Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért értékelik jobban a pénzre hajtó nőket?
Onnantól, hogy kiderül egy nőről, fontos neki a pénz, az eltartás, a luxus, onnantól kezdve sok férfi szemében valahogy felértékelődik.
Mi ennek az oka? Ugyanaz a (hibás) gondolkodásmód, hogy ami drága, az csak jó lehet?
Ugyanígy pl ha egy lány megmondja, nem érdekli a pénz, megkeresi a magáét, nem célja a luxus, a kényelem, csak a nyugalom és a szerény környezet, mindenki úgy néz rá, mintha a Holdról pottyant volna, és ilyennel inkább nem is kezdenek, mert "furcsa", "biztos valami baj van vele"
Figyelj csak te kimész néha a való életbe? Nem hiszem el, hogy a hisztiző kisfiúk helyett most megkaptuk a hisztiző kislányokat...
Senkinek nem kellenek a pénzre hajtó nők. Hasonló hasonlót vonz, aki normális ember az talál normális társat maga mellé. Hidd el veled nem az a baj, hogy nem a pénzre mész.
Ez a “kérdés” kb. olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy miért lila az ég... az ég qrvára nem lila, de nyilván hiába kezdjük el ezt megmagyarázni neked.
“Miért értékelik jobban a pénzre hajtó nőket?” - Nem értékelik jobban a pénzre hajtó nőket.
Nem értékelik jobban, sőt épp hogy ellenkezőleg. Én az örömlányoknál sokkal rosszabbra értékelem a golddiggereket, mert az előbbiek legalább őszinték, az utóbbiak viszont sunnyogva teszik ugyan azt.
Mégis miről beszélsz? A nemzeti pockok értékelik jobban a golddiggereket, de átlagférfi épp hogy nem.
Sajnos van abban igazság, amit írsz.Bár úgy gondolom, azok a férfiak, akiknek az ilyen nő kell, azok éretlen személyiségek.
Több példát is tudnék írni, ahol a férfi lelépett olyan nővel, aki hajtja a pénzért, egyikük már túl van egy infarktuson.Biztos az ágyban valami olyat produkálnak az ilyen nők, vagy nem tudom mit csinálnak, hogy megéri még az egészségüket is kockáztatni a pénzért.
Férfi vagyok, és igazából még nem láttam ilyet.
Olyat viszont láttam (lehet te is erre gondolsz) hogy a lány együtt van a fiúval, ameddig a fiú perkál neki. Tehát nyilvánvaló hogy érdekkapcsolat, de a lány jobb körülményeket akar, a fiú meg dugni akar.
Férfi vagyok. Eleget keresek ahhoz, hogy már érdekes legyek valaki szemében, akit megmozgat a pénz.
És borzasztóan taszít, ha ezt észreveszem a nőn.
Viszont szerintem fordítva van az ok-okozati viszony. Nem az a nő értékelődik fel, akinek a pénz a fontos, hanem azok a nők hajtanak a pénzre, és a luxusra, akiknek megvannak azok a tulajdonságai, hogy bármelyik férfit megkaphassák, és így a legjobbakat akarják.
Pont, hogy ez egy negatív dolog amit írsz...
Volt egy fodrász barátnő exem aki szinte semmit nem keresett, de elvárta, hogy a másik a csillagos eget is ráköltse, ez a tulajdonsága nagyon negatív volt nem értékelődött fel a szememben..40/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!