. jan. 25. 19:01
 113/150 anonim válasza:
64%
Ízlések és pofonok utolsó. Gondolom, reggel mész hozzá, amikor még nincs szétdugva, nem? Végülis nem fontos, hogy érzelmeink legyenek, csak a DUGÁS.... igazi férfi állat lehetsz.;) csak így tovább. lehet, nem véletlen tartod jó választásnak a prostit.
2018. jan. 25. 19:06
 114/150 anonim ***** válasza:
20%

#113, ki kell ábrándítsalak, a legtöbb lány "second-hand", azaz előttem már volt jópár pasija. Tehát a logikád szerint már mind szét vannak dugva...

Érzelmekre részemről nincs igény. Az érzelmek megzavarják a gondolkodást.

2018. jan. 25. 19:11
 115/150 anonim ***** válasza:
80%
azt, hogy "second hand", tárgyakra használják, nem emberekre. Szerintem.
2018. jan. 25. 19:14
 116/150 anonim ***** válasza:
68%

#115, tudom, de most írjam azt inkább, hogy használt, szétdugott? Az alpári.

Pedig hidd el, sajnos sok lányra még a "second-hand" is túl szép kifejezés. De én már csak ilyen tapintatos ember vagyok.

2018. jan. 25. 19:18
 117/150 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem inkább gyökér vagy, nem kicsit.

Az olyan hatalmas egójú pö..csfejeknek tartogassák magukat, mint Te? (már hogy ha az a gondod, hogy nem "első kézből" vannak?)

2018. jan. 25. 19:45
 118/150 anonim ***** válasza:
24%

#117, semmi gond, te meg egy ostoba, kivagyi troll. Én is tudok személyeskedni.

Senkinek nem kell tartogatnia magát, tőlem átmehet rajta a fél kontinens is, a legkevésbé sem fog érdekelni, nem állok neki leltározni. A mínuszt pedig kaptad, uramöcsém.

2018. jan. 25. 20:00
 119/150 A kérdező kommentje:
Ne veszekedjetek légyszíves.
2018. jan. 25. 20:01
 120/150 anonim ***** válasza:
29%

A legjobb választás a prosti vagy max. laza kapcsolat. :D

Semmiképpen ne kötelezd el magad soha, csak járd a saját utadat egyedül és inkább csak használd a nőket arra amire igazából valók. :D 38/F

2018. jan. 26. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!