Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobban járok ha prostihoz megyek?
Sziasztok!
Sajnos azt vettem észre, hogy egyáltalán nem érdeklem a lányokat. Ők nem nyitnak felém és ennek köszönhetően én sem próbálok feléjük közeledni. Tele vagyok gátlásokkal és inkább nem erőltetem azt ami nem megy. Arra gondoltam, hogy ha el járnék egy prostituálthoz így talán le tudnám győzni 1-2 gátlásomat mert úgy érzem, hogy kevés lennék én egy nőnek minden téren. Persze tudom, hogy a legtöbb lányt ezt elitéli és megértem őket. Mivel nincsen esélyem arra, hogy egyszer párkapcsolatom lehessen.
Persze hogy levegőnek néznek, mert levegő is vagy.
Ráadásul azt is hiszed magadról. Amíg ezt hiszed, levegő is maradsz.
Azt látják a nők rajtad, amit szeretnél...
Ilyen korban nem pártolom a prostit, de egy kis edződés rédférne. Vagy max 30 évesen elkap egy szexnagyi. A hozzáállásod a reménytelen, nem te magad.
Ez normális hogy undorodsz magadtól.
Mondj pár olyan tulajdonságot, képességet, elért eredményt, amit büszkén csillogó szemmel tudnál mesélni a lányoknak?
Pl már egy ideje sportolsz, és egyre jobban tolod. Vagy az egyetemen van egy saját projected, amit délutánonként tolsz és imádod. Vagy tanultál egy szakmát, és tervezgetet a saját vállalkozást majd.
Netán jól rajzolsz, fotózol, akármi csak legyen valami amire büszke vagy. Nem baj ha nincs 19 évesen, de hamarosan lennie kell valaminek amivel kompenzálod a dolgokat. Az önbizalom nem alakul ki magától. Hiába mondja a nagyi, hogy jaj de jóképű fiúcska, egyem a pofikáját, hát hol a kis barátnőd? Attól még nem lesz önbizalmad.
A tükör az lófäsz. A tükör az nem te vagy. Csak az agyadban kialakuló torz kép magadról.
Ezt onnan tudom, mert van pár kifejezetten ronda ismerősöm, fiú és lány is. Akiknek valamiért, a jó ég tudja miért de van önbizalma. SŐt kifejezzetten nagy pofájuk is van, néha még önteltek is. Na ez hogyan van? Miért lehet a mongúzképű 160 cm magas ismerősömnek botrányosan jó nője? Mert tudja vállalni.
Mondjuk nem is szarral gurigázik, már a vállalkozását tervezgette 19 évesen. Nemrég felmondott a munkahelyén és könyörögtek neki, hogy maradjon, de nem tudtak annyit fizetni neki.
Mégis miért? Hogy történt ez?
Azért mert van egy seggnek nevezett szerkezet, amire fogta magát, és leült. Tanult. Fejlesztette magát. Sportolt. Utánajárt hogy öltözködhet faján... és sikerült. Sok évbe telt neki, de a ronda fejét kompenzálta.
Be kell látni ez csak így fog menni.
Mert az csak egy dolog.
Gyúrsz nem?
Én is szoktam, de csak azért hogy jobban menjen az a sport amit a barátaimmal csinálok. Keress olyat, ami kicsit durvább, ki kell menni hozzá, versenyezni másokkal stb.. legyen adrenalin benne.
Pl haverom megmutatta a fal és sziklamászást. Olyan pics...atériszonyos voltam, hogt azthttem meghalok fél méter után. Aztán egyre tökösebb lettem, de még mindig összeszarom magam. Előtte alig találkoztam a haverral, így viszont eljárogattunk, megismertem pár új embert. Többek között emiatt alakul most egy új lány is :) Lehet egyedül is sportolni, de az az endorfin miatt kell. Ha kicsit tökösebb akarsz lenni, akkor ki kell menned emberek közé.
Vagy túrázz egyedül, éjszaka. Csinálj valami olyat amit amúgy sohasem csinálnál.
Keresgélj amúgy mi érdekel. Ott a kezed, csak tudod valamire használni matyizáson kívül. Ha nem vagy jó semmiben, nem vagy kreatív, és eszed se sok.. akkor ott a segged. Leülsz rá és elkezdesz csinálni valamit.
Tökmindegy mit, csak kezdj bele valamibe.
Jó csak az önmagában kevés. Kigyúrhatod magad mint gép (amúgy nagy átlagban nem a felfújt kreatinos izmok jönnek be a csajoknak, hanem a szálkásabb, atlétás test... szóval ezt se kell túlzásba vinni)
Az az igazság a nők nem is nagyon szeretik ezt hallani. "Gyúrós csávó".
Magad miatt csináld, mert örömet okoz. Az agyad endorfint termel tőle... én mikor gyúrtam nem is reklámoztam, mert volt amikor megkaptam gúnyosan "fúha, izomszagot érzek"
Na a lényeg, hogy tedd fel magadban a kérdést, ha találkozol egy másik emberrel, akkor miről beszélgettek. Mi az az érdekes dolog ami leköti, és téged is. Mi a téma?
Mert ugye azt remélem tudjátok, hogy a barátnővel nem csak szex, meg smaci, meg boldogság van. Az az 1%. A többi olyan mintha a legjobb barátoddal lógnál. Ezért rohadt nehéz a nőkkel, mert amúgy nem mindig közös az érdeklődésetek... nekem volt két olyan barétnőm akivel nem lett semmi komoly. Egyszerűen nem volt semmi közös pont. Zenében, filmekben ruhákban is mást képviseltünk. Ideig óráig működik aztán ennyi.
Nem az érdekli majd, hogy milyen szar napod volt a munkahelyeden, hanem a pozitív dolgok.
Csak vannak barátaid, akik csak valamiért lógnak veled.
Hogy miről is beszélnék egy másik emberrel? Fogalmam sincsen. Bevallom őszintén engem más emberek nem igazán érdekelnek. Ha elmennék az edzőterembe akkor ott köszönnék mindenkinek de senkivel sem állnék le beszélgetni. Megcsinálnám az edzést és mennék haza. Lehet hogy önző vagyok mert nem foglalkozom másokkal. Engem az emberek egyáltalán nem érdekelnek, bárkin keresztülnézek akin csak akarok.
Sajnos barátaim nincsenek akik egy kicsit is ki tudnának rángatni ebből a helyzetből.
Na de legalább megtaláltuk a problémát.
Ez nem önzőség, hanem introvertáltság, szociofóbia, közöny, egy erős motiválatlansággal és depresszióval vegyülve.
Az a baj a nők szívéhez pont ezen képességekkel tudsz eljutni. Beszélgetni kell velük, kérdezni és végighallgatni őket. Még akkor is ha te már rég COD-oznál otthon. Ez így működik.
Egy barátságért is tenni kell, különben elhal. Hát még a nőkért.
Tulajdonképpen egy kapcsolat egy olyan barátság, ami nagyon intim és kiegészül egy csomó bensőséges dologgal. Ráadásul nő, így ha őt a lovacskák érdeklik, téged meg a motorok, akkor is meg kell találni a közös hangot. Persze ha nem érdekel semmi, akkor ez nem fenyeget.
Szóval vagy rászánod magad az emberekre, vagy felejtsd el a nőket és max akkor szexelsz ha egy prostinak fizetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!