Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobban járok ha prostihoz megyek?
Sziasztok!
Sajnos azt vettem észre, hogy egyáltalán nem érdeklem a lányokat. Ők nem nyitnak felém és ennek köszönhetően én sem próbálok feléjük közeledni. Tele vagyok gátlásokkal és inkább nem erőltetem azt ami nem megy. Arra gondoltam, hogy ha el járnék egy prostituálthoz így talán le tudnám győzni 1-2 gátlásomat mert úgy érzem, hogy kevés lennék én egy nőnek minden téren. Persze tudom, hogy a legtöbb lányt ezt elitéli és megértem őket. Mivel nincsen esélyem arra, hogy egyszer párkapcsolatom lehessen.
Hogy lenne már olcsóbb? A barátnő nem kerül sokba (a gold digger igen), a prosti meg elég komoly pénzeket akaszt le rólad.
Mi pl havi 90.000 ft-ot költünk a rezsin, kaján kívül. Ezt felesben összedobjuk, 45ezer fejenként. Ennyibe kerül nálunk a barátnő, és rotka hogy nincs szex egy nap. Hányszor mész el prostihoz egy hónapban 45ezerből?
Forditva ulsz a lovon kerdezo. Nyitni kell a lanyok fele, beszelgetni, ismerkedni. Annyi lehetoseg van. Egyetemen orak utan nem hazamesz, hanem egyutt maradsz a tobbiekkel, mesz ahova ok mennek. A 19 az ne is haragudj, de lofsz. Most kezdesz elni. Ha most elmesz prostihoz akkor veged, rendes lany (amilyenre vagysz) bottal se fog megpiszkalni. A lanyok nem ufok, hanem emberek. Az a gyanum, h vmi piedesztalra emeled oket es ezert felsz, de ezt nem szabad.
Mondok meg valamit: a lanyok is felnek. Nem tudhatod, hogy hany lanynak tetszel titkban, de ok is tele vannak gatlassal, ugy erzik nem illik nekik kezdemenyezni, felnek a megszegyenulestol stb. Az is lehet h nem veszed eszre a jeleket. En ismertem ilyen sracot, egyszerre harom lany is csapta neki a szelet es ez nem esett le neki, vegig azt hitte h csak baratkoznak. Mivel nem ismerlek ezert csak talalgatok.
A lanyok arra varnak, hogy egy talpraesett, humoros, jofej srac odamenjen hozzajuk. Mindjart itt a szilveszter, biztos fog valamelyik szaktarsad bulit rendezni, es ha van esze, akkor az nem xboxos kanbuli lesz. Beszelgess, igyal, tancolj es ne felj elkerni a lany facebookjat, ha minden jol alakul. A lanyok varnak rad, ezt soha ne felejtsd el. Mint a nepmesekben. Tudod, azok az eletrol szolnak, az ezer eve valtozatlan, az emberek elsopro tobbseget jellemzo osztonvilagrol. Nem a kiralylany szokott bekopogni a kiralyfihoz. Sok sikert!
(Most olvastam, hogy barataid sincsenek. Nagyon nagy hiba. Tessek foglalkozni a tobbi emberrel is, nem csak a bicepszeddel!)
Elhiszem, hogy nevettél rajta :).
Talán majd egyszer megjön az eszem de nem bízom benne.
lollypop93: Szia!
Hidd el beszélgetnék én, próbálnék feléjük közeledni de viszont ha mindenki póker arccal néz rám vagy rám sem néz akkor én miért tegyek másként. Akkor én is ugyan ezt csinálom. Továbbra sem látom senkin sem, hogy akár minimálisan is érdekelném így inkább nem erőltetem mert nem akarok pofára esni. Már többen is mondták, hogy helyes vagyok még semmi baj nincsen velem de továbbra sem tudom elhinni ha megdicsérnek, sőt inkább sertésnek veszem.
Tudom, hogy ha el mennék egy prostihoz akkor utána a normálisabb lányok szoba sem állnának velem de bízom benne, hogy egy kicsit le tudnám győzni a gátlásaimat.
Kezdem elfogadni a helyzetemet, hogy nekem soha sem lesz egyetlen egy párkapcsolatom sem. Én nem nyitok a lányok felé ha nem látom a kölcsönös szimpátiát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!